Снежана Егорова снова в браке. Мухарский – снова в разводе

Снежана Егорова снова в браке. Мухарский – снова в разводе

Ни дня без строчки об Антоне Мухарском и Снежане Егоровой. Кажется, отношения этой пары вошли в ту стадию, когда им требуется помощь. Или одному из них. Вот посудите сами: вчера Снежана  Егорова вечером опубликовала пост, в котором рассказала, что с
Снежана Егорова снова в браке. Мухарский – снова в разводе
Снежана Егорова снова в браке. Мухарский – снова в разводе
4 Квіт 2015
0
7507

Ни дня без строчки об Антоне Мухарском и Снежане Егоровой. Кажется, отношения этой пары вошли в ту стадию, когда им требуется помощь. Или одному из них.

Вот посудите сами: вчера Снежана  Егорова вечером опубликовала пост, в котором рассказала, что снова обрела супружеское счастье с  Мухарским, а Елизавета Бельская, соперница и гражданская жена Мухарского, может больше «не исполнять свои обязанности»:

«ПРИМИРЕННЯ!!! Про що сьогодні я наполягала в суді и МЕНЕ БУЛО ПОЧУТО, не тільки судом, але й МОЇМ ЧОЛОВІКОМ-БАТЬКОМ НАШИХ ДІТЕЙ!!! Наразі ВСІ МИ ВДОМА!!! Хочемо цю ПОДІЮ відзначити. Вогонь, шашлики, солодке, квіти, РИБОЛОВЛЯ, як в старі-добрі часи!!! Батько натхненно проводить час з дітьми в сімейному колі!!!!

Дякую Вам, шановна пані Е. Бельська, що вговорили мене піти таки до СУДУ!!! Тепер я розумію, що ПРАВОСУДДЯ В НАШІЙ КРАЇНІ ІСНУЄ І ДО ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ ДОСЛУХАЮТЬСЯ!!! І вибачте мені, що не відразу зрозуміла, ким Ви останнім часом були для НАШОЇ РОДИНИ!!! Чоловік мені доповів, що ви дійсно його співробітниця-директорка, куратор, орендаторка квартири та галеристка, яка просуває ЙОГО ТВОРЧІСТЬ, а ще СІДЄЛКА, яка лікувала й надавала вчасно медичну допомогу! ДЯКУЮ ВАМ ЩИРО ЗА ЗБЕРЕЖЕННЯ МОГО ЧОЛОВІКА!!!

Думаю, надалі ми Ваших послуг не потребуємо, мається на увазі,"особистих", а не фахових. Тому можете вже прибрати ваші "мімімішні фото, за революційне кохання", та звільнити згодом нашу квартиру, як тільки знайдете для себе інше помешкання для оренди, хоча здається Ви ж, ніби то корінна киянка?

Разом з тим, повідомляю Вам, що "ЛЕГЕНДА" про те, що Ви є-"цивільною дружиною" МОГО ЧОЛОВІКА відміняється!!! ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!! (і щоб ніхто не вважав,що я щось вигадую, викладаю фото автівки батька мого чоловіка на нашому подвір'ї,якою Він поки що користується, у той час доки діти з татом пішли на риболовлю) ВОГОНЬ ГОРИТЬ!!!!»  - написала Егорова. И действительно приложила фото костра, автомобиля, цветов , торта и замоченных шашлыков. А также скан судебного решения, из которого следует, что в суд подавала не Егорова, а Мухарский, и что суд удовлетворил просьбу Егоровой дать им три месяца на раздумья.

Три часа спустя в том же фейсбуке высказался и Мухарский, описав тоже самое событие:

«НАРЕШТІ ПОБАЧИВСЯ З ДІТЬМИ


Після чергового клопотання пані Єгорової, рішення про розлучення, на мій превеликий жаль, скасовано. Чекати на нього доведеться ще три місяці. Такий термін суддя призначив на примирення.

Проте маю й радісну новину: сьогодні відбулося перше слухання у справі про усунення перешкод у спілкуванні з дітьми. І СУД ЗОБОВ’ЯЗАВ ПАНІ ЄГОРОВУ надати мені право бачитися з ними. Після року вимушеної розлуки ми провели чудовий день з моїми Андрійком, Орисею та Іванчиком! Дякую коханій Єлизаветі Бєльській за те, що весь цей час вона підтримує мене.
Також ПРОШУ ЖУРНАЛІСТІВ не поширювати неправдиву інформацію про те, що ми з пані Єгоровою знову разом. Поновлення між нами шлюбних стосунків НЕМОЖЛИВЕ.

АЛЕ ДІТИ НЕ МАЮТЬ БУТИ ЗАРУЧНИКАМИ НАШИХ ОСОБИСТИХ КОНФЛІКТІВ!!! Я пішов від дружини, проте завжди залишатимусь люблячим батьком. Сподіваюся, після розлучення нам з пані Єгоровою вдасться налагодити нормальні батьківські стосунки», - написал Мухарский, и тоже приложил фото в доказательство – правда, без шашлыков, но с детьми.

Вы что-нибудь поняли из этих сообщений?

Напомню, что Антон Мухарский недавно стал внештатным советником министра культуры Кириленко, и уже будут в должности заявил, что во всех редакциях засели женщины, и «пиз*ячат мужчин как глухонемые» - оскорбив, по-моему мнению, не только женщин, но и глухонемых. За права женщины и против сексизма выступила Ирина Славинская и другие мои коллеги; права глухонемых пока остались вне зоны внимания журналистов.

Снежана же Егорова, как вы помните, многодетная мать, телеведущая, которая за последний год выступила с таким количеством оскорблений, также нецензурных, в адрес бывшего супруга и его сожительницы, что даже странно, как после этого она собирается строить с ним крепкую семью.  

Ваша Муся

Фото: tabloid.pravda.com.ua

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Детектор медіа»
Зміни, про які було оголошено на щорічній конференції F8 у Каліфорнії, роблять для користувачів сервісу групи основною частиною спілкування в соцмережі.
01 Трав 2019 13:42
2 783
ДУСЯ
Журналист Осман Пашаев написал пост  том, что оба канала иновещания в Украине – совершенно равнозначны: «Недавно Александр Ткаченко пристыдил Юрій Стець за государственное иновещание. Один делает Ukraine Today второй - Ukraine Tomorrow. Панове, чтоб
27 Жов 2015 17:42
5 212
ДУСЯ
Ведущий кулинарного шоу «МастерШеф» на СТБ Эктор Хименес-Браво выложил в Instagram фото своей мамы. «Моя мама ужасно любит йогу, – похвастался кулинар-телеведущий. – Для неё это самая важная часть дня! А каким спортом занимаетесь вы?. Что ж, нужно
27 Жов 2015 16:32
4 633
ДУСЯ
Люблю, когда люди с юмором и умеренной простотой относятся к собственной персоне. Живой пример – ведущий шоу экстремальных путешествий «Світ навиворіт» Дмитрий Комаров. Недавно он поделился в соцсетях фотографией из одного таблоида, в котором фамилию
27 Жов 2015 11:21
2 557
ДУСЯ
Вчера в Украине прошли выборы в местные органы власти. И, конечно, еще со вчерашнего дня в Интернете начались бурные обсуждения текущего голосования, прогнозов его результатов, данных различных экзит-поллов и т.п. Многие медийщики, дабы не переживать
26 Жов 2015 19:35
7 537
ДУСЯ
В то время, пока возбужденные толпы пользователей соцсетей наперебой радуются, ругаются и скорбят по поводу выборов, ведущий «Надзвичайних новин» Константин Стогний впал в ностальгическую задумчивость. На своей страничке в «Фейсбуке» он опубликовал с
26 Жов 2015 17:27
4 775
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду