Не зрозуміли навіть шанувальники. Маша Єфросиніна взяла інтерв’ю у Світлани Тихановської

Не зрозуміли навіть шанувальники. Маша Єфросиніна взяла інтерв’ю у Світлани Тихановської

Телеведуча працювала на саміті НАТО у Вільнюсі, брала інтерв’ю у гостей. Поки на її каналі всього дві розмови: з прем’єр-міністром Латвії Кріш’янісом Каріньшем та обраною президенткою Білорусі Світланою Тихановською. Останню Марія назвала прикладом жінки.
Не зрозуміли навіть шанувальники. Маша Єфросиніна взяла інтерв’ю у Світлани Тихановської
Не зрозуміли навіть шанувальники. Маша Єфросиніна взяла інтерв’ю у Світлани Тихановської
12 Лип 2023
0
5130

Глядачів Марії на ютубі обидва інтерв’ю майже не зацікавили, судячи з переглядів. І це цілком логічно, зважаючи, що аудиторія підписувалася на розважальний контент, а не на політичний. Та й у самої Єфросиніної інша спеціалізація, тому маємо такі собі світські, милі розмови. Умовно, на місці Тихановської могла бути Настя Каменських.

До діяльності обраної президентки Білорусі є безліч запитань, найчастіше її критикують за політичну слабкість та псевдоопозиційність. Проте предметом розмови це не було — пані Світлана відповідала на питання, чи звикла вона до свого статусу за ці три роки (з відповіді не зрозуміло), чого очікує від саміту (щоб її почули), розповідала, як важко їй проводити перемовини та ініціювати розслідування проти Лукашенка. 

Тихановська розмовляла білоруською, Єфросиніна — українською. Це дуже добре, бо часто в розмовах з білорусами українські журналісти переходять на російську і бесіда ведеться саме цією мовою. Хоча білоруси чудово розуміють українську, а ми — білоруську. 

Проте далеко не всі глядачі Марії сприйняли таку гостю позитивно. І тим паче не змогли зрозуміти такого бурхливого захоплення Тихановською. Ось що Єфросиніна пише в інстаграмі: 

«Я три роки слідкую за цією жінкою. Світлана Тихановська — приклад жінки, яка не обирала своє життя та його нинішні обставини, але й не стала жалітися та бігти від них… Десяти хвилин нашої ( абсолютно зрозумілої) розмови вистачило на те, щоб ще більше розпалити в мені бажання зробити з нею велике інтервʼю. Світлана надихає. В ній я бачу і наших українських жінок, які чекають на своїх чоловіків, не мають дому… але знають, що перемога та справедливість за нами».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Я би на місці Марії серйозно переглянула свої плани на велике інтерв'ю, позаяк реакція цілком може бути дуже негативною. Нинішня, доволі коротка, розмова більше нагадувала спілкування з домогосподаркою, яка потрапила в незвичні для себе обставини, ніж із лідеркою опозиції. Наприкінці Марія вже остаточно зайшла на «жіночі теми» і запитала, наприклад, таке: «У мене жіноче питання наостанок… Вам особисто що це (політична діяльність. — Ред.) дало? Вашому життю, вашому характеру, вашому світогляду. Вам як жінці. Ці три роки що з вами зробили?». 

Це мені одразу нагадало інтерв’ю, яке Олексій Суханов брав у заступниці міністра оборони Ганни Маляр. Він настільки часто наголошував на її жіночності, що під кінець гостя не витримала і прозоро натякнула, що хотіла би трохи серйознішого ставлення. 

Тихановська, до речі, підхопила цю тему і сказала, що «коли говорити з жіночої позиції, то жінки значно сміливіші та стійкіші, ніж ми могли про себе думати». А геть наприкінці ведуча висловила сподівання, що «...у нас із вами буде нагода записати велике інтерв’ю: людяне, жіноче і щоб його подивилися якомога більше жінок в Україні. Тому що жінки України на сьогодні — це тил для кожного чоловіка. Тому я працюю над тим, щоб вони не втрачали надію, віру і силу. А ви, власне, уособлення цього прикладу».

Щиро сподіваємося, цього інтерв’ю не буде. Теплу ванну із зірками шоубізу ми ще якось переживемо, а ось зі Світланою Тихановською — навряд.   




«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Гумористичний канал хоч і нечасто випускає великі шоу, регулярно робить годинну «Небезпечну передачу», яка може втішити тих, хто страждає від дизеквартального гумору
10 Трав 2024 17:20
974
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютубі з'явився великодній випуск «Єдиного кварталу». Якщо до жартів кварталівців про скупих чоловіків або жінок, які витрачають їхні кошти, ми вже звикли, то сценка про поцілунки голови ТЦК зі своїми підлеглими мене трошки шокувала.
06 Трав 2024 20:30
11 056
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Поки на ньому можна подивитися тизер і три відео.
06 Трав 2024 10:00
2 685
Марина Крижня
«Антоніна»
А також розповів про генпродюсера «Ліги сміху» Наума Барулю, який має російське громадянство.
03 Трав 2024 22:00
1 249
Марина Крижня
«Антоніна»
Актор, найсексуальніший митець за версією премії «Золотий ліфон», голос Радіодиктанту національної єдності 2023 року дав інтерв'ю Сергію Лиховиді. Поговорили про театральну реформу, міф, який допоміг популяризувати театр, і кіно.
03 Трав 2024 11:55
711
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
883
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду