«Секс-місія» на «1+1»: говорили про жіночий оргазм, а показували пеніс

«Секс-місія» на «1+1»: говорили про жіночий оргазм, а показували пеніс

Сегодня мы с Мусей получили письмо благодарного читателя Алексея Мазура из Днепропетровска, посмотревшего премьеру программы «Плюсов» «SEXмісія». (Вот все-таки не только нас сестрой она взбудоражила!) Привожу ниже текст, и, кстати, возможно, кто-т
«Секс-місія» на «1+1»: говорили про жіночий оргазм, а показували пеніс
«Секс-місія» на «1+1»: говорили про жіночий оргазм, а показували пеніс
6 Жов 2011
0
23614

Сегодня мы с Мусей получили письмо благодарного читателя Алексея Мазура из Днепропетровска, посмотревшего премьеру программы «Плюсов» «SEXмісія». (Вот все-таки не только нас сестрой она взбудоражила!) Привожу ниже текст, и, кстати, возможно, кто-то еще захочет высказаться?

«Пишу під враженням вчорашньої прем'єри пограми «SEXмісія» на «1+1». Перший випуск був присвячений такий надзвичайно важливій і злободенній для сучасного українського суспільства, а надто - його чарівної половини, темі як жіночий оргазм.

У пошуках найкращих шляхів досягнення заповітної цілі ведуча спілкувалася з медиками, випробовувала на собі різні, рекомендовані спеціалістами відповідного профілю, фізичні вправи задля стимуляції ерогенних зон, зокрема зміцнення стегон та підвищення тонусу м'язів вагіни.

Паралельно в передачі наводилися статистичні дані щодо сексуального життя українців, своїми коментарями ділилися сексологи, гінекологи, андрологи.

Програма оригінального жанру має всі права на існування у пізньовечірньому ефірі загальноукраїнського каналу. Вона урізноманітнює сітку мовлення, викликає живий і непідробний, через свою животрепетну тематику, інтерес у глядацької аудиторії, збагачує кругозор та ще й практичну користь, якщо пощастить, принести може.

Єдине зауваження, яке в мене виникло, стосується недотримання авторами передачі, сказати б, гендерної рівності. Один із сюжетів був присвячений детальному висвітленню будови чоловічого статевого органу. Причому все показувалося не на якомусь гумовому муляжі, а на живому матеріалі.

Досвідчена з вигляду лікарка в білому халаті в стерильних (дай Боже, щоб вони такими були) медичних рукавичках із відчуттям виконання громадянського обов'язку проводила анатомічний лікбез на геніталіях молодого чоловіка призовного віку. Складалося враження, що він і справді прийшов на призовну комісію. Якщо так, то чувак здорово «попав»: завдяки вмілим маніпуляціям медичної співробітниці «засвітив» свої причиндали на всю країну зі всіма подробицями. Залишається сподіватися, що сміливець, який, слід зазначити, з честю витримав усі випробування долі, пішов на це добровільно, а не примусово, виконуючи команду військового комісаріату чи ще чиюсь.

Розпочинаючи сеанс, «просвітителька» сказала, що навіть самі чоловіки бувають не вповні у курсі всіх складових їхнього дітородного органу, тож виглядало так, ніби все це дійство робиться в перше чергу заради чоловічої аудиторії програми.

Теоретичний матеріал «викладачка» супроводжувала наочною демонстрацією: оце - пеніс, а так виглядає його голівка, що звільнюється шляхом відсування назад крайньої плоті. На кінці - отвір сечовивідного каналу (який під тиском умілих пальчиків докторки повністю відкрився). Тітонька також акцентувала на необхідності обережного поводження з «уздєчкою», оскільки та може травмуватися при надто інтенсивному статевому акті.

Акуратно піднявши долонею статевий член, медик продовжила «екскурсію» розповіддю про яєчка. Відтак усі, хто досі був не в темі, дізналися, що обидва знаходяться у мошонці, праве висить нижче лівого, а разом змінюють свою диспозицію в залежності від різних психоемоційних та температурних факторів, як от збудження, страх, холод тощо.

Все, звичайно, виглядало дуже переконливо, класно і навіть весело. Єдине запитання, що закономірно виникає - якщо такому детальному огляду було піддано чоловічу гордість, то чому б заради політкоректності не дослідити аналогічним чином жіночі принади? Автори передачі забули про гендерну рівність? Де ж справедливість? Чи може це покажуть згодом? Хто сказав, що чоловічий статевий орган на весь екран - це цілком прийнятно, а жіночий - порнографія?

До речі, якраз цій темі і буде присвячена наступна передача, зокрема з'ясуванню користі чи шкоди від порно для сексуального здоров'я.

Слухав про жіночий оргазм, дивився на чийсь пеніс, а сам думав про... Україну. Це все тому, що я ж, блін, окрім того що патріот, так ще й дипломований політолог. Отже, нічого дивного. Так от, переглядаючи передачу, мимоволі проводив аналогію з суспільно-політичною ситуацією в країні.

Влада, опозиція, народ... оргазм, пеніс. Не претендуючи на лаври Зігмунда Фройда, мушу із прикрістю констатувати, що роздуми, навіяні темою прем'єрного показу «SEXмісії», призвели до сумного висновку про наявність в Україні суцільної соціальної аноргазмії: суспільство ще жодного разу не отримало задоволення від жодного акту чинної влади.

Щоб президент не робив - ну все виходить якнайгірше. Що не реформа - то повний гаплик! Податковий кодекс, пенсійна реформа, пільгові пертурбації, зрештою, зміна часового поясу України. Все призводить до регресу, з недосконалого чи поганого неодмінно перетворюється на ще гірше».

Я читала-читала, в чем-то разделяя мнение автора, над чем-то смеялась, но в конце он все решил подытожить анекдотом, который, боюсь, сильно смутит мою нежную Мусинду.

Цитирую автора:

«В підсумку в мене народилося щось на зразок анекдоту:

- Чому за весь час президентства Януковича Україна жодного разу не відчула оргазму від його правління?»

Ответ на вопрос был столь жестким, что я решила все-таки поберечь сестричкины нервы, так что вы сами додумайте, каждый в меру своей распущенности...

Смущенная Дуся

Фото канала «1+1»

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
ДУСЯ
Вчера закончился отбор прекрасных представительниц из регионов, которые будут состязаться за звание королевы национальной красоты в проекте «Краса по-українськи» на канале «1+1». Последними в списке звезд, отряженных в шесть областей, своих кандид
22 Груд 2011 15:40
4 821
ДУСЯ
Не могу сказать, каким неожиданным стал для меня последний эфир шоу «Х-фактора - 2», в котором вылетел Роман Веремейчик, один из безусловных лидеров проекта. Тем более что в восьмом эфире Роман прекрасно спел песню Аллы Борисовны и практически не
12 Груд 2011 15:48
22 245
ДУСЯ
Шестой, приходящийся на день траура, эфир второго сезона Х-фактора, закончился - и шоу покинула Светлана Винник, девушка с феноменальной способностью плохо исполнять любую песню. Остальные подробности, включая исчезновение Елки, и трио одиноких м
27 Лист 2011 12:19
12 726
ДУСЯ
Сегодня одним участником второго сезона «Х-фактора» на СТБ станет меньше, к моему и других болельщиков шоу сожалению. Но до часа Х осталось немного времени, которое можно потратить на более близкое знакомство с пока еще семерыми кандидатами на по
26 Лист 2011 16:11
9 345
ДУСЯ
Муся Катасонова уже вовсю готовится к встрече Нового года: список подарков, которые она намеревается получить от Деда Мороза, скоро переплюнет по километражу Китайскую стену. Как оказалось, не одна моя сестрица развернула такую активную кампанию подг
23 Лист 2011 15:55
8 308
ДУСЯ
Пока Мусечка отсиживалась дома, имея прекрасную возможность в любую секунду переключить СТБ на другой канал или попросту заняться чем-то более интересным, я изнывала в зале шоу «Х-фактор». Не подумайте, что я злобное бесчувственное создание и при
22 Лист 2011 10:30
14 388
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду