Володимир Дантес у ролі Едмона Дантеса. В прокат виходить масштабна екранізація «Графа Монте-Крісто»

Володимир Дантес у ролі Едмона Дантеса. В прокат виходить масштабна екранізація «Графа Монте-Крісто»

Масштабна ще й за часом — готуйтеся до трьох годин перегляду.
Володимир Дантес у ролі Едмона Дантеса. В прокат виходить масштабна екранізація «Графа Монте-Крісто»
Володимир Дантес у ролі Едмона Дантеса. В прокат виходить масштабна екранізація «Графа Монте-Крісто»
5 Вер 2024
1
1658

Але Антоніна впевнена, що ви витримаєте. Фільм дуже красивий, а історія, яку Александр Дюма написав ще 200 років тому, щоразу захоплює пригодами, інтригами та романтикою. 

Чергову екранізацію (загалом їх є кілька десятків) зняли Александр де ла Пательєр та Матьє Делапорт і вперше показали цьогоріч на Каннському кінофестивалі в позаконкурсній програмі.

Багато медіа пишуть про 12-хвилинні овації, мовляв, дивіться — який скажений успіх. Але Антоніна не дуже радила б аж так серйозно ставитися до фестивальної традиції аплодувати фільмам — це роблять після кожного показу. І, так, якщо фільм сподобався, а на сцену ще й виходить знімальна група, оплески можуть бути справді трохи довшими.

А ось відгуки глядачів на різних IMDB чи Rotten Tomatoes — справа інша. Це, нагадаю, агрегатори, на яких критики та глядачі з усього світу виставляють оцінки фільмам і пишуть відгуки. Так ось, на «томатах» зараз аж 100 відсотків позитивних рецензій від критиків і 95 — від глядачів. Користувачі IMDB трішки менш захоплені, але все одно — 8 з 10.

Словом, треба йти. Українські прокатники стрічки Green Light Films позиціюють її як нагоду відволіктися від ось цього всього і на три години зануритися в зовсім інший світ. У принципі, пригодницькі костюмовані фільми зазвичай для цього і годяться. 

Антоніна побувала на київському передпрем'єрному показі і зараз трішки покаже вам фоточок. Зазвичай на таких подіях нема де яблуку впасти, а тут одразу біля входу в кінотеатр «Жовтень» взагалі утворилася якась неймовірна черга.

З'ясувалося, що по бухло. 

Кінооглядачка Інна Гордєєва вже фільм дивилася, без перекладу — нещодавно на Одеському кінофестивалі (його проводили в Києві). Але каже, що прийшла ще раз — послухати, як головного героя Едмона Дантеса озвучив Володимир Дантес.

Взагалі, ідея класна. Ну, принаймні звучить прикольно. Хоча ваша Антоніна все ж є прихильницею кінопереглядів мовою оригіналу. 

А ось і моя тезка — мовчазна та постійно незадоволена блогерка Антоніна Носова. Щось спільне в нас таки є.

Катерина Приміна — золоті ноги українського піару. 

Хоча на це звання також претендує її колега і поетка Тетяна Власова. Обидві постійно обіграють тему своїх красивих ніг у соцмережах, а спостерігати за реакцією публіки зазвичай — суцільне задоволення. Бо, знаєте, сором треба прикривати. 

А ось і мої незмінні подружки-колеги по прем'єрах. Здається, ведучі Аня Ільницька (радіо NV) та Ілона Довгань (канал «Київ») не пропускають жодної культурної події в столиці і завжди в курсі всього. 

Подивитися кіно прийшла і Соломія Вітвіцька. 

А ось і Володимир Дантес. Раніше він уже озвучував різних кіногероїв, але, звісно, актором ми його називати поки не будемо. Хоча потенціал у людини явно є. Ми в «Антоніні» (і не лише ми) любимо Володимира за його почуття гумору та самоіронію. Він каже, що нехай вам не здається, що три години фільму — це довго. Бо «повірте мені, довго було саме тій команді, яка працювала зі мною під час дубляжу». А далі запитує в акторки Наталки Денисенко (яка озвучила головну жіночу персонажку — Мерседес), скільки часу вона витратила на роботу. Наталка відповідає: «Ну, на пів годинки забігла, відпрацювала». 

«А я — майже місяць, — бідкається Володимир. — По шість годин на день». І ще дає глядачам пораду — завжди додивлятися фільми до кінця і читати в титрах, хто ж займався дубляжем. А я додам, що взагалі-то кіно по-правильному так і треба дивитися — повністю, з титрами.

Дантес привів свого друга — Олексія Дурнєва. Ну, тут як завжди — дівчата злетілися фоткатися. 

Хоча, одна з них підходила фоткатися і до мене. Ваша Антоніна вже була зраділа — нарешті мої слава, популярність, упізнаваність та суспільний вплив зросли настільки, що люди хочуть доторкнутися до величі й мати з тобою світлину. Але швидко з'ясувалося, що дівчина поняття зеленого не має, хто я в біса така, а просто клацається з усіма, кого бачить. Сподіваємося, хоча б Олексія вона впізнала. 

Фото: Ігор Васильєв

«Антоніна»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Локі
10 дн. тому
...от сиджу біля Жовтня, та й думку гадаю: Чи на Едмона піти, чи до Івасюка завітати... Ох, Антоніна, всі карти сплутали!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна даремно думала, що буде нудно.
11 Вер 2024 21:40
3 766
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фанатам Антоніо Лукіча приготуватися – він там креативний продюсер.
10 Вер 2024 14:55
943
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Українська комедія про космос. Яке тут чекати?
09 Вер 2024 17:40
1 831
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ми з вами ще й не таке переживали.
09 Вер 2024 16:00
1 259
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І збирається показати на інших кінофорумах також.
06 Вер 2024 14:00
15 477
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Вестернам, які вважають російське вторгнення «війною Путіна», присвячується.
30 Серп 2024 16:00
6 584
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду