Ганста Гетсбі 2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді

Ганста Гетсбі 2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді

Схоже, що в нас з'явилася нова рубрика. Тому що розказати про скандал Шона Дідді Комбса в одному тексті нереально. Тим більше, що на нас чекають постійні оновлення і приголомшливі викриття.
Ганста Гетсбі 2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді
Ганста Гетсбі 2. Страшні здогадки про досвід Джастіна Бібера на скандальних вечірках Паффа Дедді
1 Жов 2024
0
2816

У другій серії нашого серіалу про Puff Daddy (Шон Дідді Комбс) ми окремо зібрали матеріали зв'язку реп-продюсера і попзірки Джастіна Бібера. І наслідків цього зв'язку.

Шона Дідді Комбса, власника лейблу Bad Boys, який більше 30 років продюсував хіп-хоп та R'n'B музикантів, звинувачують в секс-трафіку, численних зґвалтуваннях, наркотрафіку, зберіганні незареєстрованої зброї. Про все це, як і про його легендарні «білі вечірки», після яких завжди відбувались «афтепаті» з секс-оргіями, читайте в першій серії циклу наших матеріалів.

А в цій серії ми, як і обіцяли, почнемо розповідати про інших селебритиз, які зараз під прицілом і журналістів, і ФБР.

Якщо минулого разу ми говорили, що дістається більш за всіх Ештону Кутчеру, то на іншій чаші вагів — Джастін Бібер. Світ завмер від раптового розуміння, як саме могли проходити його підліткові роки, коли він ще дитиною потрапив в американський шоубізнес. І чому він тепер дає інтерв'ю, не піднімаючи голови і говорячи, що нікому не побажає того, що проходив сам.

Нагадаємо, кар'єра Джастіна Бібера почалася у 2008 році, коли він почав викладати відео на ютубі, де переспівував чужі пісні. Його помітив напарник репера Ашера і запросив приїхати в США (Біберу на той момент 14 років і він живе з мамою в Канаді).

Чотирнадцятирічний Бібер приїздить в Атланту, на студію до Ашера, де вони підписують контракт. 

Про Ашера ми писали в попередній серії цієї історії. Колись він сам починав свою музичну діяльність у такому самому віці. З тією різницею, що Біберу не треба було жити при цьому в будинку продюсера, як колись Ашеру в будинку Дідді Комбса.

Але майбутня зірка все одно не уник долі Ашера і впливу Комбса. Ашер відвів малого до свого колишнього наставника для того, щоб той отримав досвід менторства Дідді (до речі, раніше ми писали, що акаунт Ашера в інстаграмі зник, але зараз знову пошук його знаходить, профіль на місці, він постить відео з концертів, фотки сина і вдає, що нічого не трапилось). 

Це «менторство» можна подивитись на ютубі. Юний Бібер сам розмістив це відео в себе на каналі.

Дідді підводить 15-річного Джастіна до новенької Lamborghini і каже, що вона буде його, щойно йому виповниться 16. А як тільки 18 — будинок. У підлітка, який, чесно кажучи, навіть на свої 15 не виглядає, горять очі, він уже хоче їздити на такій тачці, але «розважливий» Дідді каже, що не варто спішити. А поки в них є їхні 48 годин менторства, вони будуть робити безумства. «Поїхали до дівчат!» — вигукує щасливий Бібер, і «наставник» поблажливо погоджується.

З безневинного жартівливого відео про хлопчика Попелюшку та «фею» Дідді це відео через 15 років перетворилося на шок-контент. Тому що можна тільки здогадуватися, що було далі.

Музична кар'єра Джастіна Бібера злетіла до небес за лічені години. 

А Шон Комбс не забув їхні 48 годин менторства. В наступному відео, яке тільки тепер проявляє свою неоднозначну суть, Джастін Бібер зустрічається з Дідді і каже йому, що знає: він намагався з ним зв'язатися через його «бізнес-партнерів», але в нього просто немає мобільного Джастіна, тож зараз він йому його продиктує.

Бібера щільно взяли в оборот і прийняли в когорті зірок найвищого рівня.

Через сім років і чотири світових тури Джастін зламався. У нього почалися проблеми зі здоров'ям, і він скасував свій останній на той момент тур. Чотири роки його прихильники не чули від нього жодної нової пісні.

У 2019-му, перед виходом нового альбому «Зміни», він сюрпризом з'явився на фестивалі Coachella. Біллі Айліш саме закінчила співати. Вона завжди розповідала, що з 12 років була фанаткою Джастіна, а її спальня була обліплена його постерами.

Бібер пішов знайомитися зі співачкою, яка багато в чому повторює його музичну долю: в юному віці опинилась на сцені і набула шаленої світової популярності буквально за хвилини. Це їхня перша зустріч.

Важливість цієї зустрічі, а також новий укол страшних здогадок ми отримуємо, передивляючись інтерв'ю Джастіна за 2020 рік, у момент виходу альбому «Зміни».

Він наче намагається сховатися і, говорячи про перші роки своєї музичної кар'єри, ледь стримує сльози.

«Бути в цій індустрії настільки юним було дуже важко для мене. Я не знав, куди звертати. Всі казали мені, що люблять мене, і за секунду вже відвертались. Це дуже важко. Я хочу, щоб вона [Біллі Айліш] знала, що може розраховувати на мене. Але я не хотів нав'язувати їй свою дружбу, це має бути природньо. Якщо вона коли-небудь потребуватиме моєї допомоги... Я хочу захистити її. Я не хочу, щоб вона це втратила. Пройти через все те, через що довелось пройти мені, я нікому такого не побажаю. Якщо вона мене потребуватиме, я завжди на зв'язку»

Через що проходив Джастін Бібер у шоубізнесі, будучи 15-річною дитиною, ми можемо здогадуватись лише тепер, справді знаючи коло людей, у яке він потрапив.

У цьому й різниця Бібера та Ашера. Ашер, пройшовши у свої 13 «школу» Дідді, за 10 років по тому втягнув у те саме вже свого підопічного. Бібер же вийшов з цієї історії травмованим настільки, що не стримує сліз, бажаючи захищати Біллі Айліш, навіть незважаючи на те, що вона його захисту не потребує.

З Дідді Джастін продовжував спілкуватись і далі, але було би дивно, якби це було якось по-іншому — Дідді аж до свого арешту лишався впливовим музичним магнатом.

В помешканні Дідді під час обшуку знайшли літри лубриканту і тисячу пляшок дитячої олії. Наркотики і зброю.

«Freaks offs» — оргії-афтепаті після «Білих вечірок» Дідді тривали по кілька днів. Дівчат і хлопців накачували наркотиками і ґвалтували. Все знімали на відео. Дідді не завжди брав участь, інколи просто спостерігав через камери відеозапису. Учасників не випускали з приміщення доти, доки не зійдуть синці від насилля.

Вся ця інформація зараз сніговою кулею валиться на нас через американські медіа.

To be continued.

А, ну і щоб ніхто не мав сумнівів. Ештон Кутчер — вже не головний, кого обговорює преса. Значно більш серйозні зірки зайняли його місце на перших шпальтах. У наступних серіях — про Джей-Зі і Бейонсе, про елітний оголений баскетбол та 50 cent і Емінема.

Не перемикайтесь.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Ну а ми з Антоніною зустрічали Надю біля водонапірної вежі та наспівували пісню про GPT-чат
28 Вер 2024 14:00
748
Катерина Городнича
«Антоніна»
В Голлівуді несеться. Здається, скоро ми матимем хвилю викриттів, не гіршу за ту, яка здійнялася після звинувачення Гарві Вайнштайна.
26 Вер 2024 12:00
12 430
Катерина Городнича
«Антоніна»
Найдостойніша з найнеочікуваніших. Аліна Гросу.
23 Вер 2024 21:15
3 912
Пилип Зконопель
«Антоніна»
До лонглісту потрапили колишні радники ОП, фанати Путіна, «втомлені від війни» та інші скандальні інфлюенсери.
19 Вер 2024 15:40
1 784
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Для любителів покритикувати зірок кордонів не існує. Ні географічних, ні особистих.
13 Вер 2024 13:30
4 341
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду