«Найвідвертіший кліп в історії українського шоубізу». Latexfauna представили відео «Masandra»

«Найвідвертіший кліп в історії українського шоубізу». Latexfauna представили відео «Masandra»

Його можна подивитися на ютубі, але це ще не все. Бо за додаткову плату є ще і бекстейдж.
«Найвідвертіший кліп в історії українського шоубізу». Latexfauna представили відео «Masandra»
«Найвідвертіший кліп в історії українського шоубізу». Latexfauna представили відео «Masandra»
8 Вер 2023
0
31426

Напевне, абсолютним консенсусом є те, що музика гурту Latexfauna — це чистий секс. Ще й підсилений гумором. Самі учасники стверджують, що їм приємно, коли таке кажуть. Але ж правди нікуди діти. 

Тому позиціонування нового музичного відео «Masandra» як «найвідвертішого в історії укршоубізу» взагалі не видається претензійним, нахабним чи перебільшеним. Режисером виступив Інді Хайт. 

«Давайте без лишньої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу. Тепер ви розумієте наше життєве кредо “лизати мед прямо з вулика”, а хто цього не робе, той ​​— бідолаха, сорян», — зазначають учасники гурту.

За додаткову плату музиканти пропонують зайти на OnlyFans і побачити бекстейдж. Гроші підуть на купівлю дронів. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений L A T E X F A U N A (@latexfauna)

Реакція на відео, передбачувано, більш ніж позитивна. Люди жартують, що з першого разу зовсім не розчули слів та страшенно хвалять хореографію. Сподіваюся, цей захват конвертується в дууууже багато дронів. 

В історії українського шоубізнесу було не так багато справді відвертих і еротичних музичних відео, які ввійшли б в історію чи бурхливо обговорювалися. 

Звісно, це «Юність» Христини Соловій, про який гуділи всі можливі соцмережі. Враження були які завгодно. Режисера Віктора Скуратовського хвалили за еротичність, сварили за банальність, закидали навіть педофілію. А, так, і їзду Христини на мотоциклі без шолома. 

З того, що лишилося в історії, можна точно назвати «Долю» El Кравчука, зафільмовану Семеном Горовим. У співака там був надзвичайно загадковий та еротичний образ. А розкадровка його сосків — це, звісно, окрема історія. 

Безумовно, до цього списку потрапляє і «Ноченька» Тіни Кароль, у якій ми бачимо співачку повністю оголеною. Проте навряд чи відео можна назвати саме сексуальним; воно було ніжним, зворушливим, чуттєвим і відвертим у сенсі розкриття почуттів виконавиці. Кліп знімав Алан Бадоєв. 

А взагалі, оголювалися в кадрі українські співаки та співачки доволі часто. Найбільш яскравий і скандальний у цьому сенсі, напевне, є випадок із гуртом Nikita і відео «Веревки», в якому учасниці голими блукали супермаркетом. Але, ясна річ, що просто відсутність одягу зовсім не означає сексуальність. Цього явно замало, і авторам потрібно справді серйозно підійти до розробки концепту, аби зачепити глядачів справді за живе. 

 

«Медіа Лайф»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
650
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
986
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
578
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 231
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
704
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 147
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду