Ґанста Ґетсбі і його «білі вечірки» з оргіями, від яких відмивається пів Голлівуду. І це тільки початок

Ґанста Ґетсбі і його «білі вечірки» з оргіями, від яких відмивається пів Голлівуду. І це тільки початок

В Голлівуді несеться. Здається, скоро ми матимем хвилю викриттів, не гіршу за ту, яка здійнялася після звинувачення Гарві Вайнштайна.
Ґанста Ґетсбі і його «білі вечірки» з оргіями, від яких відмивається пів Голлівуду. І це тільки початок
Ґанста Ґетсбі і його «білі вечірки» з оргіями, від яких відмивається пів Голлівуду. І це тільки початок
26 Вер 2024
0
951

Понад 200 зірок кіно, музики та спорту, які фігурують на відеозаписах вечірок-оргій заарештованого репера Шона Дідді Комбса, майже два тижні намагаються не потрапляти пресі на очі. 

Репер і музичний продюсер Шон Дідді Комбс прославився свого часу під сценічним ім'ям Puff Daddy. Один з найвідоміших його синглів — «I'll be missing you», присвячений пам'яті іншого репера — Ноторіуса Біга, застреленого в 1997 році.

Про Шона Комбса також багато хто шепотівся, що він міг бути причетним до вбивства ще одного репера — Тупака Шакура. Цікаво, що мелодію для синглу музикант вкрав. Просто використав музику, написану Стінгом (він її теж зі старого гімну переробив, але не суть, там все було ок з юридичними правами). Стінг — дядько не промах, засудив нахабного репера і досі отримує роялті за цю пісню.

Але не про творчий доробок Шона Комбса мова. Це ми і собі, і вам нагадуємо, хто це, щоб розуміти, звідки вибухнув скандал і як давно він визрівав.

У 1999 році, десь саме тоді, коли він був у стосунках з Дженіфер Лопес (разом з ним вона тоді потрапила на 14 годин за ґрати за участь у перестрілці), Комбс вперше влаштував вечірку, яка згодом стала щорічною і легендарною.

Щоосені на День праці в його маєтку проходили так звані «білі вечірки». В колах селебрітіз за них Комбса прозвали новим Ґетсбі. Всі гості мали одягатися в біле.

Але цікавіше не те, у що вони вдягались, а хто і в якому складі роздягався. Тому що славу вечіркам принесли не канапки і салати, не ексклюзивний алкоголь рікою, і навіть не наркотики (цим Голлівуд не вразити). Вечірки славилися сексуальними оргіями.

Заходи складалися з офіційної частини, куди завжди була запрошена і преса. Туди навіть з дітьми приходили. Ось, наприклад, чергова партнерка Дідді, мати трьох його дітей Кімберлі Портер (як то кажуть, «запомнітє етот твіт», точніше її ім'я) з їхніми спільними малюками на такій вечірці.

В першій, офіційній частині «для преси», на «білих вечірках» навіть проводили благодійні збори.

 

Ближче ж до ночі Шон Комбс оголошував, що дітям час додому, а тут починаються справжні розваги. Частина, яку заведено було називати «Freak Offs» (примхи).

Причому зараз випливають свідчення про те, що для цих вечірок Дідді тримав штат секс-працівниць. А питаннями згоди на секс мало хто переймався. Іншими словами, на вечірках регулярно траплялися зґвалтування. В тому числі, можливо, неповнолітніх. До того ж, є інформація, що начебто Шон Комбс знімав ці оргії на відео. Щоб тримати своїх гостей «ближче до серця» і більш мовчазними щодо того, в чому вони брали участь. 

Усі ці приголомшливі викриття було оприлюднено під виглядом посмертного видання щоденника тієї самої Кім Портер (пам'ятаєте, ми просили не забути це ім'я?). Щоденник опублікували на Amazon без жодної реклами, і вже за тиждень він злетів на перше місце за продажами.

В ньому Кімберлі описує, як разом з Шоном Дідді брала участь у «примхах». Вона стверджує, що Дідді завжди був бісексуальним, і багато юних зірок, хлопців, яких він підписував на свій лейбл, були залучені в оргії. Імен не названо, але преса почала перебирати варіанти. Наприклад, репер Ашер жив у будинку Дідді протягом року. Йому було тоді 13 років. Всі швиденько згадали шматок інтерв'ю, в якому Ашер розповідає про участь у вечірках.

Ашер: «Я переїхав до Нью-Йорка. І жив у Шона Комбса рік».

Говард Стерн: «Це якесь безумство. Я знаю, що хтось це називав "Трудовий табір Паффі"».

Ашер: «Це 90-ті! Ти розумієш, як все це тоді було?»

Говард Стерн: «Дім Паффі завжди був набитий повіями, там постійно влаштовували оргії».

Ашер: «Ну не постійно... Зате мені було цікаво. Я мав нагоду піддивлятися деякі штуки».

Говард Стерн: «Тобі було тринадцять! Які штуки ти там піддивлявся?!»

Ашер: «Стиль життя. Я дивився на дорослих. Не завжди розумів, що саме я бачу».

Співведуча: «І що, ніхто не намагався, не знаю, якась жінка, не заходила до тебе в схованку?»

Ашер: «Я такого не казав!» 

Говард Стерн: «Ти там хоч посуд мив після вечірки? Чи просто лишався з гостями до четвертої ранку?»

Ашер: «Та я довше всіх там лишався».

Говард Стерн: «Ти зараз вже батько. Відправив би своїх дітей в такий трудовий табір?»

Ашер: «Нізащо!»

Діти Дідді та Кім Портер уже зробили спільну офіційну заяву, що щоденники матері — фейк. З іншого боку, навряд чи мати читала би їм на ніч замість казок свої записи про оргії.

Наступна партнерка Шона Комбса, співачка Кассі Вентура, на відміну від Кім, слава богу, жива і віддає перевагу іншим видам письма. Рік тому вона подала на Комбса в суд, звинувачуючи його в насильстві і зґвалтуваннях.

З нею Дідді швидко «порішав», вона заяву відкликала. Але вже навесні цього року журналістам до рук потрапив запис із камер з готелю за 2016 рік. На ньому Дідді намагається зупинити Кассі, яка хоче піти від нього. Він б'є і тягне її по коридору назад у номер.

Комбс визнав свою відповідальність за це побиття. Записав жалісне відео з вибаченнями і розказав, який чорний період життя він проходив у той час. 

Період, може, і чорний, але вечірки все так само були білі.

І на купі фотографій та відео безліч зірок. От, наприклад, Леонардо Ді Капріо.

 

Його піарники вже заявили, що я не я, і хата не моя. І якщо він там і був, то тільки на першій, благодійній частині.

Величезний список зіркових відвідувачів вечірок і просто друзів Дідді намагається тихо пересидіти шторм. Журналісти роблять припущення, що список налічує десь 200 селебритиз, і всіх їх буде опитувати поліція.

А вже згаданий Ашер, пишуть, днями видалив 7000 своїх постів в інстаграмі. Ми, чесно кажучи, взагалі його акаунт не знайшли. Може, він його взагалі деактивував.

Із тих, хто піде спілкуватися з поліцією, можна складати прямо гламурний репортаж. Ось Джона Гілл.

Періс Гілтон:

Мерая Керрі:

Колись Комбс запрошував на свою вечірку навіть британських принців Вільяма та Гаррі. Тоді репер приїжджав на концерт у пам'ять принцеси Діани. І намагався спокусити своїми знаними гулянками королівську родину. Щоправда, їм вистачило розуму там не засвітитися.

Дональд Трамп колись під час телешоу, в якому брав участь, обсипав компліментами Дідді і сказав, що він його друг і гідна людина. Але на «білих вечірках» не світився. Хоча колишній охоронець Дідді, який уже поговорив із пресою, стверджує, що на тих гулянках було багато політиків.

Але найбільше зараз дістається Ештону Кутчеру. Він неодноразово хизувався дружбою з Дідді і в одному з інтерв'ю якось намагався розповісти історію цієї дружби, але щоразу зупинявся і казав, що, напевне, не зможе це розказати.

Бурхливі роки Ештона з Демі Мур, ще до одруження з Мілою Куніс, ввели Кутчера в кола, в які доступ був лише у найвищого ешелону зірок. 

Від Кутчера чекають заяви, тому що він декларував близьку дружбу з Дідді. Крім того, актор разом з нинішньою дружиною нещодавно «вписалися» за іншого голлівудського персонажа, актора Денні Мастерсона. Вони працювали з ним на одному з шоу на початку їхніх кар'єр.

Мастерсона звинуватили в тому, що він накачував наркотиками жінок і потім їх ґвалтував. Кутчер з Куніс тоді написали листа в суд, що «Мастерсон — це приклад для наслідування», от настільки хороша він людина. Згодом, коли всі кейси були доведені й актор відправився за ґрати на 30 років, зіркове подружжя вимушене було публічно перепрошувати за свій лист підтримки.

І от нова історія. І знову про насильство та зґвалтування. Тепер усі чекають, чи захищатиме Кутчер свого іншого друга.

Американські журналісти вже зараз говорять про те, що найближчими місяцями на нас чекає низка викриттів та скандалів із суперзірками. Проводять аналогії з хвилею після звинувачень Гарві Вайнштайна. З тією лише різницею, що у Вайнштайна і йому подібних медіаперсони були постраждалими. А тут явно будуть співучасниками. Принаймні на рівні «знав і мовчав».

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найдостойніша з найнеочікуваніших. Аліна Гросу.
23 Вер 2024 21:15
3 760
Пилип Зконопель
«Антоніна»
До лонглісту потрапили колишні радники ОП, фанати Путіна, «втомлені від війни» та інші скандальні інфлюенсери.
19 Вер 2024 15:40
1 656
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Для любителів покритикувати зірок кордонів не існує. Ні географічних, ні особистих.
13 Вер 2024 13:30
4 304
«Антоніна»
До останнього часу Антоніна наївно вважала, що танцювальна музика – це те, під що вона гоцала на українських дискотеках у 90-х.
31 Серп 2024 15:00
783
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ми б уже й раді забути про Винника, але не дає спокою музичним продюсерам (а з ними й телевізійним) неприкаяна отара вовчиць, яким треба негайно призначити нового кумира.
30 Серп 2024 10:00
16 415
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду