Повернення «Шансу» чи нове шоу? «Новий канал» запускає музичний проєкт

Повернення «Шансу» чи нове шоу? «Новий канал» запускає музичний проєкт

Ходили чутки, що канал зробить реінкарнацію культового музичного шоу. А однією з тренерок стане співачка KOLA.
Повернення «Шансу» чи нове шоу? «Новий канал» запускає музичний проєкт
Повернення «Шансу» чи нове шоу? «Новий канал» запускає музичний проєкт
17 Трав 2024
0
2124

Пресслужба «Ново каналу» привідкрила завісу. Співачка KOLA справді братиме участь в одному з випусків шоу, проте це буде не «Шанс». Канал разом із Friends production запускають зйомки проєкту «Неймовірні дуети».

Суть шоу полягає в тому, що кожного тижня зіркові коучі (у кожному епізоді буде інший) під час онлайн-кастингу обиратимуть двох найкращих учасників. Однією з наставниць дійсно буде KOLA, проте лише в одному випуску (ходили чутки, що вона буде ведучою проєкту).

Потім щасливчиків запросять у Київ, де готуватимуть до фіналу: підберуть пісню, створять образ та постановку номера. Їхню долю вирішуватимуть наставники з інших епізодів. А суперфінал пройде наживо, де ми й дізнаємося переможця проєкту.

До речі, кастинг на це шоу розпочався ще у середині квітня. Для того, щоб взяти участь, потрібно записати відеовізитівку з розповіддю про себе, відео виконання улюбленої пісні та заповнити анкету.

Креативний продюсер «Неймовірних дуетів» Валерій Корсунський каже, що вони шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень, «адже вони є провідниками ідей».

І додає: «Недостатньо мати гарний голос. Потрібно ще й бути харизматичним, особливим і цілеспрямованим. Такі учасники матимуть шанс стати в один ряд із тими, з ким заспівають дуетом на нашій сцені».

Продюсер шоу також вважає, що це чудова пригода як для початківців, так і для зіркових артистів: «Бо одні отримають шанс транслювати свою музику на широкий загал, а інші – можливість запалити нову зірку, ризикнути й дати талановитому чи талановитій заспівати на великій сцені і, можливо, розпочати зіркову карʼєру».

А креативна продюсерка «Нового каналу» Ната Пятигіна розповіла про місію шоу: «Підтримати талант, українську музику і творців, які хочуть вийти на велику сцену».

До речі, зараз на ютубі також виходить проєкт «Мультитрек». У кожному епізоді двоє учасників — відомі співаки та співачки — змагаються між собою: хто разом із командою створить кращу пісню за 12 годин. Ведучі — співак Володимир Дантес та блогерка Даша Кубік, які й очолюють дві команди.

Отож з нетерпінням чекаємо на не «Шанс», який дуже нагадує «Шанс» (формат дійсно не новий). Якщо ви пам'ятаєте, у цьому легендарному шоу також були зіркові наставники, проте вони лишалися незмінними на відміну від «Неймовірних дуетів». Від епізоду до епізоду ми бачили Кузьму Скрябіна та Наталію Могилевську. А учасниками шоу ставали переможці «Караоке на Майдані». Ех, були часи.

Ну що ж. Витираємо ностальгічну сльозу та очікуємо на шоу «Неймовірні дуети».

Фото: пресслужба «Нового каналу», інстаграм Валерія Корсунського

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
СТБ почав зйомки нового сезону шоу «Холостяк». А ми робимо ставки — це буде прорив чи провал.
16 Лип 2024 14:25
15 864
Марина Крижня
«Антоніна»
У кожному випуску ведучий Олексій Суханов разом з експертами намагаються встановити справедливість. Виходить так собі.
12 Черв 2024 12:30
1 360
Катерина Городнича
«Антоніна»
Олександр Швачка з позивним «Вовк» відтепер вестиме ранкове шоу на ICTV2.
03 Черв 2024 15:20
984
Катерина Городнича
«Антоніна»
Напередодні фіналу шоу «Britain's got talent» (BGT) спочатку в соцмережах, а потім і в пресі почалася нова хвиля колотнечі через те, що в фіналі мало британців.
01 Черв 2024 11:00
1 197
Марина Крижня
«Антоніна»
Інфлюенсер, продюсер і підприємець уже колись працював на цьому каналі. Щоправда, на іншій посаді.
30 Трав 2024 16:32
335
Марина Крижня
«Антоніна»
Комік та співак, капітан команди «Стояновка» в «Лізі сміху» вважає, що на студію чекає перебудова.
30 Трав 2024 11:00
1 163
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду