Учасник «Холостячки» тепер сам хоче бути холостячкою

Учасник «Холостячки» тепер сам хоче бути холостячкою

Колишній учасник американського шоу «Холостячка» здійснив камінгаут. Тепер він ідентифікує себе як жінку і вимагає, щоб зняли сезон «Холостячки» з трансгендерною персоною. Але є одне але.
Учасник «Холостячки» тепер сам хоче бути холостячкою
Учасник «Холостячки» тепер сам хоче бути холостячкою
23 Серп 2024
0
5095

Почнемо з кінця. З огляду на велику потребу героїні цього матеріалу в увазі суспільства до своєї персони, ми допускаємо, що претензії (а можливо, й сам трансгендерний перехід) вона здійснила задля гайпу. Але наголошуємо на слові «можливо», тому що можливо, що і ні. Пропонуємо вам самим фантазувати.

Отже, що там у них не так? Зірка «Холостячки» Джош Сейтер, що тепер вважає себе жінкою, вимагає, щоб у шоу нарешті на головну роль взяли трансгендерну персону. Вона дала інтерв'ю DailyMail, у якому заявила, що глядачам набридло бачити «білих цисгендерних людей» по телевізору. 

Поки Сейтер ще була Джошем, у 2015 році вона (тоді ще він) виборювала серце Холостячки.

Тепер же 37-річна Сейтер хоче, щоб франшиза нарешті відображала різноманітність сучасної Америки. 

«Америка змінюється. ЛГБТКплюс-спільнота зараз становить значну частину нашої країни. Але ми не помітили нульове представництво трансжінок і трансчоловіків у франшизі», — пояснила Сейтер.

Уродженка Чикаго, яка використовує займенники «вона/її», сказала, що їй приємно бачити, що франшиза стала більш інклюзивною завдяки Холостячці азіатського походження та вже другому темношкірому Холостяку, але відчуває, що цього мало.

«Шоу з культурним впливом, як “Холостяк”, може зробити так багато, щоб молоді трансгендери відчули себе поміченими та почутими», — вважає вона. 

Сейтер, яка наразі заробляє своїми зображеннями на сайті OnlyFans, також вважає, що високий рівень самогубств серед трансгендерів — це саме через те, що їм відчайдушно потрібна більша репрезентація.

На її думку, «нам потрібно почати нормалізувати трансгендерність, і один зі способів зробити це — показати наші історії на телебаченні». 

А нумо разом вгадаємо, кого Сейтер бачить першою в історії шоу трансгендерною персоною в головній ролі?

«Я не кажу, що це маю бути саме я, але, враховуючи той факт, що мій інстаграм є однією з найпопулярніших сторінок в інтернеті та має мільйони переглядів на тиждень, ми знаємо, що рейтинги підвищаться, якщо мене виберуть», — каже вона. 

Хоча свого часу, коли Сейтер оголосила про свій перехід, шанувальники спочатку підтримали її, згодом деякі засумнівалися. Фанати «Холостячки» звинуватили її в «тролінгу» для привернення уваги.

На це Сейтер відповіла, що її перехід був справжнім, і сказала, що гейтери просто заздрять її чудовій зовнішності.

Але правдивість Сейтер справді багато хто піддає сумніву:  

«Він робить це заради уваги!»

«Це, напевно, такий соціальний експеримент, щоб побачити нашу реакцію».

«Якщо ти більше не чоловік, почни голити обличчя». 

Від самого початку свого переходу Сейтер не видаляла волосся на тілі та не голила обличчя начисто.

«Мені подобається моє волосся на обличчі та тілі. Мене це втішає. Мене це заспокоює. Це дає мені відчуття безпеки. І мені подобається, як це виглядає».

Насправді це могло би бути смішно, якби не було тривожно. Питання гендерної самоідентифікації ще на стадії поступової інформаційної експансії. Завдяки перемозі Nemo на «Євробаченні» цьогоріч знання про трансгендерних та небінарних персон поширились трохи далі за бульбашку вже знайомих із темою людей.

Але якщо Сейтер і такі, як він (вона?), справді гайпують на темі, перетворюючи її на карикатурний балаган, це може лише нашкодити.

На цьому тлі ми вкотре радіємо, що українська ідея репрезентації різноманіття в проєкті «Холостяк» прогресивна і справжня.

«Антоніна»
Теги
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Тут одне з двох: або Антоніна після перегляду серіалів та шоу нарешті остаточно деградувала, або «Дизелі» знайшли додаткових сценаристів. Нам місцями навіть було смішно!
11 Вер 2024 12:00
6 347
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хоча історія показує, що іноді краще, аби ці хіти не поверталися.
04 Вер 2024 13:30
1 319
Пилип Зконопель
«Антоніна»
Хтозна, скільки списів за тридцять три роки української незалежності зламали диванні критики у дискусіях про Будапештський меморандум.
02 Вер 2024 17:04
618
Катерина Городнича
«Антоніна»
Потрібні експертиза і розслідування. Нам здається, що актора Тараса Цимбалюка клонували. Інакше як він все встигає?
20 Серп 2024 20:30
3 439
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Про це нам повідомляють колеги, які поїхали робити репортажі з Курської області.
19 Серп 2024 18:10
826
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Тепер учасниця змагатиметься далі в команді Лари Фабіан.
19 Серп 2024 12:20
16 981
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду