Українка пройшла сліпі прослуховування французького «Голосу. Діти». Але зрада теж є

Українка пройшла сліпі прослуховування французького «Голосу. Діти». Але зрада теж є

І тепер учасниця змагатиметься далі в команді Лари Фабіан.
Українка пройшла сліпі прослуховування французького «Голосу. Діти». Але зрада теж є
Українка пройшла сліпі прослуховування французького «Голосу. Діти». Але зрада теж є
19 Серп 2024
0
16981

Звати дівчину Юля, їй 15 років і вона з Маріуполя. Вже півтора року живе у Франції та займається вокалом. На французький «Голос. Діти» вона прийшла з доволі ефектною піснею — «History Repeating» Ширлі Бессі. Це один із найбільших хітів британської співачки, також відомої за виконанням саундтреків до стрічок про Джеймса Бонда.

Але послухати виступ Юлії легально нам не вдасться. Ну, як «нам» — вам. Хоча, якщо маєте VPN, то радо ділюся посиланням — слухати й дивитися ось тут. Справа в тім, що уривки з шоу є на сайті телеканалу FT1+, але доступ з території України закритий. 

Хоча у тіктоці вже поназнімали все на екран і виклали. 

@paloulou293522 #thevoicekids #yuliia #chanteur #divertissement ♬ son original - Palou29????????????

В описі на сайті каналу нас запевняють, що «сьогодні ввечері Юлія прийшла, аби влаштувати абсолютно божевільний виступ». І я схильна з цим погодитися. Справа в тім, що Юлія фактично повторила варіант «History Repeating», який колись виконувала Джамала. І місцями він, як на мене, був навіть яскравішим за оригінал. 

Після виступу Юлії всі члени журі були в захваті, але особливо — Лара Фабіан. Вона порівняла манеру виконання учасниці зі стилем Бйорк чи Кейт Буш (хоча це таки манера Джамали) і сказала, що матиме за честь бачити її у своїй команді. 

Але, як завжди, якщо є перемога, то буде і зрада. Відповідаючи на чергові компліменти, наша Юлія говорить: «Merci beaucoup!». А Лара Фабіан їй раптом відповідає російською: «Очень красиво!». Матінко рідна. Хоча, я навіть не дивуюся. Бідна дитина вже почала говорити «Дяку....», але, видно, збилася і сказала «Спасибо». Але нічого, сподіваємося далі вона проведе невеличку роз'яснювальну роботу із мадам Фабіан. 

Що ж, Антоніна вітає Юлію і, звісно, буде за неї вболівати. Дівчинка справді цікава і має всі шанси потрапити кудись значно вище. А також сподіваюся, колеги з FT1+ таки викладуть кудись відео з її виступом. 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Тут одне з двох: або Антоніна після перегляду серіалів та шоу нарешті остаточно деградувала, або «Дизелі» знайшли додаткових сценаристів. Нам місцями навіть було смішно!
11 Вер 2024 12:00
6 356
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 319
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
618
Катерина Городнича
«Антоніна»
Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
23 Серп 2024 13:00
5 096
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 439
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це нам повідомляють колеги, які поїхали робити репортажі з Курської області.
19 Серп 2024 18:10
826
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду