Газете «День» — 19 лет: читатели устроили трогательный флешмоб (ФОТО)

Газете «День» — 19 лет: читатели устроили трогательный флешмоб (ФОТО)

Сегодня всеукраинская ежедневная газета «День» празднует 19-летие. По этому поводу в соцсетях стартовал флешмоб «Мой день». Об этом сообщается на странице издания в «Фейсбуке»: «Сьогодні газета «День» відзначає 19-річчя свого існування! Саме в
Газете «День»  — 19 лет: читатели устроили трогательный флешмоб (ФОТО)
Газете «День»  — 19 лет: читатели устроили трогательный флешмоб (ФОТО)
11 Вер 2015
0
1183

Сегодня всеукраинская ежедневная газета «День» празднует 19-летие. По этому поводу в соцсетях стартовал флешмоб «МойДень».

Об этом сообщается на странице издания в «Фейсбуке»:

«Сьогодні газета «День» відзначає 19-річчя свого існування! Саме в ‪#‎ЦейДень, 11 вересня 1996 року, вийшов у світ перший номер нашої газети.

З нагоди річниці автори та читачі підготували… сюрприз — спеціальний флешмоб у соціальних мережах. Упродовж дня прихильники видання фотографуватимуться з газетою в руках у… своїх улюблених місцях рідних міст та викладатимуть світлини з привітаннями у соціальних мережах з хештегом ‪#‎МійДень».

К флешмобу присоединилась редакция сайта газеты.

         «День» — це більше ніж газета… Це — наш стиль життя. З Днем народження!», подписал фото журналист издания Вадим Лубчак

Заместитель главного редактора «Дня» Анна Шеремет рассказала об «интелектуальной экспансии» газеты.

«Для меня это давно больше чем просто газета, — говорит Анна. — Это территория, которая позволяет реализовать свой профессиональный, гражданский и человеческий потенциал. Территория, которую нужно отстаивать каждый день. И которую нужно расширять, чтобы жизнь за ее пределами была осмысленней и достойней. И не случайно сегодня многие мои коллеги во главе с главным редактором Ларисой Ившиной находятся во Львове на Форуме издателей, где представляют новые книги «Дня». Вот такой интеллектуальной экспансией решили отметить 19-летие газеты. С чем всех и поздравляю!»

Журналист газеты «День» в Ужгороде Василий Ильницкий отметил вклад издания в формирование национальной элиты.

«Публікації «ДНЯ», його унікальні книжкові видання інтелектуально і ментально зміцнюють українство на усіх обширах нашої великої країни, формують нову справжню еліту країни загалом, та в її регіонах зокрема, з числа мислячих університетських працівників, представників творчої інтелігенції, мужніх захисників Вітчизни, бізнесу, дипломатів, педагогів, громадянського суспільства – усіх, кому не байдужа доля своєї Батьківщини, — говорит Ильницкий. — Моя багатолітня співпраця з «Днем» є для мене не лише запорукою постійного професійного зростання, а й унікальною відповідальною суспільною трибуною, завдяки якій читачі в усій Україні мають змогу довідатись про щоденне життя нашого унікального краю – форпосту європейської інтеграції України».

Редактор раздела «Экономика» Алла Дубровик-Рохова приучает своего ребенка к хорошей прессе с самого детства.

«Вітаємо колектив улюбленого видання нашої родини з 19-річчям!» подписала фото Алла

Журналист Николай Сирук в своем поздравлении напомнил об успехе книжных изданий «Дня»:

«Маю честь працювати в унікальній газеті «День», якій сьогодні виповнилось 19 років, — пишет Сирук. Видання уже настільки доросле, що сформувало не тільки величезне коло читачів усередині країни, але й за кордоном завдяки англійському дайджесту. І бібліотека «Дня» завдяки виданню «Ukraine Incognita TOP-25» про маловідомі сторінки історії Украіни англійською мовою стає доступною до закордонної аудиторії. Ця книга є в бібліотечці багатьох європейських прем'єрів, віце-президента США, президента МВФ. Тому бажаю наснаги, натхнення усім причетним до щоденного виходу «Дня» та всіх численних проектів нашого видання!!!»

Сегодня также проходит презентация книжных новинок газеты на Международном форуме издателей во Львове.

Сотрудницы редакции газеты «День» на презентации во Львове

Сотрудники рекламного агентства газеты «День»

К флешмобу присоединились и бывшие сотрудники издания Украины.

Журналистка «Дня» из Одессы Наталия Безвозюк:

«Ми майже однолітки з «Днем» – я всього на рік старша. Це вік, коли людина робить перші кроки у доросле, зріле життя. Я їх роблю разом з ним. Сподіваюся, що для «Дня» - це також тільки початок, а попереду нас чекають нові проекти, вихід газети декількома європейськими мовами і розширення кола читачів по всьому світу.

P. S. Новинка Бібліотеки «Дня» нарешті в мене! Книга чудова – і не тільки через своє цікаве змістове наповнення, а й дизайн. На «Повернення в Царгород» приємно дивитися і тримати в руках. Останні декілька вечорів так і тягне повертатися до читання. Окремо дякую за приємний подарунок – фірмову «днівську» футболку.

Одесский корреспондент Дарья Дяденко:

«Дякую за інший масштаб мислення, політичного, історичного, культурного. За книжкову серію газети «День» як «альтернативу барикад». За приклад професіоналізму журналістів та всієї редакції. За те, що формуєте українців. Бажаю ентузіазму, нових звершень та все більше свідомих читачів. З Днем народження, газето «День»!»

Также к флешмобу приобщились читатели газеты из разных регионов.

     Никита Концевой из Херсона: «Люблю «День» за глибокі, цікаві аналітичні матеріали і неординарні як для газети проекти, які вирізняють вас серед інших всеукраїнських видань. Особисто мені найбільше подобається «Бібліотека «Дня».

Боець батальона «Донбасс» Алексей Антипов

Поздравление от Одесской национальной библиотеки имени М. Горького

Мы с Мусей присоединяемся ко всем поздравлениям.

Дуся

Фото: facebook.com

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
«Детектор медіа»
Зміни, про які було оголошено на щорічній конференції F8 у Каліфорнії, роблять для користувачів сервісу групи основною частиною спілкування в соцмережі.
01 Трав 2019 13:42
2 798
ДУСЯ
Журналист Осман Пашаев написал пост  том, что оба канала иновещания в Украине – совершенно равнозначны: «Недавно Александр Ткаченко пристыдил Юрій Стець за государственное иновещание. Один делает Ukraine Today второй - Ukraine Tomorrow. Панове, чтоб
27 Жов 2015 17:42
5 234
ДУСЯ
Ведущий кулинарного шоу «МастерШеф» на СТБ Эктор Хименес-Браво выложил в Instagram фото своей мамы. «Моя мама ужасно любит йогу, – похвастался кулинар-телеведущий. – Для неё это самая важная часть дня! А каким спортом занимаетесь вы?. Что ж, нужно
27 Жов 2015 16:32
4 654
ДУСЯ
Люблю, когда люди с юмором и умеренной простотой относятся к собственной персоне. Живой пример – ведущий шоу экстремальных путешествий «Світ навиворіт» Дмитрий Комаров. Недавно он поделился в соцсетях фотографией из одного таблоида, в котором фамилию
27 Жов 2015 11:21
2 571
ДУСЯ
Вчера в Украине прошли выборы в местные органы власти. И, конечно, еще со вчерашнего дня в Интернете начались бурные обсуждения текущего голосования, прогнозов его результатов, данных различных экзит-поллов и т.п. Многие медийщики, дабы не переживать
26 Жов 2015 19:35
7 553
ДУСЯ
В то время, пока возбужденные толпы пользователей соцсетей наперебой радуются, ругаются и скорбят по поводу выборов, ведущий «Надзвичайних новин» Константин Стогний впал в ностальгическую задумчивость. На своей страничке в «Фейсбуке» он опубликовал с
26 Жов 2015 17:27
4 789
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду