«Якщо ти зібрав мало, то ти кінчений, значить?»: Анатолія Анатоліча обурив матеріал про івент, на якому зібрали менше коштів, ніж витратили на оренду

«Якщо ти зібрав мало, то ти кінчений, значить?»: Анатолія Анатоліча обурив матеріал про івент, на якому зібрали менше коштів, ніж витратили на оренду

Ведучий каже, що дуже поважає видання «Букви» та читає регулярно, але новину про вечірку у Львові не зрозумів(взагалі-то матеріал вийшов у Lviv.mediа, «Букви» на нього посилалися). А ще обурюється наперед, мовляв, що його обов'язково засруть, якщо він збере мало грошей на івенті, який невдовзі вестиме у Польщі.
«Якщо ти зібрав мало, то ти кінчений, значить?»: Анатолія Анатоліча обурив матеріал про івент, на якому зібрали менше коштів, ніж витратили на оренду
«Якщо ти зібрав мало, то ти кінчений, значить?»: Анатолія Анатоліча обурив матеріал про івент, на якому зібрали менше коштів, ніж витратили на оренду
8 Квіт 2024
0
2210

Анатолій Анатоліч розповідає у своїх сториз в інстаграмі про те, що натрапив на пост видання «Букви», де розкритикували вечірку у Львові, на якій зібрали всього 115 тисяч гривень. І обурюється та переживає, що скоро поїде проводити захід у Польщі й може нарватися теж на критику. Ще не нарвався, а вже сториз записав. Так би мовити, на випередження.

Мова йде про новину «У Львові на благодійному вечорі зібрали втричі менше для ЗСУ, аніж витратили на оренду», яку «Букви» опублікували 7 квітня з посиланням на Lviv.media.

Якщо коротко, то у Львові є такий журнал «Пʼємонт», який і організував вечірку «Нескорені». Там було близько 150 бізнесменів та блогерів, зібрали 115 тисяч гривень на допомогу ЗСУ, яких вистачить на 7 FPV дронів FlyFish 7. При цьому оренда в Edem Resort & Spa, де проходив захід, коштує 7 тисяч доларів (але можливі знижки). Далі журналісти пишуть, що за 7 тисяч доларів можна купити 17 дронів FlyFish 7.

«Якщо оцінити гонорар виконавців Кіше, Наталки Карпи та гурту “Рандеву”, а також ведучого Володимира Такудіса у 200 тисяч гривень на всіх, а вартість фуршету у 250 тисяч, то можна припустити, що на розваги для еліти витратили суму, за яку бійцям 80-ї ОДШБр можна було б купити щонайменше 60 FPV дронів», — пишуть у матералі Lviv.mediа.

Анатолія Анатоліча неабияк розбурхала ця стаття. Він каже: «Якщо ти зібрав мало, то ти кінчений, значить? Ти зібрав лише 100 тисяч гривень. Фу. Ніщеброд, лохопед, нікчема. Що це за ганебний збір? Тобто якщо ти, як Притула, зібрав мільйон чи 10 мільйонів, то це окей. А якщо ти 100 тисяч зібрав, то ти — тьфу на тебя, засунь себе эти 100 тисяч в одно место, не позорься. От приблизно так.

З якого це моменту 115 тисяч гривень — це не гроші вже, мені просто цікаво. Ну зрозуміло, можна сказати, що ви б краще не збирались. А там показують сумочки, з якими прийшли дівчата — що вони дорогі. Яке це має відношення до збору, до того, що зібрали 115 тисяч гривень? Ну так, хотілося, щоб зібрали мільйон, але зібрали 100 тисяч. І що далі? Що їм тепер, про це не говорити? Чи що потрібно було назад віддати, сказати, що ну така лажа, більше не збираємось, бо нас засруть в українському твіттері і інстаграмі. Це, як на мене, чесно кажучи, шляпа. Вибачте, капелюх українською».

Я теж не підтримую рахувати, скільки коштують сумочки чи одяг гостей. Але в українському твітері обговорювали саме те, що на івенті зібрали набагато менше грошей, ніж витратили на його організацію. Про це писали й у статті.

Анатолію Анатолічу ще образливо за ведучого Володимира Такудіса, якого він знає. Каже, що Такудіс веде неймовірно велику кількість благодійних івентів безкоштовно. Ну, до речі, у статті пишуть, що питання щодо гонорарів співакам співвласниця журналу Марта Кавецька вирішила не коментувати. Але про ведучого там не пишуть.

Ну а далі він починає розповідати про те, що скоро буде у Варшаві проводити івент, де збиратимуть 400 тисяч доларів. Анатолій Анатоліч каже: «І ми точно закриємо цей збір. І от у мене питання: якщо не 400 тисяч доларів зберемо, а, наприклад, 300 тисяч доларів, то що мені скажуть? Що я кончений? Шо я, бл*ть... Я в ахєрє, канєшно».

Анатолій Анатоліч їде на бізнесовий форум підприємців і каже нам, що міг би за це взяти гонорар, але отримує нуль. Проте він упевнений, що 400 тисяч буде зібрано. І якщо хто ще не зрозумів, що ведучий безплатно вестиме цей івент, він повторює це ще раз у сториз (і навіть прописав для тих, хто примудрився б не почути):

«Я не отримую ні копійки. Жодної. Нуль. Хоча як ефективний ведучий для подібних івентів, я міг би за це отримати якусь частину з цих 400 тисяч доларів, типу 0,01%, типу тисячу доларів. Це був би мій гонорар, ну принаймні більш-менш? Ну, певно, що так. Але ж і за це мене могли б засрати. Сказали б: “Що це тисячу взяв? Краще б віддав її теж на FPV”. Ну, це якесь замкнене коло. Скільки ти не збирай, все одно тебе за щось засрують. Бо ти мало зібрав, бо ти незрозуміло де зібрав».

Ще навіть не відбулася подія, Анатолій Анатоліч навіть не поїхав у Варшаву її проводити, а вже розповідає про те, що його засруть. Це вже якийсь новий рівень хейту і кенселінгу, про який люблять згадувати наші зірки — превентивний хейт і кенселінг, який полягає в тому, що людина сама себе заздалегідь засирає за щось.

А вечірка «П’ємонту», як на мене, таки була дивною. Можете тепер мене за це засрати, прокляті хейтери. 

Фото: інстаграм Анатолія Анатоліча, скриншот із сайту Lviv.media

«Антоніна»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
891
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 409
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 127
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 384
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
489
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
744
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду