Сергей Притула рассказал об отношениях с бывшей женой (ФОТО)

Сергей Притула рассказал об отношениях с бывшей женой (ФОТО)

Ведущий «Нового канала» Сергей Притула на выходных удивил нас и своих фанаток новостью о своей свадьбе. Неожиданное сообщение популярного телеведущего в «Фейсбуке» естественно вызвало немалый ажиотаж, поскольку до этого о личной жизни Сергей говорил
Сергей Притула рассказал об отношениях с бывшей женой (ФОТО)
Сергей Притула рассказал об отношениях с бывшей женой (ФОТО)
31 Серп 2015
0
5291

Ведущий «Нового канала» Сергей Притула на выходных удивил всех новостью о своей свадьбе. Неожиданное сообщение популярного телеведущего в «Фейсбуке» вызвало немалый ажиотаж, поскольку до этого о личной жизни Сергей говорил очень редко.

Почему-то удивленный вниманием к своей свадьбе шоумен вчера вечером решил «расставить все точки над «і», опубликовав в «Фейсбуке» обширный комментарий по поводу изменений в личной жизни.

В частности, Притула пролил свет на свои отношения с бывшей женой Юлией, а также рассказал, как его сын от первого брака общается с его новой женой Екатериной:

«Відверто кажучи, я не сподівався такого ажіотажу в соцмережах та ЗМІ щодо свого одруження. Як би там не було, вважаю за потрібне розставити кілька крапок над «і».

По-перше, я хочу сказати, що я максимально щасливий мужчина, який має радість зранку йти на роботу, а ввечері, підстрибуючи, повертатися додому, де мене чекає любляча дружина.

По-друге, всім тим, хто пише усіляку брєдятіну типу «покинув жінку з малою дитиною» і т. п., хочу повідомити і пояснити, що іноді бувають ситуації, коли двоє людей приймають рішення жити окремо. Так часом трапляється. Не я перший, не я останній. При цьому жодна сторона не потребує ваших співчуттів чи зітхань. У нас з Юлею є максимальне порозуміння 80-го левелу щодо виховання Дмитра Сергійовича.

По-третє, я не хочу обговорювати особисте життя колишньої дружини, але повірте, у Юлі все гаразд. Буду вдячний, якщо не будете її турбувати. Щодо взаємовідносин Катерини та Дмитра Сергійовича, то я не буду вправлятись у епістолярному жанрі, за мене все скажуть фото.

І зрештою… я знаю, що у найближчих 1-2-3 дні дуже охочі до сенсацій та скандалів журналісти та допитливі дописувачі будуть копирсатись у наших родослівних, будуть вигадувати заголовки статей, які не відображають дійсності, але забезпечують певну кількість переглядів сторінки чи сайту. Усім небайдужим юзерам та колегам по цеху повідомляю:

Панове, мою дружину звати Катерина Вікторівна Притула. Якщо у когось будуть виникати запитання до членів її родини, то, будьте ласкаві, звертайтесь до цікавих вам адресатів напряму. Прошу журналістське товариство дуже добре підбирати слова і власні умовиводи, позаяк жодних коментарів ми не збираємось давати і все, що ви скажете, буде сприйнято мною як зазіхання на наше особисте життя. Навіщо нам ускладнювати один одному стосунки?

Я щасливий. Я одружений. Я вже ½ Я. І мені це подобається.

Бажаю всім максимально перейматись власним життям, життям ваших родин, а не життям інших людей. Будьте щасливі,як і ми!!!! усе, я Тебе кохаю!!!»

Я только одного не пойму, неужели шоумен Сергей Притула действительно не понимает, почему всем так интересна его личная жизнь?!

Напомню, избранницей телеведущего стала его коллега по «Новому каналу» продюсер Екатерина Сопельник (теперь Притула).

Дуся

Фото: facebook.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Детектор медіа»
Зміни, про які було оголошено на щорічній конференції F8 у Каліфорнії, роблять для користувачів сервісу групи основною частиною спілкування в соцмережі.
01 Трав 2019 13:42
2 781
ДУСЯ
Журналист Осман Пашаев написал пост  том, что оба канала иновещания в Украине – совершенно равнозначны: «Недавно Александр Ткаченко пристыдил Юрій Стець за государственное иновещание. Один делает Ukraine Today второй - Ukraine Tomorrow. Панове, чтоб
27 Жов 2015 17:42
5 210
ДУСЯ
Ведущий кулинарного шоу «МастерШеф» на СТБ Эктор Хименес-Браво выложил в Instagram фото своей мамы. «Моя мама ужасно любит йогу, – похвастался кулинар-телеведущий. – Для неё это самая важная часть дня! А каким спортом занимаетесь вы?. Что ж, нужно
27 Жов 2015 16:32
4 633
ДУСЯ
Люблю, когда люди с юмором и умеренной простотой относятся к собственной персоне. Живой пример – ведущий шоу экстремальных путешествий «Світ навиворіт» Дмитрий Комаров. Недавно он поделился в соцсетях фотографией из одного таблоида, в котором фамилию
27 Жов 2015 11:21
2 555
ДУСЯ
Вчера в Украине прошли выборы в местные органы власти. И, конечно, еще со вчерашнего дня в Интернете начались бурные обсуждения текущего голосования, прогнозов его результатов, данных различных экзит-поллов и т.п. Многие медийщики, дабы не переживать
26 Жов 2015 19:35
7 536
ДУСЯ
В то время, пока возбужденные толпы пользователей соцсетей наперебой радуются, ругаются и скорбят по поводу выборов, ведущий «Надзвичайних новин» Константин Стогний впал в ностальгическую задумчивость. На своей страничке в «Фейсбуке» он опубликовал с
26 Жов 2015 17:27
4 773
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду