Як одну корову видоїти двічі. На Netflix вийде ще по одному доку про Бекхемів та Роббі Вільямса

Як одну корову видоїти двічі. На Netflix вийде ще по одному доку про Бекхемів та Роббі Вільямса

Документальні супергіти Netflix «Бекхем» та «Роббі Вільямс» отримають по альтернативній версії. Перший — про Вікторію, другий — про решту учасників гурту Take That.
Як одну корову видоїти двічі. На Netflix вийде ще по одному доку про Бекхемів та Роббі Вільямса
Як одну корову видоїти двічі. На Netflix вийде ще по одному доку про Бекхемів та Роббі Вільямса
22 Серп 2024
0
1318

Чотирисерійка про родину Бекхемів на Netflix давно перетнула позначку в 40 млн переглядів. Ще у травні цифрова платформа звітувала, що фільм глядачі дивилися 28 млн годин. Це, на секундочку, більше 23 років. Документалка була номінована на «Еммі», а Девід і Вікторія приросли новими фанатами по всьому світу.

Навіть сам продюсер серіалу Фішер Стівенс, який писав інтерв'ю з подружжям, визнав, що робота над фільмом змінила його ставлення до Девіда Бекхема.

У розмові з The Independent він сказав: «До того, як я зустрів його, припускав, що це така поверхова людина, яка не має багато чого сказати, чиє життя було ідеальним. І я зрозумів, що це зовсім не так».
Фішер провів понад 30 годин інтерв'ю з колишнім футболістом «Манчестер Юнайтед» і зізнався, що часом почувався терапевтом Девіда.
Натомість Вікторія «набагато більше звикла до саморефлексії», за словами Фішера. І з нею він провів удвічі менше годин запису.

Особисто я після перегляду серіалу перейшла з категорії «знаю про їхнє існування» до стадії закоханості в родину Бекхемів у повному складі. Скільки було переглянуто потім старих записів інтерв'ю та ефірів з ними обома в різних британських та американських шоу! Просто щоби подовжити посмак.

Але Netflix дбає про нас, бекхемозалежних. Якщо існує гіт, то до нього має бути сиквел. А точніше альтернативна версія. Тепер нам обіцяють розказати ту саму історію, але з акцентом не на Девіда і футбол, а на Вікторію і фешн індустрію.

І це не може не надихати, адже публіка любить цю парочку не так за успішність, як за почуття гумору і здатність до самоіронії.

Одночасно з анонсом ще одного фільму про Бекхемів Netflix повідомив про ще один умовний спіноф. 

За місяць після релізу «Бекхема» (4 жовтня 2023 року) вийшла документалка про Роббі Вільямса (8 листопада 2023 року). Незважаючи на те, що критики зустріли її значно прохолодніше, ніж серіал про Девіда і Вікторію, глядачі дивилися док про музиканта з не меншим ентузіазмом. За тиждень фільм тоді набрав понад 4 млн переглядів.

За настроєм і посмаком вони справді різні. Оглядачка The Guardian тоді писала, порівнюючи два гіти, що Роббі, на відміну від Девіда, важко співчувати. І якщо у фільмі про Бекхема купа інтерв'ю з людьми з різних етапів кар'єри футболіста (друзів, колег, журналістів, рідних), то в стрічці про Роббі людей значно менше. А отже, Вільямс справляє враження «одинокого мазохіста, якому фільм більше шкодить, ніж допомагає».

Але все ж інтерв'ю там були. І цікаво було слухати саме колег Роббі по бойзбенду Take That. Тому що великий шмат історії Вільямса розповідав про протистояння в групі та заздрість Роббі до Гарі Барлоу. І так, ми згідні з оглядачкою The Guardian, що «примирення» Роббі з Гарі було непереконливим, його було мало.

Логічно, що боси Netflix теж розуміють це. Тому рішення про наступний проєкт не забарилось. Тепер фільм розповідатиме вже історію гурту Take That.

Британський бойзбенд, в якому починав свою зіркову кар'єру Роббі Вільямс, свого часу мав шалений успіх.

І, як уже і зазначалося в серіалі про Роббі, умовним фронтменом там був не він, а Гарі Барлоу.

Тож нам розкажуть, напевно, трохи менше про Вільямса і нарешті більше про решту учасників.

В будь-якому разі обидва спінофи мають прекрасний комерційний потенціал. Цільова аудиторія — найбажаніша для будь-яких рекламодавців. Це переважно колишні прихильники всіх персонажів. А їм зараз плюс-мінус 35–55 років. Зазвичай найбільш платоспроможний прошарок. Ностальгія — величезний рушій.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Майже будь-яка церемонія нагородження в англомовному світі — це гумористичне шоу. За це ми їх в Антоніні і любимо.
16 Вер 2024 20:45
36
Катерина Городнича
«Антоніна»
Трисерійний епічно-героїчний документальний байопік «The Zelensky Story». Ми подивились його за вас.
07 Вер 2024 14:20
16 373
Катерина Городнича
«Антоніна»
Принцип серіалу лишається незмінним: навіщо той сюжет, якщо у нас є чудові сукні?
16 Серп 2024 12:00
1 888
Катерина Городнича
«Антоніна»
Антоніна подивилась черговий український серіал і має вам щось сказати.
01 Серп 2024 19:00
5 308
Катерина Городнича
«Антоніна»
Вже цілий місяць ми нічого не писали про «Бріджертонів». Виправляємось.
25 Лип 2024 17:00
1 529
Катерина Городнича
«Антоніна»
Знаєте жарт про те, що добре мати склероз, бо щодня нові відкриття? Отак ми надолужуємо серіали, які колись не подивились.
04 Лип 2024 23:00
15 108
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду