Багато гумору та життєвих історій: «Київстар TБ» склало рейтинг найпопулярніших серіалів листопада

Багато гумору та життєвих історій: «Київстар TБ» склало рейтинг найпопулярніших серіалів листопада

Аналітики «Київстар TБ» склали рейтинг серіалів, які українці дивилися протягом останнього місяця осені. Серед них — скандальний серіал «Встигнути до 30».
Багато гумору та життєвих історій: «Київстар TБ» склало рейтинг найпопулярніших серіалів листопада
Багато гумору та життєвих історій: «Київстар TБ» склало рейтинг найпопулярніших серіалів листопада
19 Груд 2023
0
1065

Цей список очолив комедійний серіал «Дієта №0». Він виходить на телеканалі ТЕТ і розповідає нам історію звичайного сором’язливого студента Івана та багатійки Марго. Герої перетнулися випадково, Марго, так би мовити, знехтувала Іваном, і після цього їхні життя кардинально змінилися. Іван досягає найвищих вершин, а Марго падає на дно і намагається випливти, щоб почати все спочатку.

Роль Марго зіграла Клавдія Дрозд, а Івана — одразу два актори: гуморист Олег Маслюк і латвієць Максим Бусел. Отож перше місце в рейтингу свідчить про те, що українцям припала до душі багатосерійна романтична комедія.

За серіалом «Дієта №0» йде скандально відомий «Встигнути до 30» виробництва телеканалу ТЕТ. Творці розповідали про нього так:

«Серіал “Встигнути до 30” — це захоплива історія трьох кардинально різних за характерами та планами на життя дівчат, які, набивши ґуль, випадково опиняються в одному місці в один і той же час. У цей день кожній з них виповнюється 29  і, як багатьох молодих людей, їх з головою накриває криза тридцяти. Під градусом святковості героїні розцінюють цей збіг як знак долі й набираються сміливості кардинально змінити своє життя. Головна умова — все потрібно встигнути до тридцяти».

Цей серіал обговорювали в соцмережах, а на «Детекторі медіа» виходив огляд Лєни Чиченіної. У ньому йшлося, зокрема, про те, що одну з героїнь Любу, родом з Коломиї, показали як дуже наївну й не дуже освічену людину, що говорить суржиком, притаманним іншим регіонам України та чомусь навіть Росії. 

Тоді телеканал ТЕТ відреагував і на запити та звернення коломиян, які надходили на адресу каналу, оприлюднив свою позицію.

Словом, цей серіал став справді резонансним. А будь-яке обговорення українського контенту — це завжди добре.

Далі в рейтингу «Київстар ТБ» серіали «Жіночий лікар. Нове життя», «Волонтери», «Коло омани» та «Зв'язок».

«Жіночий лікар. Нове життя», як зазначали в пресслужбі телеканалу «1+1», — «це один з найпопулярніших українських серіалів про лікарів». Він розповідає про талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара, який приходить працювати у Київський науково-дослідний центр акушерства та репродуктології. Михайло переїхав до столиці з Сєвєродонецька після поранення, виховує доньку сам. А лікарню, в якій він працював, та їхній дім зруйнували російські окупанти. На новій роботі він перейшов дорогу заступнику завідувача, і через це його втягнули в інтриги.

І знову телеканал ТЕТ і серіал «Волонтери» виробництва ТОВ «Драйв продакшн». Існує дві версії: для телебачення — з цензурою — та для інтернету, де збережена лайка у всій красі. Це набір скетчів, у яких ми бачимо життя знайомих між собою киян. Після повномасштабного вторгнення вони почали допомагати військовим, цивільним і тваринкам. Кожен із нас може впізнати в них себе, адже показані життєві ситуації, знайомі кожному, як-от сидіння в коридорі під час повітряної тривоги чи проблеми, пов'язані з роботою. У серіалі знялися відомі актори та акторки: Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан, Ірина Сопонару, дует Бампера і Суса.

Марія Спалєк робила огляд на «Детекторі медіа», в якому зазначала, що «в новому серіалі всі ці історії, попри їхню реалістичність, виглядають вигадкою. Адже герої спілкуються між собою не як звичайні люди, а як актори на сцені “Ліги сміху”. З гучними інтонаціями тамади, що розповідає анекдот».

«Коло омани» — серіал-адаптація корейського формату «Lie after lie». Він розповідає про жінку, яка намагається протистояти всім труднощам, що випадають на її життєвому шляху. Головна героїня Ліна стала жертвою домашнього насильства та потрапила за ґрати через убивство свого чоловіка. Там вона народила доньку, яку забрала свекруха, щоби помститися. Дитина опиняється в сиротинці. Ліна виходить із тюрми та намагається повернути доньку і виплутатися з брехні, в яку потрапила, та віднайти правду.

У топі також опинився скетчком «Зв'язок», що виходить на Новому каналі. Він розповідає історію чотирьох сімей, яких розділила війна, та події в тилу після 24 лютого 2022 року. Хтось із героїв лишився в Україні, хтось поїхав за кордон, рятуючи дітей. А спілкуються вони переважно відеозв’язком. Усе як у житті.

У серіалі крутий акторський склад: Віктор Андрієнко, Римма Зюбіна, Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк, Наталка Денисенко, а також Аліна Кошарна та комік Роман Міщеряков.

Марія Спалєк писала в огляді на «Зв’язок»: «Новий комедійний серіал пропонує невибагливий, але доречний гумор воєнного часу».

Як бачимо, глядачі «Київстар TБ» дивляться переважно комедійні серіали, і їм подобаються зрозумілі історії та герої, з якими вони можуть себе асоціювати, як-от у «Волонтерах» або «Зв’язку». І коли виходять нові серіали чи фільми, і коли їх обговорює суспільство — це завжди добре та свідчить про те, що попри війну ми живемо, жартуємо та намагаємося розвивати цю галузь. Сподіваємося, що хорошого контенту буде більше.

Фото: пресслужба та сайт каналу «1+1», сайт і ютуб-канал телеканалу ТЕТ, Нового каналу

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
За два тижні перед прем'єрою на Netflix третього сезону серіалу «Бріджертони» його шоуранерка Шонда Раймс підтвердила намір зробити вісім сезонів шоу.
03 Трав 2024 11:20
492
Катерина Городнича
«Антоніна»
Видихаємо, у нас «все, як у людей». У Британії теж уміють робити серіали як попало.
24 Квіт 2024 17:30
2 108
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви припинили споживати російський серіальний контент, то нічого не пропустили. Українські серіали обов’язково перекажуть вам усі запорєбрикові новинки (і старинки), перезнявши їхні історії з нашими акторами.
23 Квіт 2024 15:30
2 482
Катерина Городнича
«Антоніна»
Пам’ятаєте цікаву історію про двох сценаристів Олексіїв Комаровських в конкурсі Держкіно? У мене є продовження і тема для британських вчених – чи впливають однакові імена та прізвища на однаковість ідей?
22 Квіт 2024 18:00
1 340
Катерина Городнича
«Антоніна»
«На варті безпеки. Штурм» — серіал ICTV про спецпідрозділ СБУ. Бойовик як бойовик, якби раптом крізь маскулінні образи головних героїв не почали проступати персонажі ФСБ.
16 Квіт 2024 14:00
6 894
Лєна Чиченіна
В українських соцмережах, звісно, ці творіння почали бурхливо обговорювати.
13 Бер 2024 15:00
2 703
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду