Як не в двері, так у вікно. Олег Винник та його спроби повернутися в український шоубіз

Як не в двері, так у вікно. Олег Винник та його спроби повернутися в український шоубіз

Але щось Антоніні здається, що нічого в нього не вийде.
Як не в двері, так у вікно. Олег Винник та його спроби повернутися в український шоубіз
Як не в двері, так у вікно. Олег Винник та його спроби повернутися в український шоубіз
12 Серп 2024
6
45703

І не тому, що Антоніна така зла, а тому що Олег уже не той. З початку повномасштабного вторгнення співака в Україні не видно й не чути. Цей прикрий факт дуже довго полоскався в інфопросторі та обростав конспірологією. Різні знаменитості час від часу говорили, що він дуже хворий та лікується в Німеччині. А також неймовірно допомагає Силам оборони. 

Ця легенда частково, але все ж трималася купи. До того моменту, поки Винник не дав інтерв’ю для ютуб-каналу «КРП (Крупним планом)», який фактично створили для цієї розмови рік тому. Ось відео, які там є на цей момент.

Саме інтерв’ю розбили на дві частини, вочевидь, сподіваючись зібрати на ньому достобіса переглядів, але ніт. Щось не зайшло. А з Винника хіба пореготали через його дивні виправдання і ще більш дивну поведінку. Ось його феєричні цитати. 

«Я нічого нікому не винен. Сьогодні я став більше говорити. Господь Бог мені відкриває очі на все. У мене є шо сказати, я не боюся речей тих, які є очевидні. Тих, яких, можливо, ніхто не знає. Мені є за що боятися, є за кого. Мені є кого берегти. Але в кінці кінців, я людина вільна, і рано чи пізно ми всі підем туди, звідки прийшли. Ще нікому не вдалося із цієї землі втекти живим». 

«У нашій країні це така перша жорстока війна, яка називається "знищення нашої країни", і їздити по світу, показувати себе, який я красівий чи некрасівий, і на цьому заробляти собі бали, і розмножувати різних блогерів на цьому всьому... Ніколи не дозволю! І ніколи в житті не буду на це все закривати очі. Хто що говорить, повилазили ті всі молокососи, шо на губах ще не висохло молоко, ті борідки ріденькі, — і хизуються, популяризуються моїм прізвищем». 

«Я буду тільки за одним жалкувати. Те, що я не тримаю в руках зброю. І що я не там. Ніколи не думав, що таким стану. Буду хотіти валити свойого ворога. Свойого ворога».

Але далі ми чуємо зовсім протилежне:

«В перший день війни піти на фронт, як я казав. Але рано чи пізно приїхали б сильніші, приїхали б професіонали і завалили б того, хто гарячий. Кожен має бути на своєму місці. Це була би слабкість. Для того, щоб допомагати, потрібно заробляти». 

Коротше, ніякої користі для іміджу Винника це інтерв'ю не дало. Радше навпаки. Але співак не здається, а збирається випускати нові треки. Принаймні один точно. Про це повідомила очільниця його фан-клубу Валерія Барон.

Але нам щось здається, що ніякої сенсації не буде. Про Олега справді, з одного боку, забули, з іншого — він уже мало кому цікавий. Та і ставлення до зірок-чоловіків, які виїхали і не повертаються, зараз доволі негативне. 

Доведеться вовчицям шукати нового кумира. І претенденти на місце таки є, вільну нішу страшенно хоче заповнити принаймні кілька команд. Але поки вдається не дуже. Хоч би скільки кпинів було на адресу Винника, але на свою величезну цільову аудиторію він (та його продюсер) спрацювали ідеально. Антоніна була на концертах, вона знає, що каже. 

Скрини: ютуб-канал «КРП»

«Антоніна»
Теги
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
32 дн. тому
Кращого , талановитішого за Олега Винника , Україна ще не мала. І цей самородок , дорогоцінність , ви здатні вкинути б в горнило війни , в той час , як мільйони професійних військових в тцк , на пенсії в 45 років. І т.д.Гидко слухати тих хто осуджує наших талановитих співвічизників. Тим більше , що Олег громадянин іншої країни . І після війни ми прийматимемо його ще з більшими обіймами.
Татьяна
32 дн. тому
Чому всі на негативні Вінник чудовий співак,може людина захворіти чи ні..Він має Німеччини громадянство, людина має право жити де їй заманеться . кожному своє чому критика,а інши
Lyubov
33 дн. тому
Винник-Винний, залишайся там, де ти є, ти вже не кумир вовчицям України. Ти слабак, навіть не можеш сам зрозуміти, що ти мелеш. Вовчиці потребують сильного, сміливого, реального захисника, а не скигляка. Противно на таких, як ти " артист" дивитись, не те що слухати. Ти і тобі подібні запроданці не потрібні Україні!
Moloko
33 дн. тому
???? про що олежа меле? Воно ж не адекватне... Подивіться останні інтерв'ю.... Піджав хвіст і втік... А як він допомагав країні то страх.... Олеже сиди там де ти є, пес позорний....
Невовчиця
33 дн. тому
Ой, а хто претенденти на аудиторію Винника-зника? Дуже цікаво
Локі
35 дн. тому
Певно не помилюсь ствердженням, що вовчичність - одна з головних рис, притаманних прото-Антоніні. І зараз, поночі, серед повної луни та виття сирен - вона шукає нового Героя...✨
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Для любителів покритикувати зірок кордонів не існує. Ні географічних, ні особистих.
13 Вер 2024 13:30
3 915
«Антоніна»
До останнього часу Антоніна наївно вважала, що танцювальна музика – це те, під що вона гоцала на українських дискотеках у 90-х.
31 Серп 2024 15:00
702
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ми б уже й раді забути про Винника, але не дає спокою музичним продюсерам (а з ними й телевізійним) неприкаяна отара вовчиць, яким треба негайно призначити нового кумира.
30 Серп 2024 10:00
16 300
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Йшов 2024-й. Українці все ще вважали, що творчість може бути «поза політикою».
26 Серп 2024 17:00
7 477
Пилип Зконопель
«Антоніна»
День пройшов дарма, якщо в ньому не було жодного срачу про Klavdia Petrivna.
23 Серп 2024 10:00
2 786
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви були на Atlas Weekend цього року, то вам пощастило і ви не пропустили скандал. А ми пропустили. І тепер страждаємо.
25 Лип 2024 10:00
6 897
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду