Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»

Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»

Водночас особисто я з'ясувала, що, крім срачів навколо Батьківщини-матері та пропозицій не випускати чоловіків за кордон ще три роки після перемоги, є й інший: як могла Джамала спаплюжити наш славень?
Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»
Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»
6 Серп 2023
0
5557

Оля Полякова заспівала «Ще не вмерла України і слава, і воля» на благодійному матчі ФК «Шахтар» проти ФК «Тоттенгем», який відбувся в Лондоні. Гімн аранжував Дмитро Саратський. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

У коментарях у Полякової — усі, на диво, в захваті. Звичні для інстаграму співачки токсики, напевне, кудись завіялися у недільний вечір. Ситуацію не порівняєш із реакцією на вчорашнє виконання Гімну Джамалою на стадіоні «Челсі» перед благодійним матчем Game4Ukraine. 

Співачка вирішила вдатися до експериментів та відійшла від класичного виконання, додавши своєї особливої манери. Передбачувано, таке сміливе аранжування «зайшло» не всім. Люди масово бідкаються, що не можна ось таке творити з Гімном, не варто викаблучуватися, а співати нормально. Бо інакше — паплюження якесь відбувається. Сама Джамала в коментарях багатьом відповідає, доброзичливо пояснює і не ображається. Усі б зірки так робили. 

А Меловіну сподобалося. 

Взагалі, виконання нашого славня на різних великих подіях зазвичай сприймається позитивно. Але зазвичай виконавці і справді трималися максимально академічного варіанту, тому і срачу не було звідки взятися. Інша справа — Аліна Паш та її реп на концерті до Дня Незалежності у 2019 році. Навряд чи хтось у найближчому майбутньому зможе дотягтися до цього рівня. Публіка згадує до цього часу.  

Судячи за особисто моїми спостереженнями, у топі виконання Державного Гімну доволі стабільно тримаються Михайло Хома та Олександр Пономарьов. 

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Антоніна»
До останнього часу Антоніна наївно вважала, що танцювальна музика – це те, під що вона гоцала на українських дискотеках у 90-х.
31 Серп 2024 15:00
639
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ми б уже й раді забути про Винника, але не дає спокою музичним продюсерам (а з ними й телевізійним) неприкаяна отара вовчиць, яким треба негайно призначити нового кумира.
30 Серп 2024 10:00
16 161
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Йшов 2024-й. Українці все ще вважали, що творчість може бути «поза політикою».
26 Серп 2024 17:00
7 434
Пилип Зконопель
«Антоніна»
День пройшов дарма, якщо в ньому не було жодного срачу про Klavdia Petrivna.
23 Серп 2024 10:00
2 717
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Але щось Антоніні здається, що нічого в нього не вийде.
12 Серп 2024 18:30
45 661
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви були на Atlas Weekend цього року, то вам пощастило і ви не пропустили скандал. А ми пропустили. І тепер страждаємо.
25 Лип 2024 10:00
6 836
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду