Кирило Тимошенко написав, що вони з дружиною не знімали скандальний ролик для Міноборони

Кирило Тимошенко написав, що вони з дружиною не знімали скандальний ролик для Міноборони

Але він таки скопійований з американської реклами.
Кирило Тимошенко написав, що вони з дружиною не знімали скандальний ролик для Міноборони
Кирило Тимошенко написав, що вони з дружиною не знімали скандальний ролик для Міноборони
11 Трав 2024
6
28587

Нагадаю, йдеться про ролик, присвячений нашим бійцям, який Міністерство оборони нещодавно виклало у своїх соцмережах. Практично одразу колеги помітили його неймовірну схожість із американською рекламою автівок Jeep, яку десять років тому показували на шоу Super Bowl. Більше почитайте отут. 

А ось наше порівняння двох роликів. 

Одразу кілька джерел «Антоніни» та наших колег стверджували, що ролик зняла компанія дружини Кирила Тимошенка — Альони Тимошенко. Називається вона GOODMEDIA. Ми звернулися до Альони по коментарі, яких досі не отримали. Я написала їй у фейсбуці — там ми з нею друзі й повідомлення не мало потрапити у спам. 

Але ми отримали кращий варіант: обізвалася «Труха»! Оскільки телеграм-канал провладний, то (не маючи інших відповідей) ми сприйняли їхній допис якою-не-якою, а реакцією. Їхні тексти ми обожнюємо, тому публікуємо повністю. 

«Що не тиждень – зашквар від Детектор медіа. Щоразу здається, що дно пробито, але знизу знову постукали.

Поки наші воїни віддають свої життя на полі бою, МО робить усе можливо аби захистити нашу державу - видання ДМ вирішило, що має право критикувати мотивуючі ролики профільного воєнного міністерства. «Журналісти» не шкодують слів, називають матеріали «перебраними з американських, десятирічної давнини». А при цьому, все що зробило саме видання для воїнів – купило 2 рації.

Після скандалу з загиблим воїном була надія, що висновки зроблені. Але… Знову нахабність, знову неприкрите снобство, знову необґрунтувана критика. Ну хіба є сумніви, що ДМ працює на ворога? У нас вже немає. Забагато збігів!».

Хочеться тільки зробити невеличний акцент, наш сайт називається «Антоніна» і ми — новостворений медіатаблоїд «Детектора медіа». Тому не позбавляйте нас, будь ласка, хвилини слави і посилайтеся на нас. Бо все постійно лише колегам по редакції дістається, ми заздримо. 

Але до тексту «Трухи». Вважаємо, що він у стилі класичного вотебаутизму і ніяк не спростовує наш матеріал. До того ж, вони нічого не написали про Тимошенка. Цікаво, що в коментарях (як і під будь-яким дописом про нас) люди переважно не надто згодні з авторами. 

Ну і, нарешті, пізно ввечері написав і сам Кирило Тимошенко. У себе в соцмережах. Він зізнається, що ролик таки є «повторенням американського відео». Але заперечує, що GOODMEDIA його знімало, і вимагає вибачень від нас і від «Української правди», яка зробила власну новину з посиланням на «ДМ». Цікаво, що радник міністра по комунікаціях та інформполітиці Тимошенко, схоже, тішиться, що «з дистрибʼюцією цього ролика все ок». Тобто, нічого, що скандал і люди знову обурюються — аби говорили. Та й таке. 

«1. Якщо всі так жваво обговорюють нову соціальну рекламу в Україні — значить всі її побачили і з дистрибʼюцією цього ролика все ок.

2. Так цей ролик є повторенням американського відео і ніхто це не приховував і не збирався. Адже хід у відео, слоган "МИ НАЦІЯ" і все інше — це саме те, що нам зараз необхідно — обʼєднання країни. А те, що ви зараз робите — це чисте розʼєднання і фейкомітання.
3. Компанія GOODMEDIA не знімала цей ролік, тим паче не отримувала держкошти за нього. Тому чекаю сьогодні 12.05.2024 від Українська правда та Детектор медіа новину з вибаченнями перед мною та моєю дружиною. В такому ж місці у ТОПі ваших новин. Не правочку в стару новину внизу сторінки. А нову. Майте в собі сили визнати, що ви просто збрехали. В іншому випадку ви нічим не відрізняєтесь від москальських пропагандистів.

Дяк».

Наша відповідь панові Кирилу буде наступною. Новину ми розміщуємо, але вибачатися поки не будемо. Не тому що  ̶о̶р̶л̶и̶ц̶і̶ ̶н̶е̶ ̶с̶п̶о̶в̶і̶д̶а̶ю̶т̶ь̶с̶я̶ ̶п̶е̶р̶е̶д̶, ̶ а тому що ми вважаємо свої джерела надійними і віримо їм. Тим паче, їх одразу кілька. 
Нам дивно, що пан Кирило відреагував лише зараз — аж через добу після початку колотнечі. Ну й він не написав, а хто ж знімав цей ролик. Це ж логічно у цьому випадку — назвіть компанію та людей, які це робили. 

Це вже не кажучи, що Кирило Тимошенко так легко каже про плагіат, наче це абсолютно нормально. Чи, може, загадкова компанія-виробник придбала права у компанії Chrysler, яка виробляє джипи? Хотілося б і це почути також. 

Кирило Тимошенко просить нас написати цей текст сьогодні, 12.05.2024. Хоч сьогодні не 12-те, а 11-те — однаково публікуємо.

Фото: фейсбук Кирила Тимошенка

«Антоніна»
Теги
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валерій
45 дн. тому
Невже не зрозуміло, кірюша руба капусту, має право бо він кентуха пацана із народу.
Саша
45 дн. тому
І знову свого пацана Тимошенка прилаштували до бюджетного корита і він почав працювати як завжди.
АНАТОЛИЙ
46 дн. тому
Як вкрасти гроші Тимошенко допоможе.
Василь
46 дн. тому
Я послідовний противник цієї влади, і Тимошенко не можу терпіти. Але складається таке враження, що для більшості людей в нас немає війни, більше цікавить те, що реклама, це плагіат з американської. А ми ще дивуємося, що в нас 73 відсотки ухилянтів.
Василь
46 дн. тому
А дійсно, яку допомогу надав "Детектор медіа" військовим? Може розкажете, а то ви щось не відповіли на цю претензію. Складається враження, що нічого відповісти.
Локі
46 дн. тому
Лайка від "Трухи" - найкраща нагорода! Так тримати, Антоніна..!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ведуча дала інтерв’ю, яким вкотре вибісила глядачів.
27 Черв 2024 18:00
2 522
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
А ми так і знали, що без срачу цей фестиваль цьогоріч не пройде.
26 Черв 2024 19:30
735
Катерина Городнича
«Антоніна»
Минув місяць, як закінчився останній суд у численних справах Кевіна Спейсі, в яких його звинувачували в домаганнях, педофілії та зґвалтуванні. За всіма епізодами актора визнали невинуватим. Як йому тепер повернути втрачену кар’єру, гроші та репутацію – це нині обговорюють в американській та британській пресі.
19 Черв 2024 18:00
2 430
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
А представники бренду нам написали, що дозволяла. Не знаємо тепер, що й думати.
14 Черв 2024 22:50
190 235
Марина Крижня
«Антоніна»
У соцмережах критикують рекламну кампанію «Одна за одну» бренду brabrabra через те, що голосом військових стала Олена Кравець. Банери з акторкою з'явилися в метро.
13 Черв 2024 16:40
10 777
Марина Крижня
«Антоніна»
І як їй тільки вдається завжди виходити сухою з води?
12 Черв 2024 17:20
1 308
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду