Від ненависті до любові: Wellboy і лейбл Papa Music відновили співпрацю після того, як співак програв суд компанії

Від ненависті до любові: Wellboy і лейбл Papa Music відновили співпрацю після того, як співак програв суд компанії

Розірвав контракт, програв суд, відновив співпрацю — відносини між співаком Wellboy і лейблом Papa Music нагадують драматичну комедію.
Від ненависті до любові: Wellboy і лейбл Papa Music відновили співпрацю після того, як співак програв суд компанії
Від ненависті до любові: Wellboy і лейбл Papa Music відновили співпрацю після того, як співак програв суд компанії
1 Груд 2023
0
2636

30 листопада лейбл Papa Music повідомив в інстаграмі про те, що відновлює співпрацю з музикантом Антоном Вельбоєм. «Скандал вичерпано! @papa.music.ukraine та @a.wellboy потиснули один-одному руки. Дві сторони прийняли рішення про подальшу співпрацю. Проєкт WELLBOY в лиці Антона Вельбоя продовжить своє існування та подарує ще не один хіт своїм прихильникам. Співак Anton Velboi (Антон Вельбой), що раніше виступав під псевдонімом Wellboy, програв суд проти музичного лейбла Papa Music», — йдеться у повідомленні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений PAPA MUSIC (@papa.music.ukraine)

Цікаве рішення, з огляду на те, що раніше, 21 листопада, на сторінці лейблу виклали інший пост «для уникнення будь-якої недостовірної інформації з боку третіх осіб» про суд, який Антон Вельбой програв Papa Music: «Повідомляємо, що суд першої інстанції задовольнив позов ТОВ “Папа мьюзік” до Антона Вельбоя та зобов’язав останнього виплатити на користь лейблу компенсацію у розмірі 300 000$ за дострокове розірвання Договору».

Лейбл зазначав, що якщо співак подасть апеляцію, то це тільки ускладнить ситуацію між ним і Papa Music. Але наступний абзац був проявом милосердя до артиста: «Ми готові піти назустріч Антону Вельбою у вирішенні цього питання і створити для нього лояльні умови для відпрацювання присудженої компенсації та успішного продовження ним музичної кар’єри».

Нагадаємо, чому взагалі був суд. Навесні співак неочікувано для всіх заявив, що припиняє співпрацю з Papa Music. Причиною назвав те, що один із засновників лейблу співпрацює з колишнім українським продюсером Юрієм Бардашем, який нині взявся «піднімати» російську музику. Тоді Антон Вельбой пішов з лейблу, продовжив співпрацювати з Мартою Останковою, а пізніше звинуватив її у шахрайстві. Музичний продюсер Євген Тріплов заявив, що Марта Останкова переманила артиста. А щоб зберегти чесне ім’я, лейбл подав заяву в СБУ на самих себе з метою довести, що вони не мають зв’язків із Росією.

Співак також змінив псевдонім на Anton Velboi, проте не змінив репертуару і продовжив виконувати пісні «Гуси», «Вишні» та інші, права на які належать лейблу Papa Music. Відео його виступу та коментар лейблу тоді виклали автори телеграм-каналу «Культурна Прачечна». Через те, що Вельбой розірвав контракт достроково, він повинен був би до 2028 року виплатити 2 мільйони доларів компенсації.

А в серпні лейбл Papa Music викладав дипфейк із обличчям Wellboy у тікток-акаунті співака. У відео музикант нібито танцює під трек «Пустоцвіт».

Тут стільки рівнів, що вся ця історія тягне на сезон «Санта-Барбари». Чого нас навчила ситуація Вельбоя? Перш ніж грюкати дверима й гучно йти, варто спочатку уважно прочитати умови контракту. Сварилися-сварилися і помирилися.

 

Фото: Papa Music

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
668
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
1 039
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
635
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 239
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
710
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 155
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду