Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»

Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»

Воно стартує вже 29 квітня.
Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»
Кенселінгу не існує! Володимир Остапчук вестиме ранкове шоу на каналі «Ми — Україна+»
26 Квіт 2024
0
4074

Пресслужба телеканалу нам повідомляє, що називатиметься їхнє нове шоу «Прокидайся!» і виходитиме з понеділка до п'ятниці з 7-ї ранку. Воно стане «надійним провідником у новий день». 

За описом це буде стандартне ранкове шоу, в якому допомагатимуть людям прокинутися і в розважальній манері розповідатимуть усяку всячину та запрошуватимуть гостей. Про особливості ми зможемо дізнатися, коли подивимося перші ефіри. Чекаємо з нетерпінням. 

Крім Володимира Остапчука ведучими будуть Олексій Душка, Дарʼя Кудімова, Ксенія Мішина, Назар Хассан та Юрій Ткач. Вочевидь, працюватимуть тиждень через тиждень.

І ось тут ми ще раз підійшли по питання великого і страшного кенселінгу, який, на думку багатьох українців, повністю поглинув нашу з вами країну. Це слово вживається на кожному кроці, і найменша критика одразу трактується як «злі хейтери у соцмережах скасовують нещасну жертву обставин». 

Наш із вами постійний ньюзмейкер Володимир Остапчук уже втрапляв у безліч скандалів, пов'язаних як із дружинами, так і з сумнівними висловлюваннями. Якщо нам у редакції «Антоніни» на особисте життя ведучого фіолетово, то з другим — навпаки. Бо хоч би що Володимир казав, хоч би як громадськість обурювалася, його однаково запрошуватимуть кудись на роботу. 

Пам’ятаєте «голодну тусу»? Це забути важко, але нагадаю. У 2021 році 27 листопада (у День пам’яті жертв Голодоморів) блогер Олександр Заліско влаштував гучну вечірку на честь дня свого народження.

Заліско, звісно, не винен, що народився в такий день, і ніхто не може йому заборонити святкувати уродини. Проте публіку обурила ось ця світлина з написом «Блогерська голодна туса», і запостив її в себе в інстаграмі саме Остапчук. 

Але вся критика звалилася переважно на Заліска, який спочатку записував відео в стилі драма-квін, але згодом перепросив. А ось директор львівського Будинку вчених (у якому туса відбувалася) Роман Славітич помер від серцевого нападу на прийомі в мерії, який сам зініціював. Остапчук же не зазнав жодних репутаційних втрат.

А минулого серпня він підкинув товариству в соцмережах новий привід для грандіозної колотнечі — випуск шоу «Мекнув — питайте» на своєму ютуб-каналі. Разом із гостями: співаком Позитивом та блогером Богданом Шелудяком, — вони обговорювали зовнішність дівчат: що їм ок, а що ні. І оцінювали їх за шкалою «10 із 10». Після цього вислів став мемом. Ось, нагадайте собі цю історію. Герої тоді вихопили страшне як.

Тоді теж багато говорили про нібито кенселінг Остапчука, але, як бачите, щось ми його не спостерігаємо. Я просто нагадаю, що культура скасування передбачає не те, що людину покритикують, а що її скасують. Вона втратить рекламні контракти, роботу і зникне з інформаційного простору. От як письменник Дорж Бату. Але таких випадків у нас — катма. І взагалі ця історія працює лише тоді, коли людина сама вирішує «скасуватися». Принаймні в Україні поки саме так. 

Заради справедливості напишу, що інший ведучий нового шоу «Прокидайся!» також недавно втрапив у неприємність. Юрій Ткач погодився вести весілля блогера Олега Захарова, одного з організаторів так званих «п'яних вечірок», на яких споювали та принижували дівчат.

Після скандалу Ткач заявив, що не знав про це і вважає свій вчинок ганебним. 

Ксенія Мішина місяць тому теж відзначилася — говорила російською в подкасті фітнес-тренера, коли була на відпочинку на Балі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kseniia Mishyna ???????? (@misha.k.ua)

В принципі, публічно російською продовжує говорити певна кількість українських блогерів чи знаменитостей. Наприклад, Дмитро Гордон. Проте Мішина була ведучою патріотичного шоу «Я люблю Україну», і її російська в цьому контексті здалася її ж аудиторії трохи дивною. 

Отже, робимо черговий висновок: ви можете мільйон разів утрапляти в скандали, любі наші селебриті. Не бійтеся — вам за це нічого не буде. 

Фото: пресслужба каналу «Ми — Україна+»

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Як телешоу «Холостяк», якому багато хто закидає, що воно не на часі, позбавитися хейту і стати доречним? Відповідь – у повітрі: зробити наступним Холостяком ветерана.
19 Квіт 2024 15:30
977
Марина Крижня
«Антоніна»
Перевтілення Мірошниченка та Арзуманяна нам обіцяють уже цієї п'ятниці, тобто 12 квітня. У цьому випуску команди-учасниці покажуть театральні номери та заспівають пісень із запрошеними гостями.
11 Квіт 2024 21:45
206
Катерина Городнича
«Антоніна»
Класична історія. Можна роками працювати ведучою на телебаченні, але по-справжньому прославитись за одну хвилину.
11 Квіт 2024 14:00
3 731
Катерина Городнича
«Антоніна»
У часи цифрових платформ та ютубу магія телебачення все одно працює досі. Бажання глядача бути хоч якось дотичним до залаштунків дає можливість телевізійникам інколи зробити собі кава-брейк і делегувати роботу фанатам.
10 Квіт 2024 09:00
395
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Як сталося, що після розквіту української музики у 90-х наші артисти почали творити російською та орієнтуватися на той ринок? Цього разу автори фільму «Русифікація в стилі поп» запросили розібратися у питанні не лише тих, хто працює в музичній сфері.
03 Квіт 2024 13:30
2 866
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Про це 29 березня у прямому ефірі розповіли ведучі «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Вони вже 10 років ведуть ранкове шоу.
29 Бер 2024 16:01
784
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду