Пройшла любов: Анатолій Анатоліч та Гарік Корогодський відмовилися брати участь у корпоративі блогерки Анни Алхім

Пройшла любов: Анатолій Анатоліч та Гарік Корогодський відмовилися брати участь у корпоративі блогерки Анни Алхім

Блогерка Анна Алхім анонсувала корпоратив, де ведучим мав бути Анатолій Анатоліч, а виступати — Гарік Корогодський, масажист-сквіртолог Леон 13 та інші знаменитості. Проте згодом Анатоліч і Корогодський відмовилися від участі.
Пройшла любов: Анатолій Анатоліч та Гарік Корогодський відмовилися брати участь у корпоративі блогерки Анни Алхім
Пройшла любов: Анатолій Анатоліч та Гарік Корогодський відмовилися брати участь у корпоративі блогерки Анни Алхім
20 Груд 2023
0
1975

Захід «Корпоратив з Анною Алхім» блогерка анонсувала на 26 грудня. Після цього в користувачів соцмереж виникли серйозні питання до Анатоліча. Адже він зовсім недавно записував відео, в якому вчергове закликав говорити українською і обурювався популярності резонансного російського серіалу, назву якого ми не будемо сотий раз вказувати. Тим часом Алхім демонстративно слухає російську музику, принципово розмовляє російською і відкрито захоплюється серіалом. 

Отже Анатоліч дав коментар телеграм-каналу «Культурна Прачечна», де пояснив свій хитрий план: «Я погодився на участь у Алхім з умовою, що вона публічно для п’ятисот своїх гостей і мільйонів підписників відправить нах*й Асті та скаже, що “Слово пацана” дивляться довбо*оби».

Проте щось пішло не так. І 19 грудня Анна Алхім повідомила у прямому ефірі на своїй інстаграм-сторінці, що ні Анатолія Анатоліча, ні Гаріка Корогодського на корпоративі не буде. Фрагмент цього спічу опублікував телеграм-канал «Культурна Прачечна».

Нагадаємо, Анатоліч погодився бути ведучим, тільки якщо Алхім говоритиме українською, відправить російську співачку Asti за кораблем і скаже, що російський серіал «Слово пацана» «дивляться довбо*би».

У прямому ефірі Анна Алхім сказала: «Якщо я вийду на сцену і почну говорити українською мовою, це буде лицемірство. Якщо я скажу: "Слово пацана" не дивіться, Asti не слухайте, це погано", — це буде брехня, тому що я її слухала і буду слухати. Я не хочу брехати. Люди полюбили мене і люблять за правду». Тобто блогерка передумала, Анатоліч відмовився.

Гарік Корогодський, за словами Анни, теж відмовився від виступу на її корпоративі. «Він думав, що це буде корпоратив не комерційний. Він не думав, що там будуть продаватися квитки, шампанське, ікра. Він не вважає, що це зараз на часі», — пояснила Алхім.

Ну добре, що на корпоративі хоча б буде масажист-сквіртолог. Його, мабуть, усе влаштовує в цьому заході — Алхім про нього не згадувала.

Анна Алхім (Ганна Буряченко) — блогерка з Дніпра, відома своїми скандальними висловлюваннями та діями. У 2020 році вона говорила про Путіна таке: «Я ставлюся до Путіна, до людини, яка домоглася всього, який президент вже х*єву тисячу років. Я не знаю нікого сильніше, ніж Путін, нікого впливовіше, ніж Путін. Для мене в цьому плані він красунчик».

Через прихильність Анни Алхім до Путіна її внесли до бази «Миротворець». 26 червня 2022 року вже в іншому інтерв'ю вона розповіла Раміні, що в цю базу її внесли антифани, а не творці «Миротворця». Раміна сказала, що це така собі дошка ганьби, на що Алхім відповіла: «Ну, на цій дошці ганьби не останні люди висять, тому мені не образливо, а дуже навіть лестить». Цікаво, з ким же Анна Алхім має честь висіти на цій дошці — з Путіним чи з Охлобистіним?

Відтак вона виправдовувалася в різних інтерв'ю, зокрема тій же Раміні Есхакзай, Олександру Волошину, Славі Дьоміну. А після початку повномасштабного вторгнення різко перестала любити президента Росії.

26 березня 2023 року Алхім дала інтерв'ю Олександру Волошину, де розповіла, що слухає російські пісні. Волошин закликав її хоча б скачувати їх, а не слухати на стримінгових платформах, на що вона відповіла: «Я не знаю, що таке стримінгові платформи… Я слухаю на Apple Music, звичайно», «Я не розумію, як це я їм бабки відправляю. Де мені тоді слухати це?». Йому довелося пояснити, що таке стримінгові платформи, та запевнити її, що в нас є класна українська музика.

Блогерка часто потрапляє у скандали через свої висловлювання та дії. У «Миротворці» також міститься інформація про те, що «26 травня 2023 в інстаграмі виклала історію про місцезнаходження поранених українських військових, після якої стався російський ракетний удар по лікарні у Дніпрі. У цій ситуації користувачі Інтернету звинуватили її». Йдеться про ракетний удар по будівлі поліклініки та ветеринарній лікарні, що стався після викладання цих сторіз. Тоді інфлюенсерка у своїй манері з нецензурною лексикою відповіла всім, хто її звинувачував. Вона не вважала себе винною, бо «цей репост був у половини міста».

А влітку цього року вона виклала картинку з картою заходу України та назвала жителів Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей «заводом дебілів щодо "Чому не державною?"».

Хороша інфлюенсерка, нічого не скажеш. Зіркам бажаємо десять разів подумати, перш ніж мати з нею хоча б якісь спільні справи.

Фото: скриншоти з ютуб-каналів «Формула Волошина», RAMINA, інстаграм-сторінки Анатолія Анатоліча та Гаріка Корогодського

Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
У британській та американській пресі знов полощуть ім’я Джоан Роулінг. Деніел Редкліфф, зірка фільмів про «Гаррі Поттера», заявив, що нічого їй не винен. І хоч завдяки письменниці він став відомим на весь світ, це не означає, що він має погоджуватись із нею у всьому. Це, в свою чергу, було реакцією на заяви Роулінг, що вона розчарована позицією Деніела, Емми Вотсон та Руперта Грінта — центрального тріо всесвіту чарівника з Гоґвордсу.
06 Трав 2024 16:20
5 161
Марина Крижня
«Антоніна»
Видання «Новинарня» опублікувало колонку Лесі Башич. У ній вона розповідає, чому не можна порівнювати досвід Балканських країн з українським, та згадує про «експертність» Бабкіної.
02 Трав 2024 09:00
2 768
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
1 166
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 498
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 151
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 419
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду