Як нам у разі чого облаштувати Щекавицю. В Британії пройшов фестиваль-оргія свінгерів

Як нам у разі чого облаштувати Щекавицю. В Британії пройшов фестиваль-оргія свінгерів

Натхненні розмови про збір на Щекавиці в разі ядерної загрози досі були теоретичними. Ми знайшли приклад, як такі заходи проходять в реальності.
Як нам у разі чого облаштувати Щекавицю. В Британії пройшов фестиваль-оргія свінгерів
Як нам у разі чого облаштувати Щекавицю. В Британії пройшов фестиваль-оргія свінгерів
27 Лип 2024
2
2049

На батьківщині Ісаака Ньютона та Маргарет Тетчер, у британському містечку Грентем, відбувся фестиваль «Свінгатон». Уже третій рік поспіль тут збираються пари, які практикують обмін партнерами.

Видання The Sun зробило спецрепортаж звідти. Завдяки цьому ми з вами можемо почерпнути декілька цікавих порад для проведення івенту на Щекавиці, який досі є спільним жартом киян. Але що для українців жарт, для британців, які шукають розради нудному життю, — реальність.

Чотириденна феєрія величезного «гуртка за інтересами» вперше потрапила в пресу. Учасники фестивалю щиро ділилися з журналістами враженнями і планами на вечір.

На місці можна було купити будь-які прилади і засоби для додавання перцю в нудну буденну секс-оргію. До кольору, до вибору: від батогів і ременів до електричних ґаджетів.

«Гурток» чималий. З'їхалося більше тисячі свінгерів. Кожна пара заплатила за квиток на фест 265 фунтів (приблизно 13 500 грн).

Засновник пікантного івенту Метт Коул впевнений, що в учасників різко зростає самооцінка після того, як вони проведуть тут декілька днів:

«Ви можете ходити голими або вдягнутися в сексуальне вбрання і просто залишатися собою. Незалежно від ваших вподобань, тут знайдеться щось для кожного. У нас є намети для оргій, приватні кімнати для сексу та багато секс-іграшок».
Наймолодшому учаснику — 22 роки, найстаршому — 74. Середній вік — 35–45 років.
Звісно, що далеко не всі мешканці навколишніх районів у захваті від такого свята сексуальної свободи поблизу своїх осель. Вони навіть судилися з організаторами. Але суд програли. 
Метт Коул пригадує, які аргументи наводили незадоволені позивачі:
«Були смішні закиди, начебто місцеві жителі були засмучені стогоном і криками з наметів. Це неможливо — по-перше, ми знаходимося посеред поля, а по-друге, рокмузика настільки гучна, що ви нічого не почуєте».
На території — спеціальний великий намет із надувними ліжками. Це місце для оргій. Любителі «махнутись парами» збираються тут, займаються сексом на місці, або просто підбирають собі когось і повертаються у свій намет.
Судячи з деяких облаштованих місць, то не завжди організатори надто заморочуються естетикою. Втім, напевно, й учасникам не до деталей.
Втім, є і трошки вибагливіші запити учасників до меблів.
Для любителів водних процедур — окремі намети з джакузі.
І про захист тут теж печуться.
У понеділок всі учасники повернуться до своїх офісів. А поки що, на цих вихідних, у них купа справ.
Що ж до Щекавиці, то потенційним організаторам слід одразу подумати про пільговий вхід для вітчизняної поліції. Так ми всі зможемо зекономити наші податки, які правоохоронці унадились витрачати на контрольні закупки як не секс-послуг, так фото та відео з «Онлі-фанс». Нехай вже заходять «за посвідченням»
Фото: The Sun
«Антоніна»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Темі
41 дн. тому
А яке відношення це має до медіа? Розумію що різне на думку спадає, особливо в певний вік, але все ж це сайт про медіа, а не збірка фантазій.
Alex
42 дн. тому
Таке враження, нібито ми підглядаємо. Агов, зеленський! Ти ж такий цифровий революціонер-реформатор. А дівчат і хлопців осуджують кримінально за те, що вони НА ВІДПОВІДНИХ ресурсах демонструють свою оголену статуру. І шо? І де? Де гусєщипатєльний гетьманцев з "державним підходом" до оподаткування? Де гуманізм? Де свобода підприємництва і права людини? Ви розумієте, зелені, що після закінчення військового стану на вас чекає просто шквал невдоволення? Втечете? Я так не думаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Анджеліна Джолі написала передмову до проєкту Amnesty International — дитячої книжки «Ці права — ваші права».
04 Вер 2024 12:30
696
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Якщо ви думали, що все погано, то так. Усе погано.
01 Вер 2024 15:30
23 985
Надія Заварова
«Антоніна»
І «оживлює» навіть ритуальні послуги.
28 Серп 2024 18:00
3 068
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
І це точно не про чеченців.
28 Серп 2024 12:20
1 266
Катерина Городнича
«Антоніна»
Ірина Славінська відтепер виходитиме в ранковий ефір французького радіо із замальовками з життя українців.
27 Серп 2024 17:40
539
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Антоніна від посилу роботи в захваті. Як і багато користувачів соцмереж.
26 Серп 2024 15:15
1 139
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду