Вийшов трейлер фільму «Я, Ніна» за книгою Яніни Соколової та Ольги Купріян

Вийшов трейлер фільму «Я, Ніна» за книгою Яніни Соколової та Ольги Купріян

Сама ж стрічка вийде у прокат вже 7 вересня.
Вийшов трейлер фільму «Я, Ніна» за книгою Яніни Соколової та Ольги Купріян
Вийшов трейлер фільму «Я, Ніна» за книгою Яніни Соколової та Ольги Купріян
9 Серп 2023
0
1713

Нагадаю, що книга «Я, Ніна» вийшла у 2019 році і в ній телеведуча зі співавторкою описала фактично саму себе, хоча сприймати це як класичну автобіографію, звісно, не варто. Головна героїня — зірка телебачення Ніна Сокіл, під час ведення церемонії відкриття кінофестивалю помічає у себе кровотечу. Після обстеження з'ясовується, що в неї рак.

У книзі досить відверто описані сцени самого лікування, складні стосунки героїні з чоловіком та невизначені — з другом. І, головне, думки та емоції її самої під час такого складного етапу в житті. 

Спочатку у фільмі «Я, Ніна» повинні були грати сама Соколова, Валерій Харчишин та Валерія Ходос. А знімати — Володимир Харченко-Куликовський.

Навіть вийшов відповідний тизер. 

Проте потім усе перегралося. У режисерське крісло сіла Марися Нікітюк («Коли падають дерева»), а головну роль отримала Ксенія Хижняк. Також у стрічці ми побачимо Максима Панченка, Олексія Тритенка та Ігоря Колтовського. 

Напевне, якщо не читати опис цієї стрічки, то трейлер навряд чи вам щось пояснить. Як на мене, не зрозуміло, хто головна героїня і що з нею має трапитися. Зазвичай, ось ця хаотичність усе ще є однією з найбільших проблем українських трейлерів. Часто причина в тому, що монтувати його сідають самі режисери стрічок, яким складно абстрагуватися, і вони вважають, що глядачі і так знають весь сюжет. А глядачі дивляться і не можуть втямити, а про що той фільм узагалі? 

Але в кожному разі я сподіваюся, що сам фільм виявиться цікавим і збере багато глядачів. Знаючи стиль Марисі Нікітюк, там точно повинно бути трішки якоїсь фантасмагорії, вплетеної в реальне життя. Ну а якщо настрій фільму «Я, Ніна» буде схожим із книгою, то не варто боятися сюжету, який вас емоційно пригнітить. Навпаки. Ця історія Яніни Соколової є доволі життєствердною і терапевтичною.  

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Самі військові називають цей фільм мотиваційним. Ми ж в «Антоніні» вважаємо його ще одним виявом крутості рекламних якостей бригади.
02 Трав 2024 15:00
2 092
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ми позбирали реакцію соцмереж на зміни в зовнішності актора Раяна Гослінга і плануємо її проаналізувати. Тому що ми не гірші за британських учених.
01 Трав 2024 19:20
682
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фільм уже в прокаті, а ми з вами розберемося, кому він може сподобатися.
25 Квіт 2024 17:00
8 867
Катерина Городнича
«Антоніна»
19-й пітчинг Держкіно стане історичним і особливим. Уперше за багато років тут не знайдеш прізвищ продюсерів чи режисерів, які останнім часом були візитівкою України на кінофестивалях світу.
17 Квіт 2024 20:30
6 793
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
В оригіналі вона так і називається — Civil War, але на фразу «Громадянська війна» у нас реагують якось не дуже позитивно. В прокат стрічку випускає компанія Green Light Films.
12 Квіт 2024 09:00
949
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ну що, припиняємо обговорювати Булгакова та Оксану Линів та переходимо на новий рівень.
11 Квіт 2024 15:30
2 975
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду