Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт

Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт

Життя в країні триває попри війну, а «Новий канал» знімає серіал «Зв'язок». Це історія про життя українців після 24 лютого.
Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт
Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт
25 Трав 2023
0
1087

Автори обіцяють рефлексію на наше теперішнє життя — блекаути, рідні на війні та за кордоном, обстріли. Творці серіалу розповідають, що попри негаразди персонажі не втрачають оптимізму. 

За сюжетом персонажам Дмитра Вівчарюка та Романа Міщерякова довелося оселитися разом. А Риммі Зюбіній та Віктору Андрієнку — чекати свого кіношного сина з фронту. Його гратиме Тарас Цимбалюк. Історія ця буде комедійною, а персонажі здебільшого спілкуватимуться в онлайн-режимі.

Ось що розповідає про свого персонажа Цимбалюк:

«Коли запропонували знятися в цьому серіалі, не вагався. Записав на відео проби, відправив – і потрапив у каст! Я граю добровольця, який не мав жодного військового досвіду, але пішов служити й захищати країну від ворога. Він — справжній герой для українців» 

«Зв'язок» фільмують в Україні, хоча зараз багато серіалів знімається за кордоном, де значно менше проблем з логістикою та організацією. Цимбалюк зазначив, що проєкт створюється в спартанських умовах, актори грають по 20 сцен за день.  

Ось як робочі умови описує виконавчий продюсер Антон Мігунов:

«Складність зйомок полягає у тому, що команда проєкту скорочена, тому кожен член знімальної групи має більший обсяг роботи. До того ж локації мають бути з укриттям або ж розташовані поруч з ним. А технічний райдер має працювати автономно через можливі перебої з електроенергією».

В ефірі «Зв'язок» обіцяють показати вже восени. Цікаво, чи відрізнятиметься цей серіал від типової української телевізійної комедії? Тим паче, зважаючи на такий активний темп знімань. І як саме там будуть говорити про війну та про військових? Бо, приміром, гумористичні проєкти штибу кварталівського «Бункера» намагаються помістити глядачів у теплу ванну і світ рожевих поні, навіюючи думку, що російські війська складаються із самих чмобіків, яких наші хлопці та дівчата душать голими руками. 

Взагалі, сама ідея серіалу, принаймні як її описують автори, могла б стати доброю терапією для глядачів. Ми би дуже хотіли, наприклад, побачити, як герої обговорюють чи навіть сваряться через популярні в нашому тилу приводи. А потім — домовляються і миряться. Розуміємо, що від вітчизняних телевізійних серіалів такого чекати не завжди доводиться, але чому б не помріяти. Ну, тим паче, каст дає хороший привід для оптимізму. 

Фото: пресслужба «Нового каналу»

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Вже цілий місяць ми нічого не писали про «Бріджертонів». Виправляємось.
25 Лип 2024 17:00
959
Катерина Городнича
«Антоніна»
Знаєте жарт про те, що добре мати склероз, бо щодня нові відкриття? Отак ми надолужуємо серіали, які колись не подивились.
04 Лип 2024 23:00
14 792
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як реабілітацію після аналізу пітчингів Держкіно, де наші серіальники конкурують за шмат держбюджету, маємо для вас коротке повідомлення про серіальну галузь здорової людини.
16 Черв 2024 12:00
3 502
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Понад те — наш варіант із досить неоднозначним актором в епізодичній ролі.
03 Черв 2024 19:00
1 884
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо раптом ви ще не дивились шостий, заключний сезон «Гострих картузів», то перепрошуємо за невеличкий спойлер. Але без нього ми ніяк не розкажемо вам про зйомки однойменного повнометражного фільму. І взагалі, де ви були два роки відтоді, як він вийшов?
27 Трав 2024 13:00
5 901
Антоніна
«Антоніна»
Ні, я в жодному разі вас до цього не закликаю. Бо доведеться переглянути не лише 16 серій «Зозуль», а й 20 серій «Сестер».
07 Трав 2024 14:40
10 815
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду