«Гострі картузи» в небезпеці. Актор Пол Андерсон шокує своїм хворобливим виглядом і вештається вулицями топлес

«Гострі картузи» в небезпеці. Актор Пол Андерсон шокує своїм хворобливим виглядом і вештається вулицями топлес

Якщо раптом ви ще не дивились шостий, заключний сезон «Гострих картузів», то перепрошуємо за невеличкий спойлер. Але без нього ми ніяк не розкажемо вам про зйомки однойменного повнометражного фільму. І взагалі, де ви були два роки відтоді, як він вийшов?
«Гострі картузи» в небезпеці.  Актор Пол Андерсон шокує своїм хворобливим виглядом і вештається вулицями топлес
«Гострі картузи» в небезпеці.  Актор Пол Андерсон шокує своїм хворобливим виглядом і вештається вулицями топлес
27 Трав 2024
0
5901

В лютому цього року Кілліан Мерфі, виконавець головної ролі в серіалі «Гострі картузи», підтвердив, що  зніматиметься в повному метрі, яким автори хочуть завершити епопею після шостого сезону. 

Зйомки мають розпочатися у вересні 2024 року. Володар «Оскара» Кілліан Мерфі знову повернеться до свого культового образу бірмінгемського бандита (а згодом депутата британського парламенту) Тома Шелбі. Сценарій уже написаний. Деталей історії, звісно, ніхто не розголошує, але зважаючи на те, що Артур Шелбі лишився живим поруч зі своїм братом, то виконавець його ролі Пол Андерсон теж має повернутися в проєкт. Це було підтверджено і продюсерами раніше цього року.

Але є одне але.

Минулого тижня фанати серіалу забили на сполох. Пола Андерсона все частіше бачать на вулицях Лондона в неадекватному стані. Очевидці розповідають, що актор розгулює в публічних місцях топлес, свариться, бурмоче щось постійно та має дедалі гірший вигляд.

Небайдужі громадяни вже заспамили редакційну пошту таблоїду Daily Mail. Зокрема, відео, де виконавець ролі Артура Шелбі знімає готівку в банкоматі супермаркету Tesco. 

Нам тут здалеку хореографія руху актора здається невловимо схожою на колишнього нардепа, молодшого Добкіна, Дмитра. Ми пам'ятаємо, скільки тоді було зроблено ставок, який саме наркотик викликає таке збудження.

Полу Андерсону зараз 46 років. Чесно кажучи, як на свій вік, він справді має нездоровий вигляд. Втім, і його персонаж Артур Шелбі в шостому сезоні (прем'єра відбулась у 2022 році) вигляд мав значно старший, ніж у попередніх. 

Отаким Артур Шелбі був у четвертому сезоні:

А отаким ми побачили його в шостому:

Востаннє ми мали нагоду спостерігати Пола Андерсона в роботі три місяці тому, коли телеканал Sky Sport випустив епічний проморолик боксерського поєдинку між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

Daily Mail, не розголошуючи імен, розповіли, що поспілкувалися з особистим другом Пола Андерсона. І той поділився з ними своїм власним занепокоєнням станом здоров'я актора. Зокрема, сказав, що Пол «спускається по спіралі вниз».

Пол Андерсон на початку 2024 року постав перед судом за зберігання та вживання кокаїну й амфетамінів. Сплатив штраф. Уже тоді почалися перші розмови про те, що це може безпосередньо позначитись на долі Артура Шелбі у фільмі, сценарій до якого на той момент був у виробництві.

Втім, тоді всі сподівалися, що Андерсона цей епізод поверне до тями. Тоді ж стало відомо, що Пол незадовго до того розійшовся зі своєю партнеркою, ювеліркою Стеф Кларк.

Схоже, що Пол Андерсон іде стежкою власного героя. В серіалі Артур Шелбі теж розсипається на очах після того, як його покинула дружина.

Більше того, той самий друг, який з ентузіазмом ділиться чутками про свого товариша з британськими таблоїдами, розповів, що Полу важко вийти з образу Артура Шелбі, який саме й славиться своєю залежністю від наркотиків і алкоголю. Інформатор стверджує, що варто фанатам «Peaky Blinders» з'явитися на обрії, він неодмінно перетворюється на свого персонажа.

Андерсон розпочав акторську кар'єру відносно пізно. Він зрозумів, що хоче опинитися на екрані, у 27 років. До того Пол перепродавав квитки на футбольні матчі. Там його і знайшов кастинг-директор британського проєкту про футбольних ультрас The Firm.

Відтоді Андерсон з'явився в декількох проєктах. Але найвизначнішим був і залишається серіал «Гострі картузи». Доленосний кастинг у хітовий проєкт ВВС приніс йому ще кілька ролей. Так, у 2015-му, за два роки після початку зйомок в «Peaky Blinders», він потрапив до фільму з Томом Гарді «Легенда». Роль другорядна, але очевидно, що співпраця на майданчику культового серіалу з Гарді забезпечила йому цю роботу.

Фільмографія Пола Андерсона не надто велика, але «Гострі картузи» гарантували йому безбідне життя. Наразі він володіє будинком у дорогому районі Лондона. Нерухомість оцінюється приблизно в півтора мільйона фунтів стерлінгів.

Ми всім світом чекаємо на реліз повного метру «Гострих картузів» у 2025-му і щиро сподіваємося, що Артур Шелбі, якщо й помре, то в гідній перестрілці, а не через розірвання контракту з актором Полом Андерсоном.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Вже цілий місяць ми нічого не писали про «Бріджертонів». Виправляємось.
25 Лип 2024 17:00
979
Катерина Городнича
«Антоніна»
Знаєте жарт про те, що добре мати склероз, бо щодня нові відкриття? Отак ми надолужуємо серіали, які колись не подивились.
04 Лип 2024 23:00
14 793
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як реабілітацію після аналізу пітчингів Держкіно, де наші серіальники конкурують за шмат держбюджету, маємо для вас коротке повідомлення про серіальну галузь здорової людини.
16 Черв 2024 12:00
3 502
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Понад те — наш варіант із досить неоднозначним актором в епізодичній ролі.
03 Черв 2024 19:00
1 886
Антоніна
«Антоніна»
Ні, я в жодному разі вас до цього не закликаю. Бо доведеться переглянути не лише 16 серій «Зозуль», а й 20 серій «Сестер».
07 Трав 2024 14:40
10 816
Катерина Городнича
«Антоніна»
За два тижні перед прем'єрою на Netflix третього сезону серіалу «Бріджертони» його шоуранерка Шонда Раймс підтвердила намір зробити вісім сезонів шоу.
03 Трав 2024 11:20
2 606
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду