Світлана Крюкова тимчасово «призупиняє діяльність» заради родини і малювання

Світлана Крюкова тимчасово «призупиняє діяльність» заради родини і малювання

Вона залишається в Україні, де збирається народжувати, створювати картини й писати книжки.
Світлана Крюкова тимчасово «призупиняє діяльність» заради родини і малювання
Світлана Крюкова тимчасово «призупиняє діяльність» заради родини і малювання
10 Лип 2024
2
1853

Світлана Крюкова повідомила, що деякий час не планує займатися своєю професійною діяльністю. Про це вона написала у фейсбуці та підтвердила в розмові з Антоніною.

«Я призупиняю журналістську діяльність. Це невелика тимчасова пауза перед початком чогось важливого, але для мене точно не менш важливе, ніж те, що відбувається зі мною зараз. Журналістика — це такий наркотик, який залишиться зі мною як генетичний код, але на цьому етапі в мене детокс», — написала Крюкова. 

Причина призупинення «журналістської діяльності» Світлани — вагітність. «Я вирішила прислухатися до нашого президента і наслідувати його пораді — іду підвищувати демографічну ситуацію в країні. Я йду в декрет. Нас, українців, має бути багато, тому я планую зосередитись на статистиці», — пояснила Крюкова. 

У відповідь на наше питання, хто замінить її на посаді заступниці головреда підсанкційного видання  «Страна», Світлана повідомила, що не працює у виданні із 2022 року, і надіслала скрин сторінки своєї трудової книжки із записом про звільнення.

За її словами, головним редактором видання залишається Ігор Гужва, він отримав політичний притулок в Австрії й нині перебуває у Відні. Сама ж Крюкова останнім часом «підтримувала дружні ліниві стосунки», але не керувала виданням і не писала для нього матеріалів. «Там завжди головний редактор був головним і за все відповідав», — говорить вона.

Відтепер вона займатиметься родиною та малюванням.

«Якщо  ви помічали, час від часу я проводжу аукціони на фейсбуці, вони достатньо успішні. Я планую розвивати цей бізнес та зробити його легальним, бо картини користуються попитом. У мене є приватні замовлення на написання двох книг для відомих людей, де я виступаю як літературний райтер. Мені потрібен мінімум рік щоб завершити ці достатньо серйозні плани. Журналістських проєктів наразі не планую», — розповіла про плани Світлана, додавши, що залишається в Києві і продовжить вести свій телеграм-канал «Крючок». 

«Антоніна»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Доброзичливець
44 дн. тому
Нехай ї дитина народиться здоровою
Локі
45 дн. тому
Оце цікавинка! Яка ж творча майстриня. Хоч би трошки побачити ті картини та щасливі пики покупців після запеклих аукціонів... Як і "відомих людей" дя яких пишуться книжки. Мабуть "Шлях Героя" для Бойка та "Хтива камера Нестора"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Вітаємо колег не лише із Днем Незалежності та Днем Прапора, але і таким чудовими сімейними перипетіями.
24 Серп 2024 16:45
218
Катерина Городнича
«Антоніна»
Після декількох страйків від росіян за використання фрагментів мультфільму «Маша і ведмідь» ютуб-канал «Як не стати овочем» опинився перед загрозою видалення. Як його засновниці вдалося цього уникнути?
09 Серп 2024 17:00
1 025
Катерина Городнича
«Антоніна»
Натхненні розмови про збір на Щекавиці в разі ядерної загрози досі були теоретичними. Ми знайшли приклад, як такі заходи проходять в реальності.
27 Лип 2024 12:00
2 012
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ви ж уже, напевно, прочитали розслідування журналістів «Слідства.Інфо». Або подивились їхнє відео. Тож нумо разом злословити.
23 Лип 2024 14:00
947
Катерина Городнича
«Антоніна»
Їй було 53 роки. Дев'ять із них вона боролася з раком грудей.
14 Лип 2024 23:00
106 519
Катерина Городнича
«Антоніна»
Про нові межі дозволеного в ефірі. Чи можна ведучим мати звичайні емоції?
13 Лип 2024 19:30
1 553
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду