Ти сі вспокоїш чи нє? Світлана Лобода приїхала до біженців у Польщі

Ти сі вспокоїш чи нє? Світлана Лобода приїхала до біженців у Польщі

Про це передає кореспондентка «Радіо свобода».
Ти сі вспокоїш чи нє? Світлана Лобода приїхала до біженців у Польщі
Ти сі вспокоїш чи нє? Світлана Лобода приїхала до біженців у Польщі
9 Серп 2023
0
5262

Якби на світі провели конкурс із наполегливості, Світлана Лобода там би точно була у фіналі. Ніщо її не проймає. Тому її фраза «мы маленькие люди, ничего не можем сделать» перейшла вже будь-які види іронії і варто вигадувати новий. Співачка вже і до військових їздила, і накидку з прапора одягала — а тим українцям досі все не те. 

І ось, Лобода — у Варшаві. Зустрічайте. Відповідним відео можна насолодитися в телеграм-каналі «Радіо Свобода». Колеги повідомляють, що вона привезла до одного з найбільших центрів для біженців побутову техніку та спортивне спорядження для дитячого майданчика. Кореспондентка стверджує, що частина людей, побачивши зірку, забралися звідти. Але лишилося багато прихильників і тих, хто вирішив поставити запитання. Ось вони і відповіді.

«— Хто Путін?

— Це не людина.

— Чи даватимете концерти в Росії?

— Ну як це можливо — в Росії давати концерти, якщо я покинула все, залишила свою кар'єру, яка була на піку, і просто сказала всім "до побачення!"»

На відео ми бачимо жінку, яка плаче і каже: «Вона сюди приїхала співать. Ти май совість». Інша ж українка має таку думку: «Вона приїжджає і маніпулює оцією показною добротою. Це реально огидно». За кадром чути голос: «Звідки ти прийшла? Тільки криком кричала недавно, що Путін — хороший». 

Та все ж якась кількість людей слухає співи Лободи, доволі мило з нею спілкується і навіть робить селфі. Ох, не радила б їх кудись виставляти.

Вочевидь, у Росії таку стратегію назвали б «не мытьем, так катаньем». Певна когорта шанувальників у неї все ж лишається. І колеги-заменитості її підтримують, принаймні лайкають дописи, — Алан Бадоєв, Раміна, Анатолій Анатоліч. А ще більше позитивних реакцій зібрала Віра Брежнєва під своїм відео з приїздом до Києва. Хоча і негативних, звісно, теж. Причому як від українців, так і від росіян.  

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Видання «Новинарня» опублікувало колонку Лесі Башич. У ній вона розповідає, чому не можна порівнювати досвід Балканських країн з українським, та згадує про «експертність» Бабкіної.
02 Трав 2024 09:00
2 635
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
1 148
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 489
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 146
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 406
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
499
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду