У Світлани Заліщук народився син

У Світлани Заліщук народився син

Про це вона розповіла в соцмережах.
У Світлани Заліщук народився син
У Світлани Заліщук народився син
13 Лип 2023
2
2730

Як і годиться, новину проілюстрували фотографією. На ній Світлана, її чоловік — британський юрист Вейн Джордаш, яскраво-жовтий візок і собака. 

«У нас радість. Ні, навіть не так, у нас чудо — син. Назвали Сава. Як прапрадідуся по татовій лінії.
Мене запитують, з однією чи двома "в" імʼя. Мені подобається з одним, так, як його писала бабуся в своєму щоденнику. А ще Григорій Савович, до речі, Сковорода, теж з одним в українській мові.
Бабуся мені розповідала, що Савину родину називали лелеками, бо були довгоногі й довгорукі. Най буде…
Ми довго чекали на це маленьке чудо. Зізнаюся, воно далося мені нелегко (дорогі мами, ви — героїні, кожна, хто виносила й народила. Особливо ті, в кого складні вагітності/пологи. Особливо під час війни. Дивлюся на кожну з вас іншими очима після свого досвіду).
Звісно, всі труднощі швидко забуваються. Памʼять схильна колекціонувати радість. Велика їй вдячність за це.
А ще, звичайно, постійно, постійно думаю про вдячність #ЗСУ і силам #ПВО. Які дозволили виносити і народити дитину вдома.
Дорогий синочку, мирного тобі і щасливого життя у вільній відбудованій Україні».

Нагадаю, позаштатна радниця віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Світлана Заліщук і юрист Вейн Джордаш одружилися у 2018 році. Він займається кримінальним правом і допомагав українському уряду та правозахисникам притягнути Росію за злочини в Криму та на Донбасі. 

«Medialife»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Максиміліан
291 дн. тому
У тупой продажної пидараска ничего нормального родиться не может
СОЛОМОН
292 дн. тому
РОДИЛА ЦАРЕВНА В НОЧЬ, ТО ЛИ СЫНА , ТОЛИ ДОЧЬ. ПОСМОТРЕЛА ПЛЮНУЛА И ОБРАТНО СУНУЛА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Наприкінці березня комік, колишній учасник «Ліги сміху», який воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади, Віктор Розовий отримав осколкове поранення голови.
30 Квіт 2024 18:40
1 868
«Антоніна»
Подія трапилася 28 квітня біля Українського дому, в якому проходили виставка Алли Горської «Боривітер» та показ фільму Ірини Цілик «Я і Фелікс».
29 Квіт 2024 17:00
1 298
Лєна Чиченіна
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
3 858
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
923
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 334
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду