Співачка Луна заявила, що продовжуватиме писати пісні російською

Співачка Луна заявила, що продовжуватиме писати пісні російською

Усе тому, що «пише пісні для звільнення своєї душі».
Співачка Луна заявила, що продовжуватиме писати пісні російською
Співачка Луна заявила, що продовжуватиме писати пісні російською
4 Січ 2024
1
3967

У своїх сториз в інстаграмі Луна написала, що для таких людей, як вона, заборони — це тільки стимул «лишитися чесною з собою та своїм мистецтвом»:

«Я так бачу, я так відчуваю.. Намагаюся як можу відчути мову та знайти у ній своє місце.. Але ніколи не захочу та не зможу заборонити собі творити так, як я бачу і у всіх напрямках. 

Тому що я пишу пісні не для визнання чи схвалення кимось... Я пишу пісні для звільнення своєї душі... Таких артистів на ринку мало, багато з них хоче сподобатися, догодити, потрапити у тренд, в новинний дайджест або уникнути хейту. Цінуйте свою Луну, мої малюки, і буде вам порція нових пісень регулярно... теж для душі (до речі)»

Ох, пам'ятаємо, колишній Луни Юрій Бардаш теж багато говорив, що він — не такий, як усі, і не буде прогинатися під суспільну думку. Тепер він, нагадаю, в Росії. Працює на офіційну пропаганду. Ні разу не прогинається. 

Хоче вона того чи ні, але співачка в новини таки вже потрапила. А Юрій Береза вже встиг передбачити, що трапиться з Луною в наступні кілька днів. 

Але ми не будемо такими злими, як Юрій. Хоч, зізнаюся, ці сториз від співачки доволі несподівані, адже попередні були українською.

І загалом Луна зараз веде свій інстаграм українською, і завжди хочеться підтримати людей, які здійснюють цей перехід. Звісно, вона має повне право писати пісні чи частину пісень російською. Але у певних моментах існують питання законодавства, в інших — суспільної реакції та суспільного договору.

Можна скільки завгодно говорити про те, що «я митець, я йду проти течії», але все ж артисти дуже залежні від настроїв у суспільстві і зазвичай цю течію якраз ловлять. Бо «звільненою душею» не проживеш. Але що ж — будемо спостерігати за Луною та її творчим шляхом. 

 

Фото: інстаграм Луни

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Honda
117 дн. тому
Та хай іде нахуй
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Видання «Новинарня» опублікувало колонку Лесі Башич. У ній вона розповідає, чому не можна порівнювати досвід Балканських країн з українським, та згадує про «експертність» Бабкіної.
02 Трав 2024 09:00
2 361
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
1 115
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 465
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 144
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 400
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
496
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду