Як «Плюси» про «вовчиць» дбають. Чи знайшов Олексій Суханов заміну Олегу Виннику?

Як «Плюси» про «вовчиць» дбають. Чи знайшов Олексій Суханов заміну Олегу Виннику?

Ми б уже й раді забути про Винника, але не дає спокою музичним продюсерам (а з ними й телевізійним) неприкаяна отара вовчиць, яким треба негайно призначити нового кумира.
Як «Плюси» про «вовчиць» дбають. Чи знайшов Олексій Суханов заміну Олегу Виннику?
Як «Плюси» про «вовчиць» дбають. Чи знайшов Олексій Суханов заміну Олегу Виннику?
30 Серп 2024
0
16272

Все, що можна було сказати про спроби «воскресіння з утікачів» колишнього «секс-символу» української естради, ми вже сказали тут, тут і тут.

Але ще не все сказали «1+1».

Олексій Суханов з таким стурбованим і повним емпатії виразом обличчя говорить про суспільну значущість теми Олега Винника, що ми би тільки на нього й дивились. Цвяхи би з таких людей робить! Це ж скільки витримки й акторського таланту має бути в людині, щоб не розколотись і навіть бровою не повести, поки говориш аудиторії про важливість питання, яке самі ж автори програми й вигадали. Явно не без допомоги продюсерів співака, якого намагаються втюхати «вовчицям» як дженерик Винника.

Аналогії з фармою прямі. Якщо з ринку зникає якийсь препарат або його недостатньо, то фармацевтична галузь швиденько створює дженерик — схожий препарат — і починає його рекламувати. 

У випадку з препаратом «Збуджувальне для вовчиць» осиротілий ринок — настільки великий і настільки ласий шматок, що не зазіхнути просто неможливо.

Після того, як молодого співака на ім'я Андрій Кравченко 45 хвилин ефіру на «Плюсах» з кількамільйонною аудиторією штучно прив'язували до імені Олега Винника, наступного дня на його ютуб-каналі, де всього 35 тисяч підписників, з'явилась нова пісня. Цікаво буде подивитись, наскільки спрацює такий «піар за допомогою старої артилерії — телебачення».

Нас зацікавив такий підхід до розкрутки музиканта, адже привели його в найсвятіше місце для нашого видання — туди, де виробляють контент для Антоніни, уявної середньостатистичної телеглядачки «1+1». І схоже, що Антоніна таки була свого часу «вовчицею». Це зараз вона перебирає харчами і вже не дуже любить зірок, які пропали з країни, коли почалося повномасштабне вторгнення. Але от питання: чи хоче Антоніна дженерик?

Тим більше, що ідентичність більше педалюється учасниками токшоу, ніж існує насправді. Хоча менеджер Олі Полякової, Михайло Ясинський, якого в студію Олексій Суханов запросив як експерта, одразу висловився щодо «схожості». Він був на концерті Кравченка і вважає, що до Винника хлопцю ще співать і співать. А головне, що в нього ще немає топового гіта. Коли з'явиться, тоді можна буде говорити про успіх.

Ну і вишенька на торті — рекламувати співака, який начебто використовує імідж Олега Винника, в програму по відеозв'язку запросили Олега Винника. 

І як ми бачимо, Олег таки допомагає молодому музиканту виглядати на його тлі більш приємним. Нічого не поробиш, людина зараз уміє дати інтерв'ю так, що після нього хочеться трошки стерти пам'ять.

Але для загальної мети програми — презентація нового «менестреля» замість списаного — драматургія вийшла філігранна. А Олексію Суханову — окремого «Оскара» за створення й витягування драми протягом усього випуску. Знімаємо панамки перед професійністю ведучого.

Що ж до самого феномену популярності Винника і чи так уже потрібний наповнювач для порожнини, яка утворилась після його від’їзду, то в нас є великі сумніви. Кон’юнктура змінюється, «вовчиці» бувають різні. Не у всіх колишніх фанаток співака залишились ті самі пріоритети. До речі, Винник у цьому ж ефірі оголосив про «світовий тур» (чи є частиною того світу Україна — невідомо), тож подивимось, чи збере він свою публіку за кордоном.

Чи доведеться екстрено висилати на допомогу Андрія Кравченка.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Для любителів покритикувати зірок кордонів не існує. Ні географічних, ні особистих.
13 Вер 2024 13:30
2 675
«Антоніна»
До останнього часу Антоніна наївно вважала, що танцювальна музика – це те, під що вона гоцала на українських дискотеках у 90-х.
31 Серп 2024 15:00
686
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Йшов 2024-й. Українці все ще вважали, що творчість може бути «поза політикою».
26 Серп 2024 17:00
7 469
Пилип Зконопель
«Антоніна»
День пройшов дарма, якщо в ньому не було жодного срачу про Klavdia Petrivna.
23 Серп 2024 10:00
2 772
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Але щось Антоніні здається, що нічого в нього не вийде.
12 Серп 2024 18:30
45 695
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви були на Atlas Weekend цього року, то вам пощастило і ви не пропустили скандал. А ми пропустили. І тепер страждаємо.
25 Лип 2024 10:00
6 885
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду