Українські таблоїди та їхня схибленість на колишньому Ані Лорак

Українські таблоїди та їхня схибленість на колишньому Ані Лорак

Вашу Антоніну настільки завалило повідомленнями про цього чоловіка, що вона вирішила більше не тримати це в собі.
Українські таблоїди та їхня схибленість на колишньому Ані Лорак
Українські таблоїди та їхня схибленість на колишньому Ані Лорак
5 Серп 2024
2
1409

Ми вже не раз бідкалися про те, як наші колеги з лайфстайл-розділів постійно пишуть про російських зірок. І навіть не для того, аби з них стібанутися (хоча й це часто викликає критику: мовляв, якого чорта їх узагалі тягти в наш інфопростір?). А просто щоб повідомити своїй аудиторії про чергові перипетії в житті цих знаменитостей. Штибу «Алла Пугачова мило погуляла зі своїми дітьми у парку».

Також українські медіа досі активно зацікавленні тим, а як же живуть наші колишні співвітчизниці — всякі Таїсії Повалій та Ані Лорак. Днями ведучого Анатолія Анатоліча це теж, як і мене, дістало остаточно, і він накатав в інстаграмі справжній наїзд на Ukr.Net із основним посилом «Ви йо*нулися, Ukr.Net?». І все через їхню новину про те, як класно співачка схудла після занять зі своїм тренером, він же і бойфренд.

У відповідь ресурс навіть спочатку про це написав, напевне, сподіваючись підтримати скандальний вайб і набрати трохи переглядів. Проте зараз обидва матеріали недоступні. 

Так ось, оце все — квіточки. Бо справжнє божевілля коїться навколо колишнього Лорак. Його так у всіх заголовках і називають.

Проте цей позбавлений журналістами суб'єктності чоловік настільки їм цікавий, що строчать новини одна за одною, використовуючи будь-який привід. Мурат Налчаджіоглу (а саме так звати екса Лорак) щось там висловився про нову пісню Потапа — негайно в номер! А якщо Мурат утне щось масштабніше, так тим паче. 

Також журналісти уважно стежать за особистим життям колишнього співачки. Усі його любовні драми потрапляють до таблоїдів. 

Особисте життя Мурата дає медійникам приводи писати вже не просто про колишнього Ані Лорак, а про колишніх колишнього Ані Лорак. А їх є вже щонайменше дві — тут важливо не заплутатися. Справді, є багато новин про те, як і куди переїхала жити його ексдружина і що там у неї відбувається.

Ну а оце останнім часом взагалі понеслося. 

А якщо нормальних інформаційних приводів немає, то покатять навіть ось такі. 

Ясна річ, мало хто усіх цих ексів ексів знає на ім'я, але активно цікавляться, що там у цих всіх ноунеймів відбувається. Перегляди у матеріалів досить непогані. Тобто, читачі переймаються Ані Лорак настільки, що ладні читати як не про неї, так про тих, хто з нею хоч якось пов'язаний. Навіть через кілька рукостискань. 

Висновку не буде. 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій
37 дн. тому
Анатолічу варто було не стільки на UKR.NET наїжджати, скільки на першоджерело цієї, прости Господи, "новини". Бо UKR.NET - це не повноцінне онлайн-медіа, а агрегатор, який автоматом збирає новини з інших джерел.
Локі
38 дн. тому
...особливо TabloЇD вкурвлює... Ви ж частина, трясця, такої принципової УкрПравди..! Але як не в сраці Віагри нос застряне, так в труселях Провалійші
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Дичина, правда ж? Звісно, дичина – це ж новий російський пропагандистський серіал.
03 Вер 2024 11:30
7 846
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ця новина підірвала інтернет. Запоріжжя, начувайся. Гряде страшне. Але ненадовго.
30 Серп 2024 09:00
626
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ми побачили ролик, де блогери говорять про те, як важко працюють на перемогу, знімаючи відоси. Пішли подивитись їхню іншу «творчість». І нам відкрився портал у пекло.
16 Серп 2024 18:30
9 475
Катерина Городнича
«Антоніна»
Лікарі та Олімпійський комітет визначилися, а журнал «Фокус» — ні.
15 Серп 2024 16:00
1 676
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Яку навіть пропонували вивчати у школах та рятувати від зникнення.
14 Серп 2024 13:30
93 568
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду