Роман Вінтонів про зайця в Раді та чорний піар кота

Роман Вінтонів про зайця в Раді та чорний піар кота

Тоді як супермаркети всього світу охопила святкова паніка, колектив «Сніданку з «1+1», схоже, переживає передноворічний психоз. Позавчора я вам розповідала, як журналіст програми Роман Вінтонів улаштував переполох у Верховній Раді, одягнувшись з
Роман Вінтонів про зайця в Раді та чорний піар кота
Роман Вінтонів про зайця в Раді та чорний піар кота
24 Груд 2010
0
7867

Тоді як супермаркети всього світу охопила святкова паніка, колектив «Сніданку з «1+1», схоже, переживає передноворічний психоз. Нещодавно я вам розповідала, як журналіст програми Роман Вінтонів улаштував переполох у Верховній Раді, одягнувшись зайцем. Ну, думала, буває. А сьогодні зранку побачила у них в ефірі та на сайті передвиборчі перегони «президентів 2011 року» ‑ кота та кролика. От і вирішила зателефонувати Роману та розпитати, що його спонукало витворити подібне і чого від нього ще чекати.

- Романе, привіт. Розкажи, як ти проходив у Верховну Раду - в костюмі зайця чи вже всередині переодягався?

- У мене в рюкзаку був цей костюм, і я нормально пройшов охорону. Вони, звичайно, перевіряли через сканер, але оскільки там матерія, і нічого металевого не було, мене пустили. Потім зайшов у депутатську курилку і там переодягнувся. Але перед тим ми відзняли частину матеріалу для сюжету без костюма.

- Як депутати реагували на твій костюм? Хтось поставився з гумором до жарту?

- Та не дуже вони реагували. Особливих якихось реакцій у депутатів не було. Здається, Ярослав Сухий спробував пожартувати з нами. Мабуть, із чимось іншим переплутав хвіст і спитав, чому в мене «це» ззаду (сміється). Я думаю, це він навмисне, щоб до себе увагу привернути.

- В Арсенія Яценюка брав коментар?

- Не встигли. Спочатку нас намагалися вивести, а потім... Сесія закінчилася, і депутати почали розходитися. Втім, напевне, добре, що Яценюк нам не зустрівся. Тоді б однозначно всі почали би проводити аналогії.

- Це правда. Всі би сказали, що Яценюк зустрів старого друга.

- Так.

- Такий креативний хід - це твій особистий протест проти бійок у Раді чи це такий розвиток ідеї інфотейнмента на «Плюсах»?

- Я думаю, що останній сюжет - це і те й інше одночасно. Хоча який це протест? Протест - це коли комусь набити морду, мітинг організувати. Люди сприйняли це як протест, і кожен пояснює собі, як хоче.

- Тож яка була мета цього перевдягання? Здивувати, розвеселити?

- Зняти сюжет (сміється). Привернути увагу до бездіяльності Верховної Ради. Тобто, якщо це цирк, то давайте офіційно визнаємо, що це цирк.

- А від кого ти хотів почути офіційну відповідь?

- Не від кого (сміється). Я просто сам таким чином сказав, що вона працює неефективно. От і все, що я хотів цим сказати.

- Я чула, що вашій знімальній групі погрожували не подовжити акредитацію на наступну сесію Верховної Ради. Це правда?

- Так, було таке. Але тоді це все емоційно відбувалося, і, можливо, насправді це не буде зроблено. Зараз іде подача списків на наступну сесію, і представники Секретаріату говорили, що можуть скоротити списки від «1+1», які подані.

- Ким тебе одягали на новорічні ранки у дитсадку?

- Був Петрушкою, Новим роком, ведмедиком і в тому числі був зайчиком.

- Як будеш святкувати Новий рік, одягнеш свій костюмчик?

- Він не мій, я його взяв напрокат. Я ще подумаю, чи робити костюмований Новий рік, чи ні.

- Розкажи, над яким сюжетом зараз працюєш?

- Зараз ми до Нового року готуємо виборчу кампанію кролика Едуарда Cірого та кота Василя Рудого. Ми вирішили розібратися з невизначеністю, чий це все-таки рік, і за допомогою глядачів та гостей студії обираємо президента 2011 року. Хто стане переможцем, дізнаєтеся в ефірі 30 грудня. Поки ж перегони тривають, і я роблю матеріал «Чорний піар проти кота».

Після цих слів я вирішила, що із мене досить. Побажала Романові веселого Нового року, цікавих і креативних ідей та люб'язно попрощалася.

Тут хтось у коментарях питав, що ми із Мусею куримо. Вам більше ні в кого спитати? =))

Цьомаю! Дульсинея Катасонова

Фото pravda.com.ua

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Я, конечно, часто сетую на недостаточную интеллектуальность нашего ТВ, засилье талант-шоу и дешевых сериалов. Однако я готова возблагодарить небеса за наше немного провинциальное и часто малобюджетное телевиденье, которое в погоне за рейтингами е
21 Груд 2011 10:30
3 355
ДУСЯ
В центре весьма неприятного скандала оказалась моя коллега Соня Кошкина, шеф-редактор «Левого берега»: на публикацию увлекательнейшей смс-переписки депутата ВР Владимира Ландика последний отреагировал очень резко - и  в интервью «Радио Свобода» по
22 Лист 2011 15:26
6 243
ДУСЯ
Милый мальчик Саша Кривошапко, участник прошлого сезона «Х-фактора», в очередной раз всплывает с рассказом, как он крут ‑ например, как собрался покорить Россию. Для этого он отправился в Москву, поучаствовал в концерте, организованном российским
18 Лист 2011 15:55
14 626
ДУСЯ
Вы помните, недавно я писала о депрессии, которая навалилась на солнечную Анфису Чехову в нашем городе? Так вот, в связи с этим понятно, почему барышня так легко согласилась отправиться в сумасшедший дом, устроенный ресторатором Николаем Тищенко у
01 Лист 2011 15:49
7 763
ДУСЯ
Вы знаете, что такое эксперимент Зимбардо? Еще одно его название - Стэндфордский тюремный эксперимент. Наверняка, знаете: 24 молодых, прошедших тесты, а значит, психически и телесно здоровых человека методом жеребьевки в стенах Стэндфордского уни
18 Жов 2011 10:35
8 072
ДУСЯ
Ребята, что творится-то!.. Моя родственница Муся пошла пообедать (мне кусок в горло не лезет после того как Юле дали семь лет), но вернулась назад перепуганная и голодная.  Говорит, что на Крещатике рядом с местом, куда мы обычно ходим перекусить,
11 Жов 2011 17:26
3 282
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду