Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем

Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем

6 березня на ютуб-каналі Дмитра Гордона вийшло інтерв'ю з режисером та кліпмейкером Аланом Бадоєвим. Обкладинка відео вражає, як завжди: «Алан Бадоєв. "Я пробував усе, і якщо захочеться групового сексу з конем посередині, теж спробую».
Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем
Обкладинки Гордона як окремий вид мистецтва, або Як інтерв'ю з Аланом Бадоєвим прийшло до обговорення групового сексу з конем
8 Бер 2024
0
1328

Назва відео вражає не менше, ніж обкладинка: «Алан Бадоєв. Барських, смердючі ноги Шамана, наркотики, параліч, війна, Пугачова, Ротару, Лобода». Про це ведучий та гість і поговорили.

Перші 45 секунд інтерв'ю — українською мовою, а потім Дмитро Гордон каже: «Але оскільки в нас багато людей, багато глядачів, підписників нашого ютуб-каналу з інших країн: від Сполучених Штатів Америки до Нової Зеландії, які поки що, на жаль, не розуміють українською мовою, я просив би вас, щоб ми сьогодні спілкувалися російською. Щоб нас усі зрозуміли». І вони переходять на російську. Ідуть на такі жертви. До речі, це доволі стандартний прийом у різних блогерів, який вони практикують багато років. 

Але хочу поговорити про обкладинку. На ній бачимо веселих Гордона і Бадоєва та сенсаційний напис. Спершу я навіть подумала, що хтось зробив мем, і пішла дивитися інтерв'ю.

Гордон питає: «Ви один із найяскравіших представників творчої інтелігенції, богеми. Ну принаймні знімали найяскравіших артистів, стільки років ви були частиною цього простору, де поширені і наркотики, і алкоголь. Ці люди живуть зовсім іншим життям, ніж більшість інших людей. Ви пройшли повз наркотики та алкоголь. Чи вас це торкнулося?»

На це йому Бадоєв відповідає: «Взагалі не бачу нічого в цьому дивного і ніколи не приховую, що я схильний до всіх принад цього життя, тобто маю на увазі, що все своє життя до 43 років завжди жив наступним чином: у мене є життя, у мене є досвід, і я хочу, щоб у цьому досвіді було все. Це не означає, що роблячи щось, я це потім повторю, але спробувати я точно спробую — в межах, звичайно, чогось такого, що має здружитися з осетинським вихованням. Ну, це все. Я дуже складний внутрішньо, як і кожна людина — це суперскладний організм. На мене багато що подіяло, але я не вмію себе зупиняти, якщо хочу гуляти».

Гордон випитував, мовляв, а що іще було в цьому богемному житті, а «все» — це що саме? Бадоєв почав відповідати, що треба прожити життя так, щоби при смерті тебе хоча б одна людина любила, поважала і ніхто не плюнув, коли нестимуть труну. А потім додав:

«Немає людини, крім батька та моїх дітей, перед якою я маю тримати обличчя. Я можу бути абсолютно різним. Якщо я захочу бути п'яним як чіп, я це зроблю. Якщо мені захочеться спробувати наркотики, і це я зроблю. Якщо мені захочеться спробувати груповий секс з конем посередині, то, може, я і це спробую. Це моє життя. Головне не робити це привабливим для інших. Головне не ображати нікого своєю поведінкою. Це важливо. А те, що ти робиш за зачиненими дверима, — це тільки твоє взагалі».

Дмитро Гордон відповідає йому: «Ну, я вас хочу привітати, ви вільна людина». Алан Бадоєв зазначає: «Я завжди це знав, ба більше, тому я ніколи не зміг би жити в Росії. Це мій вибір». Можна було би постібатися і сказати, що я не знала, що в Україні легалізований груповий секс із конями, але окей.

Цей уривок інтерв'ю пробудив у мені давно забуті почуття. Пригадалися університетські роки та викладач, який читав літературознавство. І всі роки, поки він у нас викладав, ми весь час поверталися до новели Михайла Коцюбинського «Коні не винні». Він часто нам ставив різні питання щодо твору на кшталт: «А що відчували коні, коли вперше з'явилися в новелі?». Тут аж хочеться спитати: що відчували коні, переглядаючи інтерв'ю Гордона з Бадоєвим? І додати: коні не винні.

Інтерв'ю продовжилось так, наче й не було нічого: Гордон запитав, хто з українських виконавців подобається Бадоєву, і той відповів, що гурт «Циферблат».

Але хочеться зупинитися більше навіть не на самому інтерв'ю. А на обкладинках каналу Гордона. Наприклад, нещодавно він записав інтерв'ю зі співачкою Світланою Білоножко, де вони багато говорили про її чоловіка Віталія Білоножка, який у січні пішов у засвіти. На обкладинці бачимо текст: «Всі дівчата Ющенка ішли до Віталіка».

Можливо, в Гордона є якась фіксація на конях? Ще одне інтерв'ю, яке він записав із прозаїком Володимиром Войновичем, має обкладинку з написом: «Матір'ю Сталіна була коняка».

Або ось іще з нещодавнього. Дмитро Гордон вирішив помститися за маму, яку ображали ведучі каналу «Ісландія» Іванов та Петров, і зробив про них розслідування, яке триває майже 4 години. Також нарізав коротенькі відео та виклав на своєму каналі «В гостях у Гордона». Одне з них — з блогером Сергієм Івановим. На обкладинці — плашка «Важливо» та назва «Розслідування Гордона. Обісцяний прокурор».

Або ще одне відео також з плашкою «Важливо» і назвою «Розслідування Гордона. "Глибокі травми та маленькі піськи"». Це геніально. Сподіваюсь, усе це Дмитро Гордон з'ясував у ході розслідування.

Обкладинки до відео Гордона — це шедеври. Аби тільки йому не спало на думку робити з цими зображеннями цукерки. Бо вже продавалися коробки «Пташиного молока» з його фотографією.

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
«Ви просили – ми зробили. Це поки не "Хата на комбата", але не все одразу», — йдеться в дописі під відео. З нетерпінням чекаємо, а поки що оглядаємо нове шоу «Бажаю смачного», де молодший сержант Володимир Кравчук разом із цивільними гостями тестує різні сухпайки.
01 Трав 2024 09:00
749
Катерина Городнича
«Антоніна»
Роман Скрипін сходив до стендапера Олега Лузанова на подкаст. Виголошували тости, випивали за Громадське і Суспільне. За 5 канал не пили, але говорили. Виявляється, створення всіх цих медіа – заслуга Скрипіна. Згідно з його ж ностальгійними спогадами.
29 Квіт 2024 18:30
1 945
Катерина Городнича
«Антоніна»
Креативність у зборі донатів отримала свій еталон довершеності. Тепер можна вимірювати ідеї відсотками від «Нашебачення».
29 Квіт 2024 14:00
4 059
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
791
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
648
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 042
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду