Декрет у шоколаді: в реаліті-шоу на М1 Оля Полякова «косить» під Ксюшу Собчак

Декрет у шоколаді: в реаліті-шоу на М1 Оля Полякова «косить» під Ксюшу Собчак

У новому телепроекті «Привет, декрет!», що цього понеділка стартував на М1, найскандальніша блондинка України, як вона полюбляє називатися, Оля Полякова ну ду-у-уже схожа на Ксенію Собчак у реаліті-шоу «Блондинка в шоколаде». Концептуально, якщо
Декрет у шоколаді: в реаліті-шоу на М1 Оля Полякова «косить» під Ксюшу Собчак
Декрет у шоколаді: в реаліті-шоу на М1 Оля Полякова «косить» під Ксюшу Собчак
15 Лист 2011
0
5032

У новому телепроекті «Привет, декрет!», що цього понеділка стартував на М1, найскандальніша блондинка України, як вона полюбляє називатися, Оля Полякова ну ду-у-уже схожа на Ксенію Собчак у реаліті-шоу «Блондинка в шоколаде». Концептуально, якщо це слово можна застосувати в даному випадку, «декретне» шоу Полякової виглядає абсолютно тотожнім «шоколадному».  

Прямі асоціації викликає демонстрована героїнею в кадрі модель поведінки. Чи не єдина відмінність ‑ восьмий місяць вагітності української ведучої. У всьому ж іншому неозброєним оком видно нездоланне бажання нашої блондинки слідувати скандальному образу епатажної росіянки, яку вона взяла собі за взірець.  

Мабуть, коли Оля переглядала Ксюшу «в шоколаді», то думала як та фрау Фрекенбок із мультика про «Малюка і Карлсона»: ну чим я гірша? Хіба не можу так само матюкнутися на камеру або ж послати когось під три чорти? Чи якийсь інший скандал на рівному місці влаштувати». «Привет, декрет!» однозначно розвіює будь-які сумніви з цього приводу.  

Особисто мені «шоколаду» Ксюші Собчак вистачало максимум на 5-10 хвилин перегляду при випадковому натраплянні на передачу. Більше не міг витримати «зразково-показових» словесних випорожнень та інших хамовитих вибриків «світської левиці», що хлестали з екрану, немов із брандспойту. Олю Полякову дивитися ще важче. Почуття огиди посилює вторинність українського продукту по відношенню до згадуваного російського. Чи не забули автори проекту, що «пережуване ‑ не смачно»? Може, вирішили, що на Олю Полякову ця прописна істина не розповсюджується?  

А ще дуже прикро, що у своєму теледекреті колишня, в силу природних фізіологічних факторів, «90-60-90», хто завгодно, тільки не «пані». І навіть статус вагітної не додає їй шляхетності. Реаліті-шоу за участю Полякової - еталон пустої дурні для тих, чий IQ невблаганно і невідворотно наближається до нуля чи вже дорівнює цій позначці, а самооцінка та нахабство навпаки зашкалюють.        

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду