Видання Playboy розірвало контракт із порноакторкою, яка підтримала ХАМАС

Видання Playboy розірвало контракт із порноакторкою, яка підтримала ХАМАС

Звати акторку Мія Халіфа, і вона має ліванське походження. У своїй сфері дівчина доволі популярна, про що свідчать, наприклад, 27,5 млн підписників в інстаграмі.
Видання Playboy розірвало контракт із порноакторкою, яка підтримала ХАМАС
Видання Playboy розірвало контракт із порноакторкою, яка підтримала ХАМАС
11 Жов 2023
0
990

Це додає історії неймовірної іронії, про яку встигли написати десятки коментаторів у соцмережах Мії. Вона в тому, що на території, яку акторка так підтримує, її швиденько засудили б за «гріховну діяльність» і забили б камінням. Чи що вони там роблять у таких випадках. Раніше бойовики ІДІЛ погрожували її вбити за зйомки у порно в хіджабі.

Після нападу терористів з ХАМАСу на Ізраїль Халіфа почала активно постити в Х та інстаграмі радісні дописи. Наприклад такі:

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Mia K. (@miakhalifa)

«Я просто хочу переконатися, що можна знайти відео у форматі 4k, на яких мої люди руйнують стіни в’язниці під відкритим небом. Щоб у нас були якісні матеріали для історичних книг про звільнення від апартеїду. Будь ласка, майте це на увазі».

«Якщо ви можете дивитися на ситуацію в Палестині і не бути на стороні палестинців, тоді ви на неправильному боці апартеїду, і історія покаже це з часом».

Також порноакторка попросила терористів знімати горизонтальні відео, аби їхні дії було краще видно. Світлину з бойовиками ХАМАСу вона назвала «картиною епохи відродження».

Реакція від керівників Playboy не затрималася. Видання The Times of Israel цитує їхню заяву про припинення контракту з Халіфою з ось цієї причини:

«Протягом останніх кількох днів Мія робила огидні та осудливі коментарі, вихваляючи напади ХАМАСу на Ізраїль і вбивства невинних чоловіків, жінок і дітей». 

Сторінка акторки на сайті Playboy уже видалена. 

Найвідомішими зірками, які послідовно підтримують Палестину, напевне, є моделі Белла та Джіджі Хадід, які мають палестино-нідерландське походження.

Раніше вони постійно наражалися на критику через свої політичні погляди. Белла часто розповідала в інтерв'ю, що через це втрачала мільйонні контракти та прихильність знайомих. 

Проте нині їхні заяви стали значно виваженішими. Джіджі в інстаграмі написала, що й далі підтримує свій народ, який «живе під окупацією», проте засуджує «терор щодо невинних людей, який не відповідає руху “Вільна Палестина” і не приносить ніякої користі». Щоправда, коментарі до публікації вимкнені.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gigi Hadid (@gigihadid)

Її сестра Белла поки не висловлювалася.  

Фото: Х Mia K та Instagram Gigi Hadid

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Після «просмаження» коміком Тоні Хінчкліффом зірки реаліті Кім Кардаш'ян на Netflix у соцмережах кілька днів поспіль «смажать» самого Хінчкліффа. І є за що.
09 Трав 2024 12:40
448
Катерина Городнича
«Антоніна»
У британській та американській пресі знов полощуть ім’я Джоан Роулінг. Деніел Редкліфф, зірка фільмів про «Гаррі Поттера», заявив, що нічого їй не винен. І хоч завдяки письменниці він став відомим на весь світ, це не означає, що він має погоджуватись із нею у всьому. Це, в свою чергу, було реакцією на заяви Роулінг, що вона розчарована позицією Деніела, Емми Вотсон та Руперта Грінта — центрального тріо всесвіту чарівника з Гоґвордсу.
06 Трав 2024 16:20
8 381
Марина Крижня
«Антоніна»
Видання «Новинарня» опублікувало колонку Лесі Башич. У ній вона розповідає, чому не можна порівнювати досвід Балканських країн з українським, та згадує про «експертність» Бабкіної.
02 Трав 2024 09:00
2 833
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
1 182
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 522
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 165
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду