«Про*бались? Так, про*бались». Latexfauna скасували виступ Гаріка Корогодського на своєму заході

«Про*бались? Так, про*бались». Latexfauna скасували виступ Гаріка Корогодського на своєму заході

Ідеться про благодійний вечір, який музиканти влаштовують, аби зібрати грошей на потреби Сил оборони.
«Про*бались? Так, про*бались». Latexfauna скасували виступ Гаріка Корогодського на своєму заході
«Про*бались? Так, про*бались». Latexfauna скасували виступ Гаріка Корогодського на своєму заході
15 Жов 2023
0
4137

Оголошення про цей концерт вони зробили напередодні, проте миттєво нарвалися на категоричне нерозуміння та обурення шанувальників. Усе через Гаріка Корогодського. Потенційних відвідувачів заманювали неймовірною можливістю «пройти майстерклас із кунілінгусу від майбутнього мера Києва Гаріка Корогодського».

Як це не дивно, але люди в коментарях зовсім не зраділи можливості перейняти сексуальний досвід бізнесмена. Усе через доволі, м'яко кажучи, неоднозначні його дії та вислови в минулому.

Також народ не надто зрадів і комікесі Лєрі Мандзюк, якій закинули мізогінні (зневажливі до жінок) погляди. Варто сказати, що й учасники (есемемники, продюсери і, вочевидь, уся команда) Latexfauna змогли здивувати публіку. Адже відреагували майже блискавично вже в коментарях, а згодом — і в окремому дописі.

    

Зрештою, музиканти оголосили, що таки видаляють пана Гаріка зі своєї програми. А замість нього виступатиме гурт «Хамерман знищує віруси». Своє ж попереднє рішення пояснили необізнаністю і взяли на себе повну відповідальність за нього. 

«Про*бались? Так, про*бались. Чому? Бо не ретельно стежимо за медіапростором. Будемо пильнішими. Далі найголовніше: це благодійний вечір, усі кошти з квитків та аукціону — на ЗСУ. Будуть розігруватися Маски з кліпу LIME, а ще гітара, на якій було складено всі пісні, а також шкарпетки, якими ХЗВ прикривають свою гордість», — пояснили в команді Latexfauna.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений L A T E X F A U N A (@latexfauna)

Шановні зірки, закликаємо вчергове зафіксувати чудовий приклад кризової комунікації. Бо під останнім дописом музикантам дякують за це рішення, пишуть, що люблять іще сильніше, і шлють вогники з сердечками. 

Ну але, справедливості заради, варто написати, що вкрай негативно про Революцію Гідності висловлювалося немало публічних людей. Але система кенселінгу працює доволі вибірково.

Ставлення до Володимира Петрова, звісно, значно гірше, ніж до Олексія Дурнєва. Але своїх шанувальників, які вважають його палким патріотом, він таким має. 

І ще два слова про Гаріка Корогодського. Трішки згодом про Майдан від почав висловлюватися значно м'якше, але загальну позицію не змінив. Ось, приміром, цитата з програми Алєсі Бацман на «112 Україна» у 2018 році:

«— Після Революції гідності вести бізнес в Україні стало легше?

(Сміється). Знаєте, буває, ставлять запитання, і в запитанні вже щось зашито... Ми з вами сьогодні перед ефіром обговорили, що у нас різні політичні позиції... Тому називаймо це просто революцією...

— Ви так акцентували на гідності (сміється)...

— Якщо я відповім на ваше запитання, то я автоматично підтверджу, що це була Революція Гідності. А в мене інша думка: що це — революція, яка зіграла на почуттях людей, на найкращих почуттях, яку було інспіровано олігархами на користь одних олігархів проти інших олігархів...

— Зараз ми про це поговоримо...

— Якщо люди за покликом серця — а я впевнений, що більшість на Майдані була за покликом серця, — пішли шляхом, указаним одним олігархом проти інших олігархів, то я не можу називати це Революцією Гідності. Вони обдурили людей».

Також колись в інтерв'ю виданню Bestin.Ua, бізнесмен сказав, що витрачає багато сил на те, щоб люди його помічали і починали хоч якось ставитися — любити чи ненавидіти. Адже ситуація, коли його взагалі не знають, не влаштовує. Тому, вочевидь, Корогодський цьому скандальчику лише тішиться. Ось що пише в коментарях:

Хоча, думаю, майстерклас із кунілінгусу нетямущій молоді він таки хотів продемонструвати. Що ж, іншим разом. 

 

Фото: інстаграм Latexfauna, Garikkorogodski

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
998
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 431
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 135
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 391
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
492
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
747
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду