Зустрічаємо наступну зірку «Бріджертонів». Як вам нова невістка?

Зустрічаємо наступну зірку «Бріджертонів». Як вам нова невістка?

«Ноїв ковчег» людства, або як його ще називають серіал «Бріджертони», оприлюднив ім'я акторки, що зіграє любовний інтерес Бенедикта.
Зустрічаємо наступну зірку «Бріджертонів». Як вам нова невістка?
Зустрічаємо наступну зірку «Бріджертонів». Як вам нова невістка?
17 Серп 2024
0
1719

Netflix тримає інтригу, не спростовуючи і не підтверджуючи інформацію. Але видання Variety впевнено заявляє, що за результатами кастингу героїнею шлюбного сезону Бенедикта Бріджертона стане акторка корейського походження з Австралії Єрін Ха.

Ха зіграє Софі Беккет. Четвертий сезон серіалу базуватиметься на подіях третього роману Джулії Квінн «Бріджертони. Пропозиція джентльмена». В свою чергу роман є реплікою історії Попелюшки.
В офіційному описі від Netflix зазначається: «Незважаючи на те, що його старший і молодший брати вже щасливі в шлюбі, Бенедикт не хоче осідати, поки не зустрічає чарівну Леді в срібному на балу-маскараді своєї матері».

Єрін Ха до сьогодні була маловідомою акторкою, у фільмографії якої декілька ролей. Із останніх — мінісеріал «Погана поведінка» та серіал Стівена Спілберга «Гало». Ні там, ні там її роль не була настільки великою, якою буде роль Софі Беккет.

Ха народилась у Сіднеї в корейській родині. Її бабуся теж акторка, а батьки познайомилися в театральній школі. У 15 років, за сімейною традицією, Ха поїхала навчатися акторської майстерності до Південної Кореї у Вищій школі мистецтв Kaywon.
За три роки, закінчивши школу, повернулася в Австралію, де закінчила Сіднейський національний інститут драматичного мистецтва.
У 2019 році, за рік до виходу першого сезону «Бріджертонів», які є проєктом-локомотивом у питаннях репрезентації і різноманітності, Єрін Ха дала інтерв'ю австралійському Vogue:
«Сподіваюся, настане час, коли ми зможемо побачити людей різного походження у ролях романтичних головних героїнь. Хоча, на мою думку, глядачі ще не звикли бачити таку кількість різноманітності на екрані чи сцені».
Ми всі чекали результат кастингу на роль Софі. І багато хто ставив на східноазійських акторок. Час забрати свій виграш у парі.
«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Тут одне з двох: або Антоніна після перегляду серіалів та шоу нарешті остаточно деградувала, або «Дизелі» знайшли додаткових сценаристів. Нам місцями навіть було смішно!
11 Вер 2024 12:00
4 767
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 313
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
614
Катерина Городнича
«Антоніна»
Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
23 Серп 2024 13:00
5 091
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 411
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це нам повідомляють колеги, які поїхали робити репортажі з Курської області.
19 Серп 2024 18:10
823
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду