Моральна комісія не припиняє дивитися порнуху навіть у піст

Моральна комісія не припиняє дивитися порнуху навіть у піст

Це випливає з відповіді голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василя Костицького, яку він дав на чат-конференції в Інтернет-виданні "Телекритика".
Моральна комісія не припиняє дивитися порнуху навіть у піст
5 Квіт 2013
0
1216

Це випливає з відповіді голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василя Костицького, яку він дав на чат-конференції в Інтернет-виданні "Детектор медіа".

Один з відвідувачів сайту запитав:

-
Чи не встановлюєте ви серед співробітників НЕК принаймні в піст заборони на перегляд продукції з ознаками порнографії/еротики?

На що Василь Костицький відповів:

-
З цього приводу раджу прочитати виступи, в тому числі щодо посту, колишнього глави Греко-католицької церкви Любомира Гузара. Поститись означає, в першу чергу, очистити душу. Церква не вимагає від нас, щоб ми під час посту уникали своїх робочих обов'язків :)

Автор блогу поставив голові Нацкомору два питання:

- То все-таки вас уже точно закриють, як то кажуть, із кінцями й без ніяких надій на повернення чи ви перебуватимете в якомусь іншому статусі, під іншою вивіскою, можливо, з оновленим складом, але з тією ж місією?

- На цю тему зі мною ніхто з керівництва уряду не розмовляв. Як у автора розробки про нову функцію сучасної держави, що пов'язана із дотриманням суспільної моралі, в мене є певні пропозиції. Нині створено громадсько-державний механізм захисту суспільної моралі. За п'ять років роботи - це позитивний результат. У 23 областях створено громадські колегії з питань захисту суспільної моралі, Хартію про партнерство заради інформаційних прав і свобод із нами підписали майже 300 інформаційних ресурсів, підписано меморандум зі всеукраїнською радою церков і більш ніж 100 громадськими організаціями. НЕК тут тільки координатор. Щоби справа не пропала, треба зберегти інституцію для координації цієї роботи.

- Чи не вважаєте ви, що краще «Губка Боб» у мультиках - «гомік», аніж зек - президент? Чим з точки зору моралі перше гірше за друге?

- У всіх державах люди не люблять влади. Якщо немає душевних сил або людина останній цинік, то переходить на образи. Такі люди вигідні для влади. Небезпечніші ті, хто аналізує роботу, прийняті рішення, їхню ефективність і демонструє або ефективність, або некомпетентність влади.

То виходить, що це я останній цинік, який ображає Януковича, а не він мене своїм президентством? Це такі як я вигідні владі, а не ті, що голосували за рецидивіста? Ну з цим пан Василь, як на мене, явно погарячкував. Краще б до "своїх" придивився: Наталія Розинська он скільки років була при НЕКу експертом, а матюкатися, судячи з вікопомної сутички з ДАІвцями, все одно не відучилася.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Олексій Мазур
В числі багатьох інших у телемарафоні 112-го каналу на захист "свободи слова" і проти "цензури" відзначився й ведучий "Свободи слова" на ІСTV Андрій Куликов.
27 Лют 2015 15:18
3 023
Олексій Мазур
У середу, 25 лютого, на 112-ому гостював колишній міністр закордонних справ України, депутат від "Батьківщини" Борис Тарасюк.
26 Лют 2015 12:11
3 194
Олексій Мазур
Співробітник медіа-холдингу Ігоря Гужви, ведучий телеканалу UBR, громадянин РФ Іскандер Хісамов розтлумачив поняття "братніх народів" у передачі "Точка зрения" з Юлією Литвиненко:
25 Лют 2015 18:11
2 090
Олексій Мазур
За право рашистів паплюжити Україну в українському ефірі!
25 Лют 2015 12:15
2 649
Олексій Мазур
Обидва Шевченки, але один - рашист-московит, інший - український патріот. Наш воює на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів, а московський – називає українську армію «карателями».
24 Лют 2015 12:43
2 952
Олексій Мазур
Нацрада винесла попередження мовнику лише і виключно через участь на «Шустер-live» путінського яструба, україноненависника максима шевченка. Виявляється, це цензура і "наїзд" на свободу слова.
23 Лют 2015 18:05
2 559
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду