Геніальний Актор у Богдані Ступці переміг Патріота й Громадянина

Геніальний Актор у Богдані Ступці переміг Патріота й Громадянина

Для мене Богдан Ступка як Актор був і назавжди залишиться в одному ряду зі, скажімо, Аль Пачино, Мелом Гібсоном, Майклом Дугласом, Джеком Ніколсоном та багатьма іншими уславленими іменами Голівуду, що здобули світову популярність та славу. У Ступки і
Геніальний Актор у Богдані Ступці переміг Патріота й Громадянина
9 Серп 2012
0
2210

Для мене Богдан Ступка як Актор був і назавжди залишиться в одному ряду зі, скажімо, Аль Пачино, Мелом Гібсоном, Майклом Дугласом, Джеком Ніколсоном та багатьма іншими уславленими іменами Голівуду, що здобули світову популярність та славу. У Ступки і таланту, і харизми було аж ніяк не менше.
 
Він завжди грав серцем, душею. Самовіддано і з натхненням, яскраво і пронизливо. І в той же час так, що не скажеш, що грає якусь роль. Мабуть це тому, що він її проживав. Кожну. Завжди був органічним і напрочуд переконливим в різних образах.

Подобався мені Богдан Сильвестрович і в різних передачах, коли давав інтерв'ю. Його слово було виразним, змістовним... мудрим. Мовив красиво й розумно. Слухати - не переслухати...

Тим більше не міг я сприймати те, як така людина могла  погодитися на роль, яка принижує українців як націю, викривляє й спотворює нашу історію. Як же можна було так легко ставати  на службу  "рускому міру"? Більше того, передав хибний ген нащадкам - сину та онукові. І в цьому плані Ступка-молодший вже перевершив батька.
 
В х/ф "Тарас Бульба" російського кінорежисера Володимира Бортка Актор у Ступці явно переміг Патріота і Громадянина. Переконаний, Ступка не міг це не відчувати, не розуміти хто, куди і навіщо його кличе. Та попри все був не в змозі утриматися від освячування собою відвертої антиукраїнської фальшивки в дусі кремлівського агітпропу.
 
Я схиляю голову перед Митцем і аплодую його Акторському Таланту... і в той же час глибоко сумую, що не завжди він був на славу й користь Україні. Білому птаху з чорною ознакою - земля пухом...

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 648
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду