Новий кліп Дженніфер Лопес: співачка вдягла сукню українського бренду Frolov

Новий кліп Дженніфер Лопес: співачка вдягла сукню українського бренду Frolov

Сукня українського бренду Frolov засвітилася в тизері нового музичного відео Дженніфер Лопес.
Новий кліп Дженніфер Лопес: співачка вдягла сукню українського бренду Frolov
Новий кліп Дженніфер Лопес: співачка вдягла сукню українського бренду Frolov
30 Лист 2023
0
576

Кліп зняли на пісню з нового альбому «This Is Me... Now», який вийде 16 лютого 2024 року. Чудова новина для фанатів американської співачки та акторки, адже Джей Ло випустить альбом вперше за 10 років. Співачка анонсувала, що в цей день також вийде фільм на Amazon Prime Video, натхненний її музикою.

У відео ми бачимо кілька образів, один із яких привертає увагу (і аж перехоплює подих) — біла сукня з вирізами у формі серця, в якій Дженніфер Лопес танцює, тримаючи букет квітів у руках. Цю сукню створив український модельєр Іван Фролов.

Всесвітньо відомі зірки полюбили український бренд Frolov та часто вдягаються в сукні та костюми для кліпів і виступів на концертах. Для музичного відео Сема Сміта на пісню «I'm Not Here To Make Friends», який, до речі, зняла українська режисерка Таню Муіньо, Фролов створив дев’ять ексклюзивних образів.

Дуа Ліпа співала на Orange Festival у напівпрозорому бра від бренду Frolov. На початку року співачка Бейонсе виступила вперше за 5 років, а сукня українського дизайнера викликала фурор.

Але не Фроловим єдиним. Американська акторка Демі Мур ще у 2019 році викладала у своєму інстаграмі фото в смарагдовій вишитій сукні української дизайнерки Віти Кін, а у 2017-му вона вдягала жовту сукню.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vita Kin (@vitakin_originals)

Дизайнер Руслан Багінський прославився на весь світ завдяки капелюшкам. Серед зірок, які довершували свої образи головними уборами бренду Ruslan Baginskiy, — соліст K-pop гурту BTS Кім Техьон, більш відомий як V, співачка Мадонна, яка знімалась із капелюшками у відео та позувала для Vogue.

А в речі українського бренду Cultnaked, який заснувала фотографка та дизайнерка Мері Фуртас, вбиралися модель Кендалл Дженнер та співачка Аріана Гранде.

Фешн-індустрія є полем для культурної дипломатії. В інтерв’ю для «Суспільне Культура» співзасновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська наголошувала: «Кожен показ українського дизайнера, кожна подія, яка відбувається з українськими дизайнерами у світі, привертає увагу до України. Більше того: привертає увагу як до країни талановитих людей. Дуже важливо, щоб світові новини про нашу країну були не тільки з фронту, а й з економічної та культурної сфери. Щоб світ розумів, що вони підтримують народ, який має величезний потенціал, і в першу чергу особисто для мене — культурний потенціал. Тому так важливо, щоб українські дизайнери були у світі, інколи цей заклик "Підтримайте Україну!" звучить буквально з подіуму».

Отож щоразу обираючи для себе костюми та сукні від українських брендів, зірки привертають увагу до України. Це допомагає нам показувати, що ми — нація талановитих людей, та поширювати правильні меседжі про Україну у світі.

«Детектор медіа»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
«Євробачення», нині день другого півфіналу. Букмекери змінюють свої ставки, журі оцінює, глядачі голосують. Але є ще один показник успіху чи провалу виконавців — перегляди на ютубі.
09 Трав 2024 20:15
125
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
673
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
1 056
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
636
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 241
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
713
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду