antonina.detector.media
ДУСЯ
05.06.2010 14:46
Оля Фреймут сповідалась «Океану Ельзи»
Оля Фреймут сповідалась «Океану Ельзи»
Ми з Мусею великі шанувальниці українського гурту «Океан Ельзи» і жодного їхнього концерту не пропустили. От під час останнього й зустріли Педана, Фреймут і Притулу. Проте Муся так поспішала пробитись до сцени, аби краще розгледіти Славу Вакарчука, щ

Ми з Мусею великі шанувальниці українського гурту «Океан Ельзи» і жодного їхнього концерту не пропустили. От під час останнього й зустріли Педана, Фреймут і Притулу. Проте Муся так поспішала пробитись до сцени, аби краще розгледіти Славу Вакарчука, що поспілкуватись з «Підйомом» ми не встигли. А вчора на зйомках програми «Інтуїція» Нового каналу, про які я вам обов''язково розкажу найближчим часом, я зустріла Олю Фреймут і вона розповіла таке:

«Я була запрошена як VIP- гостя, бо ми з «Океаном Ельзи» вже давно дружимо. Це є єдина моя улюблена група в Україні. Напевне, не тільки у нашій країні - для мене «Океан Ельзи» важливіший за Мадонну. Я їх так сильно люблю, вони викликають у мене неймовірні емоції. Це музика, яка з кожним роком стає кращою і кращою. Тому вчора у мене було таке враження, що я сходила на сповідь, а вийшла з чистою душею, з гарним настроєм, у блаженстві».

Олю, ми абсолютно з тобою погоджуємось. Теж ніби сповідались Вакарчуку на концерті, так було душевно все.

Цілуємо. Дуся і Муся.

Фото Дусі

antonina.detector.media