У Лободи проблеми зі стрингами, а в Руслани ‑ з ШАЛалОЙ?

У Лободи проблеми зі стрингами, а в Руслани ‑ з ШАЛалОЙ?

У Лободи проблеми зі стрингами...  У новому кліпі «На Свете» Світлана Лобода, яка виступає в трусиках, здійснює тазом такі енергійні рухи, що мимоволі складається враження, ніби їй там щось тисне.   Може, стринги, одягнуті співачкою, і справді з
У Лободи проблеми зі стрингами, а в Руслани ‑ з ШАЛалОЙ?
10 Лист 2011
0
3932

У Лободи проблеми зі стрингами... 

У новому кліпі «На Свете» Світлана Лобода, яка виступає в трусиках, здійснює тазом такі енергійні рухи, що мимоволі складається враження, ніби їй там щось тисне.   Може, стринги, одягнуті співачкою, і справді замалі, а запасного комплекту білизни під рукою немає? От вона і страждає, бідненька. Чи в такий спосіб стримує звичайні фізіологічні позиви. 

...а в Руслани - з «ШАЛалОЙ»?

Тим часом у переможниці «Євробачення» Руслани інша «проблемка», яка називається «Шалала». Від такої назви нової пісні так і віє дурман-зіллям. Хоча, можливо це саме той випадок, коли кожен усе сприймає та розуміє в міру власної зіпсованості.   Ірина

Білик топила своїх коханців у річці. Їй допомагав Віктор Бронюк  

Ось до чого можуть довести пресловуті «Тверезість і Культура». Принаймні, це засвідчує спільний проект лідера гурту «ТІК» Віктора Бронюка та Ірини Білик «Не цілуй».  

Класна пісня, душевно виконана, а головне ‑ дуже правильна за пропонованими морально-етичними цінностями та стандартом поведінки: «Не цілуй, коли не любиш, ти на ранок все забудеш» і т.д і т.п. Важко не погодитися з декларованим принципом, бо його правдивість неодноразово перевірена і доведена самим життям. Хто знає, той у курсі.  

Однак відео все ж таки має один суттєвий недолік: надто вже неекологічним він вийшов. Ну навіщо було засмічувати річку розірваними фотками колишніх коханих української співачки? Адже їх у Ірини стільки назбиралося, що можна було завдати непоправної шкоди цілій екосистемі.  

Гайтана змінює професію  

Відтепер вона гратиме у футбол за донецький «Шахтар». Так розпорядився головний тренер «гірників» Мірча Луческу, випустивши співачку на поле замість капітана команди Даріо Срни. Судячи з результату гри, заміна себе виправдала. Таким у загальних рисах є зміст відео нової пісні Гайтани «Шахтер - ты наша лучшая команда».  

До речі, враховуючи інтернаціональний склад «Шахтаря», Гайтана має дуже органічно вписатися в новий колектив. Успіхів їй у новому амплуа!  

Разом із тим звертає на себе увагу гранична примітивність тексту пісні. Чи, бува, не сама Анна Ахметова його написала?  

Як відомо неабияким шанувальником творчості поетеси є нинішній президент України Віктор Федорович Янукович, про що сам глава держави згадав в одній із своїх публічних промов.    

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 948
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду