«Поцілуйся краще з цим, стерво!» Насолоджуємося новим тизером комедійного треш-горору «Морена»

«Поцілуйся краще з цим, стерво!» Насолоджуємося новим тизером комедійного треш-горору «Морена»

Повірте, такого в українському кіно ще не було.
«Поцілуйся краще з цим, стерво!» Насолоджуємося новим тизером комедійного треш-горору «Морена»
«Поцілуйся краще з цим, стерво!» Насолоджуємося новим тизером комедійного треш-горору «Морена»
26 Вер 2024
1
1538

І вашій Антоніні тепер страшенно цікаво, скільки ця стрічка збере у прокаті. Він стартує 5 грудня, прокатують «Film.ua Дистрибуція».

Отже, в чому прикол? Докладніше я пояснювала кілька місяців тому, коли подивилася це суперкіношоу на фестивалі «Миколайчук Open». Там була фестивальна прем'єра «Морени», і публіка була просто у скаженому захваті. Усе тому, що ця робота — яскравий зразок улюбленого багатьма жанру «так погано, що аж добре». І, повірте, його не так легко створити. Ось один із перших відгуків, з яким Антоніна абсолютно солідарна.

Сюжет такий: пара студентів-медиків Аня та Юра приїздять до неї в село, щоб трішки відпочити.

Але там вони стикаються з Мореною — дівчиною-відьмою, яка вирішила заграбастати нашого Юру. Аня ж виявляється дівчиною рішучою і свого мужика якійсь сучці так просто не віддасть.

Основні фішки фільму передбачливо зібрали та помістили в тизер. Це трешеві діалоги, карколомні спецефекти і грим.

А ще тотальна оголеність (серйозно, такої кількості та міри в нас ще не було навіть у стрічках 90-х). Щоправда, голі тільки дівчата, але особисто мені як глядачці зовсім не хотілося, аби роздягалися ще й хлопчики. Повірте на слово.

Що тут варто одразу зафіксувати та усвідомити. «Морена» — стрічка специфічна, але задоволення від неї можна отримати колосальне. Просто потрібно з самого початку зрозуміти, якою вона є. Ще раз наголошу: люди в залі на «Миколайчук Open» реготали як божевільні. Я інколи навіть дихати нормально не могла, бо концентрація смішного була занадто щільною.

Ось кілька прикладів. Там є смішна сцена сексу. Увага — анального сексу. Діалог:

— Туди, туди! Ну туди!

— Туди чи сюди?

— Ой, Юра!

Прошу дуже також оцінити діалоги:

— Ти що, мерців боїшся?

— Що? Та морг — мій другий дім!

Божечки, ледь не забула! Що ж я вам тут розповідаю — ось сам тизер.

Загалом цікаво, як глядачам «зайде» черговий вітчизняний горор. Нині «Конотопська відьма» від Film.ua збирає купу грошей у прокаті. Щоправда, в кінотусовці далеко не завжди довіряють оголошеним боксофісам, позаяк їх неможливо перевірити. Для цього потрібна система єдиного квитка, щоб усе було офіційно зафіксовано. Компанія, нагадаю, запланувала цілу лінійку фільмів жаху: наступним буде «Каховський об'єкт», про дату прокату нам повідомлять пізніше. 

«Конотопська відьма», на мою скромну думку, теж заслуговує на характеристику «треш-контенту», але Film.ua вміють продавати і розуміють, чого хоче нарід. А він хоче помсти, можливо, ось такої дешевої та недолугої, але воно працює.

«Морена» ж продукт більш нішевий і потребує складнішої маркетингової стратегії. Глядачі повинні точно зрозуміти, що це за фільм та з яким настроєм на нього йти. Від себе одразу скажу: обов'язково потрібна компанія, без неї може не спрацювати. Якщо це вдасться донести, то ми матимемо доволі цікавий кейс у нашому кінопрокаті. 

До речі, частина акторів сильно сполошилася, коли дізналася, що фільм показали на фестивалі і, можливо, його побачить ще більше людей. Причому дехто з них знімається в серіалах нічим не кращої якості, ще й не смішних. 

Але так думають не всі. Виконавець головної ролі Ілля Валянський написав нам ось такого коментаря під оглядом фільму. Цінуємо почуття самоіронії Іллі — усім би таке.

Фото: «Film.ua Дистрибуція»

«Антоніна»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Локі
12 год. тому
Оце - діло ! В очікуванні...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Кінофестиваль східноєвропейського кіно в Коттбусі оголосив список кінопроєктів, які боротимуться за фінансування на пітчингах фестивального кіноринку.
23 Вер 2024 16:50
658
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
До уваги постійна рубрика «Наша пісня гарна й нова».
19 Вер 2024 16:55
1 605
Катерина Городнича
«Антоніна»
«Зґвалтування, насильство, жорстоке поводження»: загрози, які призвели до того, що кінофестиваль у Торонто відкликав «Росіяни на війні». Це заголовок видання The Hollywood Reporter.
18 Вер 2024 19:30
4 330
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Фото для тіндеру, «проби» для серіалу Netflix, шарж для Тарантіно та інші невідомі кадри з життя Олександра Петровича.
18 Вер 2024 16:15
779
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна даремно думала, що буде нудно.
11 Вер 2024 21:40
4 083
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фанатам Антоніо Лукіча приготуватися – він там креативний продюсер.
10 Вер 2024 14:55
1 253
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду