Прес-секретарем Януковича буде жінка? (КОНКУРС)

Прес-секретарем Януковича буде жінка? (КОНКУРС)

Що спільного між аспіранткою Сумського аграрного університету, адміністратором сайту Світлани Вольнової та інженером-технологом ВАТ «ХК Луганськтепловоз»? Усі вони претендують на місце прес-секретаря Президента України. Добігає кінця наш конкурс,
Прес-секретарем Януковича буде жінка? (КОНКУРС)
Прес-секретарем Януковича буде жінка? (КОНКУРС)
9 Бер 2010
0
7753

Що спільного між аспіранткою Сумського аграрного університету, адміністратором сайту Світлани Вольнової та інженером-технологом ВАТ «ХК Луганськтепловоз»? Усі вони претендують на місце прес-секретаря Президента України. Добігає кінця наш конкурс, і мабуть останніми його учасницями будуть три чарівні панни.

Отже, кандидат №8: Зимна Уляна Вікторівна

«Маю на меті своїми політ-тактовними рішеннями, коректними вчинками вчасно допомогти Президенту України зі здійсненням ним поміркованих кроків на користь розвитку європейської держава України, на яку з 2010 року увесь світ подивиться новими очима! Захищати інтереси держави, буде в такому разі моїм свідомим обов''язком, бо я дійсно люблю свою Україну!

Діяльність: На даний момент я є аспіранткою 1 року денної форми навчання Сумського НАУ, за спеціальністю Інженер-механік. З 1 курсу працювала на громадських засадах у редколегії університетської газети «Вісник». З 2 курсу мене прийняли позаштатним кореспондентом. Нині, навчання в аспірантурі поєдную з 0,5 ставки у Інформаційно-видавничому центру СНАУ, на посаді інженера 1 категорії.

Життєве кредо: розвиток власної особистості за різними напрямками, з метою використання отриманих знань на благо держави у якій живу. За гороскопом я життєрадісний водолій, народилася у рік працелюбного вола.

Хобі: Виховувалася у родині викладачів. Активно захоплююсь спортом, закінчила музичну школу, з дитинства писала вірші. Люблю тварин (папуг, кроликів), велосипед і не тільки... Мрію написати дисертацію, збудувати спортивно-просвітницький комплекс «Фізико-математичну школу ФІШКА»і церкву (в селах їх обмаль). А також навчити українців ходити з високо піднятими головами і поважати свою владу! Також мрію стати власником авто корпорації, запустити велетень завод «Магніт» і відродити життя на селі, шляхом розвитку фермерських господарства. Хочу внести деякі корективи в закон освіти та науки, в закон про використання водних ресурсів України; також ініціювати в парламенті прийняття закону про вітроенергетику та поширення використання сонячних батарей. Також є прихильницею вироблення в Україні біоетанолу та біопалива.

Хочу, хочу, і ще раз ХОЧУ бути корисною для своєї могутньої держави УКРАЇНИ!»

Уляна Вікторівна також додала, що в житті керується гаслом: «Добро повинно бути з кулаками» і сказала, що має всі підстави вважати себе однією з найкращих претенденток на посаду. Молодець, оптимістка!

Кандидат №9. Симугіна Марія.

Марія пише, що була дуже здивована і зацікавлена конкурсом від «Дусі». Вона підозрює, що претендентів буде дуже багато, але переконана, що треба використовувати кожен шанс, який дає життя. Марія - одна з найактивніших конкурсанток. Почитайте лишень, чим вона встигає займатись:

«Я студентка Київського національного університету культурм і мистецтв. Народилася я в місті Кременчук, Полтавська область. Живу в Києві і в Кременчуці) Володію трьома мовами - російська, англійська та українська, звичайно. Два моїх найбільших захоплення в житті це політика и шоу-бізнес. З першого погляду це дві різні і несумісні речі, але в них багато спільного. Я творча людина. Працюю у місцевій газеті "Панорама" вже близько трьох років і маю  великий досвід роботи з журналістами, пресою, зірками і людьми з цієї сфери. Також я займаюся справами Світлани Вольнової, допомогаю їй з PR та власним сайтом адміністратором якого являюся. Мої риси - відповідальна, легко пристосовуюся до різних умов праці, комунікабельна, профессіональна та вимоглива, як до себе так і до інших. Люблю знаходитися в центрі подій та організовувати різні заходи. Дуже багато людей кажуть що у мене "тиргина хватка" в справі якою я знаймаюся, саме таким на мою думку повинен бути пресс-секретар Віктора Федоровича Януковича! Також додам що за гороскопом я - лев, це знак який досягає найвищих висот у політиці та шоу-бізнесі».

Сподіваюся, «тигрина» хватка допоможе Марії вигризти собі перемогу в нашому конкурсі. Бо конкуренція в неї неабияка. Чого варта хоча б наступна учасниця!

Кандидат №10. Китайгородська Тетяна Василівна

«У 2001 р. закінчила інститут по спеціальності інженер-електомехінік і одразу влаштувалася по спеціальності на ВАТ «ХК»Луганськтепловоз». Починала з розробки технології, протягом восьми років займалася кресленнями, розробкою різноманітних інструкцій, укладенням договорів. Вже у 2007 р. була призначена начальником і будь-яке питання, поставлене керівництвом, оперативно вирішувала завдяки досвіду роботи. Паралельно з виконанням безпосередніх обов''язків приймала участь у всіх заходах, які відбувалися на підприємстві, від розробки сценаріїв, до участі. Вважаю, що на результати роботи впливає атмосфера у колективі, тому на кожне свято намагалася організувати маленьке шоу, з приємними сюрпризами».

Тетяна Китайгородська чесно зізнається:

«Чому саме я хочу займати цю посаду? Бо вважаю себе лояльною до будь-яких обставин. Вважаю, що кожна подія має свої плюси, тому не треба акцентувати увагу на негативі. Кожна людина має право брати участь у житті країни, отримувати інформацію. Люблю чесність, але є межа і є ситуації, коли краще промовчати».

Правильно. Для чого ж акцентувати увагу на негативі? Ну, сказала людина «Ахметова» замість «Ахматова», ну назвала Чехова українським поетом - з ким не буває? Треба мислити позитивно, колеги!

Заявки на електронну скриньку presssecretar@presidency.com приймаю сьогодні до кінця доби. Якщо надумаєте подавати кандидатуру - поспішайте.

Щасти!

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Зранку я подумала, що вже давненько не радувала вас цікавими конкурсами. Тож, пропоную підключити фантазію та трохи покреативити. Днями «Телекритика» повідомила, що керівництво Київської державної регіональної телерадіокомпанії (скорочено КДР ТР
27 Лют 2011 11:09
3 431
ДУСЯ
Друзья! Недавно, как вы помните, мы проводили конкурс ведущих прогноза погоды. Думаю, никто не удивится, узнав имя победителя. С огромным отрывом от конкурентов победил Мыкола Луценко с ICTV! За него проголосовали большинство наших читателей. Мы неск
27 Вер 2010 09:50
9 897
ДУСЯ
Колеги! Після тривалих баталій, кількох зломів сервера і брутальних коментарів нарешті визначена щаслива трійка переможців у конкурсі на посаду прес-секретаря президента України. Отже, в результаті нашого найфальсифікованішого в світі голосування
31 Бер 2010 10:57
6 139
ДУСЯ
Отже, солоденькі мої, президента НТКУ призначили. Віце-президента НТКУ - призначили. Голову Держкомтелерадіо - призначили. А президент України - як сиротяточко, без прес-секретаря сидить. Саме час перейти до наступного етапу Конкурсу на посаду п
19 Бер 2010 12:00
4 524
ДУСЯ
Прийом заявок на конкурс прес-секретаря Президента України припинено в ніч із 9 на 10 березня. Але я просто не можу не опублікувати анкету наймолодшої та симпатичної учасниці. Самі дивіться, чому.Кандидат №11. Святоха Олена Іллівна ФОТО «Мне 22
10 Бер 2010 17:15
9 365
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду