Аліна Шаманська записала інтерв'ю з керівниками областей на замовлення Банкової. Чому вона? Чому за наші гроші?

Аліна Шаманська записала інтерв'ю з керівниками областей на замовлення Банкової. Чому вона? Чому за наші гроші?

Медіаспільнота в шоці і ніяк не може «видивуватися» назад. Колишня дружина близького до Офісу президента коміка Руслана Ханумака почала випускати інтерв'ю з регіональними політиками.
Аліна Шаманська записала інтерв'ю з керівниками областей на замовлення Банкової. Чому вона? Чому за наші гроші?
Аліна Шаманська записала інтерв'ю з керівниками областей на замовлення Банкової. Чому вона? Чому за наші гроші?
27 Серп 2024
0
4575

Блогерка Аліна Шаманська — це, напевне, остання кандидатура на позицію інтерв'юерки чиновників, яка спадала би на думку. Точніше не так. Вона би просто не спадала. Тому що люди, які цікавляться політикою, викриттям корупційних схем, контролюванням діяльності влади, просто навряд чи чули про її існування. 

Натомість інстапубліка, яка традиційно підписується на «мам чудових ангелочків», у кількості 1 млн 300 тисяч людей справно відстежувала її контент.

От саме на них, очевидно, і розраховує ОП (в особі Олексія Кулеби) на виборах, які колись та й відбудуться, наймаючи Аліну для спецпроєкту — серії інтерв'ю з очільниками обласних військових адміністрацій. Пан заступник керівника Офісу, пояснюючи таке максимально дивне кадрове рішення, наполягає на тому, що пані Шаманська — професіоналка, яких ще пошукати. І буде брати інтерв'ю «людською мовою».

Але, про всяк випадок, якщо підписників у Шаманської не вистачить, щоб забезпечити який-не-який успіх на виборах провладним партіям, до розкрутки «амбасадорки людської мови» залучили і стару гвардію — телеканал «1+1». Причому на всіх фронтах: від ТСН, яке взяло двогодинне (!) щемливо-компліментарне інтерв'ю в новорозкрученої «інтерв'юерки», до більш розважальних проєктів. 

Слова Олексія Кулеби про те, що саме Аліна впорається із завданням ОП найкраще, звучать непереконливо не тільки для нас із вами, не тільки для підписників Шаманської, а схоже, і для неї самої:

Підготовка до циклу інтерв'ю з людьми, які відповідають за регіони, за безпеку, за місцеві бюджети, йшла шалена! Аліні навіть показали, що то за люди, з якими вона говоритиме.

Інтерв'ю з очільником Запорізької адміністрації Іваном Федоровим від Аліни Шаманської — вже на каналі «Міста сили». Канал з менш як тисячею підписників.

Найважливіші питання державному чиновнику починаються з перших хвилин інтерв'ю:

Під брендом «Діалоги сили» питання стають усе «сильнішими і сильнішими»:

Інтерв'ю наочно демонструє незамінність професіоналізму і корисність для ОП саме Аліни Шаманської. Адже якби перед Федоровим у кадрі були справжні журналісти, то питання були б зовсім інші. Про фортифікаційні споруди, про підготовку населення регіону до можливих загроз з боку РФ, про корупційні скандали. 

Про це пишуть і коментатори в інстаграмі Шаманської:

Короткий зміст усього інтерв'ю: «Ви такий красивий, справедливий, красивий, чесний, красивий, працьовитий, красивий, розумний. Як вам це вдається?»

Все, що не про фігуру Федорова, не про його сніданки та стосунки з жінками, все, що мало би бути про функції державного чиновника, — це передвиборчий ролик тривалістю з годину. Під епічну музику Федоров розповідає, як він практично і вдень, і вночі разом з колегами думає про народ:

А ще «говорять», що Іван Федоров і ЗСУ допомагає! Ну це вже взагалі винятковий вчинок (і про героїчний саундтрек не забуваємо):

Правду не спинити. Якщо вже є можливість поговорити про допомогу армії Запорізьким регіоном, то як не розкрити те, що ніхто більше не розкаже? Зокрема, про найкращі показники.

Попросила коментарі. Отримала коментарі.

А ще мешканцям Запоріжжя важливо знати, що зарплати Івану Федорову, як і їм, не вистачає.

Ні, Аліна не хотіла викликати пролетарську ненависть людей з доходами в рази меншими, ніж у Федорова, вона просто щиро співчуває очільнику Запорізької області. Тому що сама якось в інтерв'ю гламурним таблоїдам зізнавалась, що останніми роками дуже економить і намагається жити на 100 тисяч гривень на місяць. Тому їй просто не спадає на думку, що когось із глядачів 80 тисяч дратуватимуть.

Ну і кода інтерв'ю, це вже так, щоб ми всі розплакалися. Про мрії Івана Федорова. 

З надважливим державним завданням Аліна впоралась доволі швидко. Вже за тиждень після активностей на Конгресі її сториз в інстаграмі повернулись до традиційних тем — Америка, «замовляйте рекламу», відпочинок на пляжі в Маямі, син.

І хотілося б видихнути й спитати: «Що це було?». Але ж, на жаль, ще буде. Будуть інші інтерв'ю. Тому що вони вже записані. Отже, напевно, доволі скоро ми дізнаємось, який улюблений колір Віталія Кіма, що їсть на сніданок Олег Кіпер, де любить відпочивати Олег Синєгубов і як доглядає за шкірою Вадим Філашкін.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Сергій Вікторович взяв інтерв’ю в очільника ГУР. Воно починається з філософії, а закінчується мультиками.
10 Вер 2024 12:30
588
Лєна Чиченіна
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Комік випустив тревел-відео про Ісландію. Смішне та миле, як він сам.
05 Вер 2024 11:30
1 515
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це він розповів Аліні Доротюк на її ютуб-каналі.
30 Серп 2024 12:00
1 520
Катерина Городнича
«Антоніна»
Майже ніяк, бо воно першим з'являється і на ютубі, і на інформаційних сайтах. За що нам це? І що йому з цього?
24 Серп 2024 15:09
4 564
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Якщо ви не знаєте, хто такий Альберт Цукренко, то ніколи не були на концертах гурту «Хамерман знищує віруси». А отже, ніколи не бачили шкарпеток на статевих органах.
22 Серп 2024 16:40
1 797
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Той випадок, коли в розмовах про українських переселенців, «хороших росіян» та мовне питання більше конструктиву, ніж собачого гавкоту.
21 Серп 2024 19:30
1 804
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду