«У Олексія неймовірно солодкий голос». Пивоваров запросив Дурнєва записати трек на вірш Тичини

«У Олексія неймовірно солодкий голос». Пивоваров запросив Дурнєва записати трек на вірш Тичини

У ютуб-проєкті «Їжа Дурнєва» блогер Олексій Дурнєв та музикант Артем Пивоваров анонсували спільний музичний проєкт, який називатиметься The Vusa.
«У Олексія неймовірно солодкий голос». Пивоваров запросив Дурнєва записати трек на вірш Тичини
«У Олексія неймовірно солодкий голос». Пивоваров запросив Дурнєва записати трек на вірш Тичини
22 Лют 2024
0
1182

Олексій Дурнєв іде в музику. А запросив його туди Артем Пивоваров. І не тільки його.

Блогер розповів про пісню, яка має назву «О, панно Інно» та написана на вірші Павла Тичини: «Артем запросив мене, Марка Куцевалова, хлопців з "Левів на джипі", щоб ми створили просто суперфлеш-бенд».

«У нас виходить фіт [від слова "featuring" ("за участі") — тобто в цьому контексті йдеться про залучення інших виконавців до звукозапису], великий спільний трек та кліп, де Олексій Дурнєв буде не тільки в якості прекрасної медійної чудової особистості або обличчя бренду гурту The Vusa, який безпосередньо створився буквально от на ваших очах. Він буде виконавцем. Тобто Олексій буде співати. Ми вже записали пісню, і можу вам сказати, дівчата, у Олексія неймовірно солодкий голос», — додав Артем Пивоваров.

Реліз кліпу і треку запланований на 15 березня разом із відкриттям великого збору.

Здається, у гурту Badstreet Boys, який робить креативні музичні збори, з'явилися конкуренти. Нагадаю, що до складу Badstreet Boys входять Володимир Дантес, Василь Байдак, Антон Тимошенко, Кедр та Олег Свищ, а їхні пісні не тільки відкривають грошовий канал і допомагають збирати донати на допомогу військовим, а ще й добряче покращують настрій.

У 2020 році Артем Пивоваров створив проєкт «Твої вірші, мої ноти», де вірші українських поетів перетворюються на пісні й отримують нове дихання. Музикант зазначав, що поклав на музику вірші українських поетів та поеток Павла Тичини, Лесі Українки, Тараса Шевченка, Ґео Шкурупія, Богдана-Ігоря Антонича, Михайля Семенка та Ліни Костенко. До речі, Артема критикували деякі українці, адже вони вважають, що він нібито використовує чужу творчість задля «економії часу».

Цікаво, чи зазнав якихось змін вірш Павла Тичини. Адже судячи з назви гурту The Vusa та складу учасників, нас очікує щось стьобне. Чекаємо.

Фото: скриншоти з відео, інстаграм Badstreet Boys

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
645
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
962
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
574
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 231
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
704
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 144
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду