Катя Осадча – «Ейфелева вежа в капелюшку», Оля Фреймут – «герцогиня Ревізорська», Юлія Бориско – «миловидна всезнайка» та інші

Катя Осадча – «Ейфелева вежа в капелюшку», Оля Фреймут – «герцогиня Ревізорська», Юлія Бориско – «миловидна всезнайка» та інші

Олексій Мазур уявляє:Катерину Осадчу,Євгенію Власову, Ольгу Фреймут, Ірину Волкову, Юлію Бориско Олену Фроляк, Ларису Губіну.
Катя Осадча – «Ейфелева вежа в капелюшку», Оля Фреймут – «герцогиня Ревізорська», Юлія Бориско – «миловидна всезнайка» та інші
Катя Осадча – «Ейфелева вежа в капелюшку», Оля Фреймут – «герцогиня Ревізорська», Юлія Бориско – «миловидна всезнайка» та інші
26 Січ 2012
0
7411

Продовження. Початок історії і підводка до неї з мотиваційною частиною - тут.

«Ейфелева вежа» в капелюшку

Це я про Катю Осадчу. Хоча  у своїх програмах дуже часто буває «безбашеною». І правильно робить, бо це їй дуже личить. І, що найголовніше, - глядачу цікаво. Найдошкульніша світська дама української, а місцями й міжнародної тусні-мусні. Особлива прикмета: без капелюшок - майже не впізнавана.  

"Відчайдушна домогосподарка"

Олена Фроляк справляє враження домогосподарки, яка щойно забігла до студії з кухні, зробивши паузу в приготуванні борщу. Зараз новини дочитає і повернеться куховарити. Вона всюди встигає, зі всім справляється, все під її пильним і надійним контролем. Вправна господиня і біля плити, і в студії прямого ефіру.

"Герцогиня Ревізорська"

Ольга Фреймут - найвибагливіша пані українського ТБ,  достойна високого (пропорційно зросту) титулу Герцогині Ревізорської. Логічно припустити наявність на родинному гербі в якості обов'язкового і центрального елементу білої рукавички з піднятим вгору пальцем. Та ні, не середнім, найдовшим, а вказівним, як на лейблі «Ревізору». Хоча щодо першого варіанту - теж ідея. Головне, аби він був у рукавичці. Принаймні, виглядало б дуже свіжо й оригінально.

Та, що швидко кінчає

Лариса Губіна - та, що вічно поспішає в ефірі на «последнюю електричку». Що не встигла розпитати - чорт і з ним зі всім, головне додому встигнути. Така квапливість ведучої під час ефіру створює глядачеві певний дискомфорт, хоча в цілому дивитися можна. І навіть потрібно, бо в передачі Лариса розпитує запрошених про дійсно важливі речі. 

Миловидна всезнайка...

...яка ніколи не скаже всієї правди, а лише ту частину, що її саму влаштовує. Ця характеристика стосується лише зовнішнього вигляду (точніше суб'єктивного враження від нього) і аж ніяк - професійної діяльності. Сексапільна розумниця. Особливо органічно виглядає в нічних випусках ТСН. Це все - про Юлію Бориско.    

Скоріше «Зайчикова», ніж Волкова

Привітна зовнішність і деяка полохливість в кадрі Ірини Волкової повністю протилежна грізності звучання її прізвища. За цими параметрами вона скоріше «Зайчикова», ніж Волкова. А в ефірі інформаційних випусків очі красуні ніби промовляють «ой, лишенько, тут на суфлері такого  понаписували, дай Боже встигнути правильно прочитати, а про що саме  йдеться - потім розберуся, якщо захочу».

Дуже підкупає в Ірині те, що, її, як вона сама пише в рубриці «обличчя каналу» на сайті «Нового», «бісить відсутність в людях патріотизму». Мабуть саме тому, заспокоюючись, вона, як дізнаємося там же, слухає «Hurts», «Pink», «Rihanna», «Beyonce», «The Script», читає Діні Рубину, Ганні Гаральді та отримує задоволення від фільмів Ларса фон Трієра, Ким Ки Дука і Крістофера Нолана.

«Чомусь однаково сильно люблю як арт-хаус, так і блокбастери», - пише Ірина. Уявляю, як кралечка розмірковує про загадкову природу свого внутрішнього світу, лежачи стомленою від вражень дня на дивані серед розкиданих книжок та СD-ромів з фільмами, й пригортаючи до себе улюблену плюшеву іграшку або пухнастого котика, про якого теж не забула згадати.

Та, що  спілкується з ангелами

Євгенія Власова  - найгламурніша на поточний момент ведуча українського ТБ. Шаленіє від себе в цілому та своїх ніжок зокрема. Тому в своєму «Леді ленді» на М1 з'являється в кадрі на ліжечках виключно в максі-міні спідницях. І так сяде, і сяк ляже, аби ж продемонструвати себе в найвигідніших ракурсах. Та й інтер'єр навколо нічогенький... Цікаво було б дізнатися - це в неї вдома так? І я б залюбки завітав у гості. Та хто я такий...

Одначе мені особисто вона більше подобається в кліпах: «Ветер надежды» (там, де у Жені в акваріумі випадково оголюється цицюня), «Я буду» (коли вона сидить у простенькому світері й джинсах, якщо не плутаю, і так пронизливо щиро пускає сльозу за сльозою) та в тому, де знову займається водними процедурами, наспівуючи «Далеко за край земли уходили корабли».

До речі, є в згаданій пісні серед інших і такий рядочок: «В небе ангел пролетал, он мне тайну рассказал». Спробуємо уявити цю надзвичайну ситуацію в реалі: пливе собі ангел по небу, раптом помічає Власову, стрімко підлітає до неї, «навушничає» і швидко повернувшись у хмари, летить далі. Трохи кумедно, чи не так? Якби самому крилатому не «влетіло» за оприлюднення конфіденційної інформації. Та Бог із ним, Євгенією і зі всіма нами.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 022
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 192
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 646
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 948
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 557
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду