Російське видання РБК заплуталося у братах Кличках

Російське видання РБК заплуталося у братах Кличках

У своєму твітері вони розмістили матеріал із заголовком «Мер Києва Віталій Кличко заявив, що готовий балотуватися на пост президента України.
Російське видання РБК заплуталося у братах Кличках
Російське видання РБК заплуталося у братах Кличках
16 Лип 2023
0
1904

Проте ілюстрували його світлиною Володимира Кличка. 

В самій же новині на сайті все гаразд — читачі бачать «правильного» Кличка.

Напевне, їхній смм-ник трішки задрімав, бо твіт, опублікований ще добу тому, не видалений навіть попри коментарі з підказками та жартами. Один з користувачів із розумінням зауважив, що брати Клички — прокляття для більдредакторів. Ну що ж, як каже моя подруга: головне, щоб Маркеса з Борхесом не плутали. 

Нагадаю, про свої амбіції Віталій Кличко натякнув в інтерв'ю шефредакторці lb.ua Соні Кошкіній. Він сказав: «Будуть президентські вибори — будемо про це говорити». І додав: «Якщо потрібні будуть мої знання, моя енергія, досвід для того, щоб зробити Україну європейською, я віддам все». 

 

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Не встигло охолонути крісло перед Такером Карлсоном після Павла Дурова, як в нього всівся Алєксандр Дугін. Ми подивились інтерв'ю «філософа-пропагандиста» американському журналісту, любителю трешових гостей. Буквально кинулись на амбразуру, щоб захистити ваш час і нерви.
30 Квіт 2024 19:00
239
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як ми могли пропустити такий чудовий розділ на сайті 24 Каналу? Love24 існує вже 10 місяців, і «ви не повірите», «це взірвало інтернет», «він у труні, а вона в білій сукні». Ми з Антоніною дуже любимо треш, тому весь день займалися читанням.
25 Квіт 2024 16:20
617
Марина Крижня
«Антоніна»
Здається, у Дмитра Гордона та пірамідок «Ю Шинсе» підростає конкурент.
25 Квіт 2024 14:50
484
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Називається фільм «Предатели», і через нього вже другий тиждень як пересралися всі російські «опозиціонери».
24 Квіт 2024 21:20
817
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найвідоміший у Британії ведучий вечірніх новин, Г’ю Едвардс, після сексуального скандалу, який триває вже 10 місяців, був змушений звільнитися.
24 Квіт 2024 11:00
1 202
Марина Крижня
«Антоніна»
Три тижні тому канал СТБ випустив одинадцятий випуск «Супермами», який зараз обговорюють у соцмережах. Брат однієї з учасниць, яка родом з Луганщини, воював за росіян у 2016 році, але нібито цього сам не хотів. Вона ж, як вважають деякі користувачі соцмереж, розповіла свою версію подій, відмінну від правди.
22 Квіт 2024 17:00
397
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду