СТБ оголосив конкурс ідей. Переможець отримає небувалий гонорар — фартух

СТБ оголосив конкурс ідей. Переможець отримає небувалий гонорар — фартух

У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
СТБ оголосив конкурс ідей. Переможець отримає небувалий гонорар — фартух
СТБ оголосив конкурс ідей. Переможець отримає небувалий гонорар — фартух
10 Квіт 2024
0
387

Проєкт СТБ «МастерШеф» оголосив конкурс для «битви чорних». Глядачі отримують шанс стати співаторами одного з вирішальних випробувань для кухарів-аматорів. «Битва чорних фартухів» — це конкурс-покарання для учасників, які припустилися помилок протягом випуску. На «битві чорних» вони мають довести, що навіть в екстремальних умовах можуть сконцентруватися та приготувати ідеальну страву. 

Влаштувати всеукраїнський брейнсторм, можливо, надихнутися чиїмись ідеями — традиційна, але трохи призабута технологія каналу СТБ, який орієнтовно в проміжку 2004–2008 років тримав на своєму сайті оголошення про вакансію сценариста, тим самим збираючи потенційні сюжети для своїх теледокументалок.

Нічого кримінального в цьому немає, більше того, ситуація win-win, коли шанс реалізувати свою ідею з’являється в будь-кого, а не тільки у штатних працівників ТБ. З іншого боку, телеканалу це дає змогу не пропустити цікаву історію.

Отже, вже цієї осені, в 14-му сезоні «МастерШеф», найкраща ідея від глядачів може ввійти в історію кулінарного реаліті. 

Взяти участь у конкурсі «Битва чорних від глядачів» можуть громадяни України будь-якого віку. Основна умова — дивитись «МастерШеф» та бути підписаним на офіційні сторінки СТБ і «МастерШеф»  в інстаграмі. Саме там, під постом з оголошенням конкурсу, фанатам пропонується описати свою ідею. Голосування відбуватиметься за кількістю лайків, а остаточне рішення за суддями проєкту Ектором Хіменесом-Браво, Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським.

Ідея, звісно, має бути креативною, унікальною і реалістичною для виконання аматорами на кухні проєкту за 1 годину. Яке саме ускладнення запропонувати: чи то особливий девайс, чи рідкісну кулінарну техніку або продукт, — на ваш розсуд.

Ви спитаєте про гонорар. СТБ вам відповідає. Переможець конкурсу «Битва чорних від глядачів» стане одним зі співавторів випробування нового сезону, почує в ефірі подяку від суддів та отримає приємний бонус — фірмовий фартух. 

Конкурс триватиме два тижні — з 8 по 21 квітня 2024 року. Ім’я переможця оголосять 1 травня на офіційних сторінках телеканалу СТБ та проєкту «МастерШеф». 

Перед тим, як взяти участь у конкурсі і подумки приміряти на себе переможний фартух, будь ласка, ознайомтеся з повною інформацією про правила проведення конкурсу на сайті телеканалу СТБ за посиланням:

https://www.stb.ua/masterchef/ua/konkurs-msh14/

Прем’єра 14-го сезону «МастерШеф» відбудеться цієї осені в ефірі телеканалу СТБ.

Фото: пресслужба телеканалу СТБ

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
930
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
176
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 707
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 826
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Про це 29 березня у прямому ефірі розповіли ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Вони вже 10 років ведуть ранкове шоу.
29 Бер 2024 16:01
771
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду