Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»

Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»

Водночас особисто я з'ясувала, що, крім срачів навколо Батьківщини-матері та пропозицій не випускати чоловіків за кордон ще три роки після перемоги, є й інший: як могла Джамала спаплюжити наш славень?
Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»
Оля Полякова виконала Гімн України на матчі «Шахтар»–«Тоттенгем»
6 Серп 2023
0
5634

Оля Полякова заспівала «Ще не вмерла України і слава, і воля» на благодійному матчі ФК «Шахтар» проти ФК «Тоттенгем», який відбувся в Лондоні. Гімн аранжував Дмитро Саратський. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

У коментарях у Полякової — усі, на диво, в захваті. Звичні для інстаграму співачки токсики, напевне, кудись завіялися у недільний вечір. Ситуацію не порівняєш із реакцією на вчорашнє виконання Гімну Джамалою на стадіоні «Челсі» перед благодійним матчем Game4Ukraine. 

Співачка вирішила вдатися до експериментів та відійшла від класичного виконання, додавши своєї особливої манери. Передбачувано, таке сміливе аранжування «зайшло» не всім. Люди масово бідкаються, що не можна ось таке творити з Гімном, не варто викаблучуватися, а співати нормально. Бо інакше — паплюження якесь відбувається. Сама Джамала в коментарях багатьом відповідає, доброзичливо пояснює і не ображається. Усі б зірки так робили. 

А Меловіну сподобалося. 

Взагалі, виконання нашого славня на різних великих подіях зазвичай сприймається позитивно. Але зазвичай виконавці і справді трималися максимально академічного варіанту, тому і срачу не було звідки взятися. Інша справа — Аліна Паш та її реп на концерті до Дня Незалежності у 2019 році. Навряд чи хтось у найближчому майбутньому зможе дотягтися до цього рівня. Публіка згадує до цього часу.  

Судячи за особисто моїми спостереженнями, у топі виконання Державного Гімну доволі стабільно тримаються Михайло Хома та Олександр Пономарьов. 

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Джаред Лето ностальгує за російськими гастролями, український МЗС обурюється, а ми ловимо дежавю.
17 Жов 2024 11:00
1 250
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І про співаків теж.
15 Жов 2024 15:20
2 090
Катерина Городнича
«Антоніна»
Джей-Зі та Бейонсе відчайдушно намагаються рятувати свою репутацію.
14 Жов 2024 12:00
1 582
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хіп-хоп-індустрія США для чайників. І які стосунки в неї із секс-індустрією. Спойлер — прямі і нероздільні.
07 Жов 2024 19:40
5 821
Катерина Городнича
«Антоніна»
Дуже незвичний копірайтер цього разу був у музикантів.
04 Жов 2024 11:30
1 275
Катерина Городнича
«Антоніна»
Схоже, що в нас з'явилася нова рубрика. Тому що розказати про скандал Шона Дідді Комбса в одному тексті нереально. Тим більше, що на нас чекають постійні оновлення і приголомшливі викриття.
01 Жов 2024 11:00
9 691
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду